2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045685 بازدید | 684477 پست
آخه چند تا تايپيك ديشب خوندم خونريزي داشتن تو هفته ١٧ سقط شده من ميترسم دوست دارم بشينم گريه كنم ولي ...

عزیزم منم کلی خبر دارم سرکلاژ کردن ولی باز اتفاقای خوبی نیفتاده، یا هزاران چیز دیگه که اینجا نباید بگم که بقیه استرس نگیرن رو میدونم  

ولی بشینم گریه کنم چیزی عوض میشه؟ نه

جز استرس که برامون سم هست هیچ فایده ایی نداره

سپردم دست خدا که خودش تا این مرحله رسونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین من روز نه انتقالم دوروزه رفتم روستا خیلی کار کردم حتی کوه هم رفتم دیشب کمردرد دل د ...

عزیزم ان شاالله که واسه لانه گزینیه ولی کوه رفتی آخه، مگه حالت عادی همیشه کوهنوردی میرفتی!!!! 

حالا اشکال نداره از این به بعد رعایت کن، حسابی هم لذت ببر از هوای اونجا

سلام خوبین بچه ها خداروشکر دل دردم خیلی خوب شده از دیروز ‌

فقط خیلی دوست دارم تا موقع انتقال یه ۴،۵کیلو کم کنم رو اعصابم رفته وزنم من هیچوقت چاق نبودم ولی متاسفانه یکسال خودمو نمی دونم چرا ول کردم و بعد عملمم ۳کیلو وزنم رفته بالا یلی رو مخمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
از دکترت باید بپرسی عزیزم  و آزمایش TIBC و فریتین باید بدی فکر کنم به متخصص خون گفته بودی؟

آره گفتم.اون آزمایشی که قبل از شروع سیکل هم داده بودم رو دید گفت فکر نکنم این چیزی که من تو آزمایش میبینم بخاطر مینور بودنت باشه برام یسری آزمایش نوشت یکیش رو یادمه که همین فریتین بود.الان خونه نیستم ان شاالله رفتم خونه عکسش رو میفرستم .میخوام بدونم دقیقا کی بهتره برم این آزمایشات رو بدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره میدونم  من آزمایشو سونو پاپ اسمیر  دوبار رفتم بابت سلامتی خیالم راحته ۲۶ سالمه چهارماه ...

خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه حوب از شوهرت بخواه یه آزمایش بده مثل من نشی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

پس یعنی نمی دونن مینور هستی یا نه؟  چرا قرص آهن میخوری؟

چرا مینور بودنم رو که مطمئن هستم هستم.آزمایشات قبل از ازدواج رو که دادیم گفتن مینور هستم .بعدش هم چند بار آزمایش دادم گفتن مینور هستم.منتها قبل از شروع سیکل یه آزمایش خون دادم که تو نتیجش کمبود آهن داشتم.نمیدونم یادتون هست یا نه خیلی هم ناراحت بودم که سیکل رو برام شروع میکنن یا نه.دیگه همینجوری خودم شروع کروم به مصرف قرص آهن.

متخصص خون هم نتیجه خمین آزمایشم رو دید بهش گفتم مینور هستم گفت فکر نکنم ای کمبود آهن و کمخونی که تو آزمایش هست بدلیل مینور بودنت باشه

سلام عزیزم، یه دنیا ممنون که به یادم بودی دوست مهربونم، خداروشکر میکنم که با شما اینجا آشنا شدم، خیل ...

عزیزم خدا رو شکر.همون روز یکشنبه بهت میگن.منم شنبه پانکچر شدم گفتن دوشنبه برم اگه شرایط خوب بود انتقال بدن برام همون روز هم گفتن چند تا تشکیل شده.هر چند دیگه انتقالم کنسل شد بخاطر هایپری

نه عزیزم آزمایش همسرم خوب بودش منتهی ویتامین ای و سی هم بهش داده بودن بعد از آزمایش دوم دیگه همین دو ...

عزیزم انشاءالله ده تا جنین باکیفیت تشکیل میشه براتون 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏