2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
دلارام جون کی میری برا انتقال؟الان که ماشالا چندتت جنین داری دیگه چرا نگران اسپرم شوهرتی عزیزم؟ انشا ...

لی لای عزیزم دی ماه پریودم شروع بشه میرم تهران ببینم چه سیکلی برا انتقالم انتخاب میکنن.

نه بابا نگران‌نیستم اینقد بهش امیدوارم که این پریودیم که تاخیر داشتم همش میگفتم باردارم اونم دوقلو😁😁 ولی خب خدا هم مثل شوهرم زد تو ذوقم.اما من از رو که نمیرم.این ماه هم هست.ولی ناراحت نمیشم اگه پریود بشم. خلاصه که این روزا پر از حس مثبت و خوب هستم.فقط بعضی وقتا اینجا خبرای بد رو میشنوم یه چند وقتی میرم تو دنیای تنهایی خودم.میدونی من بلد نیست راحت ناراحتیم رو بیان کنم بهترین واکنشم کز کردن تو دنیای خودمه.شوهرم خیلی عاصی میشه این حالتم رو میبینه.این چند روزه خیلی تو فکر تیاراجان بودم.الانم که نی نی خوشگل مونا‌جون اینطوری شد.بخدا نمیدونم چی بگم.خیلی حالم گرفته است.همش دعا میکنم شادن جون و ناز جون مثبت بشن یکم حال دلمون خوب بشه و دوباره شادی برگرده به تاپیک

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لای عزیزم دی ماه پریودم شروع بشه میرم تهران ببینم چه سیکلی برا انتقالم انتخاب میکنن. نه بابا نگر ...

ممنون عزیزم الهی امین توکل به خدا

ان شالله شما هم نتیجه میگیری 

بهترین ها نصیب قلب مهربونت

بچه ها دکتر یه نامه بهم داده واسه سقط نوشته evacuate و ساکشن محصولات حاملگی ، این چطوریه ؟ درد داره ...

مونا جان خیلی خیلی متاسف شدم.

درکت میکنم . منم همین مشکل برام پیش اومد پارسال.

اولا باید دو تا سونو دو جای مختلف بدی تا تایید کنن حتما.ک اجازه سقط بدن.

بعد میری بیمارستان قرص میدن تا سقط بشه.

بعد کورتاژ.

شایدم‌کورتاژ لازم‌نشه.

شایدم از اول فقط بگن کورتاژ.

کورتاژ با بیهوشیه.مثل پانکچر. 

دردشم مثل پریودی نهایت. تا ده روز هم خونریزی معمولی داری.

خدا کمکت کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها دکتر یه نامه بهم داده واسه سقط نوشته evacuate و ساکشن محصولات حاملگی ، این چطوریه ؟ درد داره ...

مونا جان عزیزم خیلی ناراحتم خیلی زیاد خدا بهت ارامش بده

عزیزم من سقط کردم پارسال شیاف و قزص دادن از صبح بیمارستان بستری بودم تا عصر که سقط شد و دفع شد اما سختیش بخاطر این بود پسرم زنده بود و قلبش میزد کیسه اب داشت و جفتش سالم بود اما دیکه نمیدونم برای شما چون ضربان قلب نداره  و نوشته ساکشن فکر کنم مثل کورتاژ میمونه یه چیزی داخل میکنن میکشنش بیرون بازم شاید اشتباه میگم دوستان بیان شاید اطلاع داشته باشن

بچه ها من فردا روز۱۳ انتقالم هست یعنی از ظهرامروز دیگه تو ۱۳ روزم فردا از بتا بدم مشخص میشه ذیگه؟ دکترم گفته۱۶ روز بعد اما میگم دیگه توی خون روز ۱۳ هم باید نشون بده ها؟

نه عزیزم انگار بیهوشی ده دیقه ای داره ساکشن به رحمم اسیبی نمیزنه اصلا دردم درد خاصی نداره شاید خفیف پریودی مثل پانکچره 

عزیزم چ فایده وقتی تخمک خوب نمیده...شما پانکچر شدی چنتا تخمک گرفتن ازتون؟؟؟ چرا تخمدان راست نداری؟م ...

من اندومتریوز دارم کیست۷سانتیمو با تخمدان برداشتن همش ۶تاتخمک ازم کشیدن ۴تاش جنین شد ۲تاش گرید abک نگرفت ۲تاbکه الان انتقال دادم نمیدونم گرفته یانه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

من سه شنبه قبل دوتا آمپول پروژسترون زدم. برای پریود شدن. ولی هنوز نشدم. راهی بلدید که پریود بشم. من با آمپول پریود میشم 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
عزیزم من اصلا لک نداشتم و همش هم حالت مریودی دارم حتی الان که ماه ۷ هستم🌷🌷🌷

من انتقال قبلم حالت پریودی از روز ۸ب بعد اومد سراغم و روز۱۳ انتقال پری شدم اما این بار ازروز اول داشتم الان ک روز ۱۰هست شدید تر شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو