2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
از من بابت عمل و انتقال و فریز جنینها ۹ ملیون گرفتن حالا دلیل این اختلاف قیمت و نمیدونم دلیلش چیه

عزیزم برا من تو همون بیمارستان خرداد ماه هفت تومن شد شش تا جنین و سه تا بلاست که میگن هزینه اضافی میگیرن براش الان سه تا فریز دارم برای شما کی بود؟

آنا جان من امروز روز نهم،دهم انتقالمه و تازه با تاپیک اشنا شدم اگه قبل انتقال پیامای شمارو میخوندم‌ح ...

عه وا

مگه ميشه بعد انتقال بري دستشويي و جنين بره؟؟ اصلا امكان نداره اين يه قلم رو بي خيال شو دوستم اين ديگه تابلوعه كه امكانش موجود نميباشد 

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همون لحظه که دارند انتقال میدند نباید سرفه یا عطسه کنی اما بعدش دیگه اشکالی نداره

ممنون نمیدونم چرا سرفه میکنم همش سرمانخوردم کلی دارو خوردم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها استرادیول باهم خوردم دیگه دو تا رو مشکلی نیست؟دکتر گفته بود هر ۱۲ ساعت یادم رفت ظهر

والا من یه بارم سروقت نخوردم، صبح ظهر شب میخورم مثلا صبحم یه وقتایی ساعت 9 بود یه وقتایی 12، کلا قروقاطی خوردم ضخامت رحمم خوب شد خداروشکر آخرین سونو 9 بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
توکل به خدا عزیزم هر کاری دکترت میگه انجام بده  اونم داره تلاش میکنه برات هر کاری میتونه انجام ...

زینبی جون من پریود شدم فکر کنم😔

ولی دکترم گفت شیافتو قطع نکن

فردا برو آزمایش بتا

سه شنبه هم بیا سونو

واقعا كلافه شدم از استراحت  انشاالله سه شنبه ميرم

بذار بچه هات به دنیا بیان اگه حسرت این استراحت کردنا رو نخوردی. اون روز رو میبینم که وقت نمیکنی موهاتو شونه کنی، قیافت رو تصور میکنم مثل جودی آبوت که بد میخوابید صبح موهاشو نمیتونست مرتب کنه. انقد مامان مامان بگن که اسم خودتم یادت بره.الان استفاده کن تا تو شکمتن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر تهران زندگی می کنی احتمالا به خاطر هواست سعی کن شیر زیاد بخوری

متشکرم عزیزم حتما

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
توکل به خدا عزیزم هر کاری دکترت میگه انجام بده  اونم داره تلاش میکنه برات هر کاری میتونه انجام ...

سلام زینب جان سوال خواهرمو میتونی جواب. بدی ممنون میشم🙏💜💚

خواهرم 3روز پریودی داشته بعدش پاک شده و درسیکل 14 پریودیش هست الان از 12 پری لکه بینی داشته لکه های قهویی مانند دل درد و کمر درد خفیف یا کم داره که میگه فقط حالت تیر کشیدنه گهگاهی...به نظرتون علاعم 

لانه گزینیه؟؟!!!  خواهرم میگه ایا بعد از پریودی تخمک گزاری سرع انجام بشه و لقاح صورت بگیره؟؟

ممنون میشم اگه جواب بدی گلم💜💚😘😘😘

درضن خواهرم پارسال سقط داشته و الان در اقدام بارداریه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥