2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
مامانی طاها جون قاعدتا پروژسترونش باید تو اون زمان جذب شده باشه اونی که بیرون میاد قسمت مومشه که نگهدارنده دارو هست..... مال من هیچ وقت درسته نمیاوند بیرون و تیکه تیکه میومد اما خوب معمولا قسمت مومش تقریبا تیکه تیکه بیرون میومد..... شاید برا شما درسته میاد..... میخوایی احتیاطا یه زنگ بزن بپرس!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی

آنا جون برا تعیین اولین سونو مثل اینکه باید زنگ بزنیم برا هماهنگی

همونطور که میدونی این دوماهه پریود با تاخیر دوهفته ای میاد..این واسم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ میترسم بعد از قطع ال دی اینقد دیر پریود بشم که بخوره به تعطیلی
باید بهشون بگم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاینا جون نگران نباش.....
این نزدیکا فکر کنم تعطیلی اضافه بر سازمان نداریم.....
پس نگران نباش.....
در ضمن روزایی که تعطیل هستن خانوم دکتر یه روز فردم ویزیت میکنن که مشکلی پیش نیاد......
دیگه لااقل استرس روز تعطیلو نخور.....
نگران نباش اونایی که تو سیکلن اولویت وقت دهی دارن.....
اگه مثلا چهارشنبه صبح پریود شدی همون چهارشنبه میتونی ویزیت شی!!!!!
راهت چند ساعته بود؟.
مثلا صبح پریود بشی تا شب میتونی بیایی ویزیت بشی؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون نگران نباش ایشالله همه چی خوب پیش میره..... دیگه چیزی تا مامان شدنت و تغییر نوع استرسات به استرس بارداری و نه ماه انتظارش نمونده..... انرژیتو واسه اون روزا نگه دارن که واقعا استرسش با این استرسا قابل مقایسه نیست!!!!! خدارو شکر نوشین جان..... احتمالش خیلی زیاده عزیزم..... هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم...... خدایا صد هزار مرتبه شکرت بازم + قسمت تاپیکمون شد!!!!! مامانی طاها جون آره یکم بیشتر دراز بکش..... من که دو ساعت میخوابیدم بازم میومد... اما خوب اینطوری لااقل خیالت راحتتره.....
این ماه یه جوریم همش دلم می خواد زودتر ماه بعد و پری بعد بشه برم انتقال به نظرم دکتر الکی عقب انداخت شرایطم انقدر حاد نبود
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
افروز جون عزیزم عجله نکن اتفاقا خوبه یکم استراحت میکنی..... انقدر تو بارداری استرسای رنگاوارنگ هست که انرژی میخواد برا مقابله باهاشون...... پس از این لحظات لذت ببر که باید بری پیش به سوی نه ماه انتظار شیرینت!!!!
علایم خاصی ندارم حتی درد سینه هم از بین رفته و سفتیشو از دست داده اخه من قبلا ی سقط داشتم . سر اون از چهار روز قبل زیر دلم درد میکرد ..اما الان دردای خیییلی کم شاید یکی دوبار در روز!