2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
عزیزم برای قبل از بارداری اغلب همون tsh. کافی هست  ولی بهتره زیر 2 باشه

ببخشید من تی اس اچم، 3،15 هستش، به دکترم گفتم گفت لازم به خوردن قرص نیست و به محض مثبت ‌‌‌شدن قرصو شروع میکنی، حالا یه سوال الان برام پیش اومد این مقدار تو لانه گزینی تاثیری نداره؟ 

ای جانم پس دوقلوهای نازت پسرن، تبریک میگم مرجان جون.خداروشکر که‌میگی همه چی خوب بوده.برای جفتت هم فق ...

ممنون عزیزم.

نه هنوز نیمدن.همه میترسوننم .میگن نرو .بمون همینجا.

پسرمم پیش دبستانی اینجا نوشتم یکی دو ماه ، نمیخوام هی جا ب جاش کنم.

ولی دلم لک زده برای گرمای اونجا. اینجا سرد شده‌ . دوست ندارم.

خونه زندگیمم ول کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم، ممنون از راهنماییت، خوبه ولی من چند وقته بخاطر ورزش نکردن عصبی و خودخوری میکنم و این وا ...

چقدر خوبه که اینقدر اهل ورزشی، من دقیقا نقطه مقابل شما هستم، به شدت تنبل😕😕😅 قبل از پانکچرم یه چندوقت حلقه زدم خوب بود چهار پنج کیلوام کم کردم بعدش دوباره تنبل شدم وزنمم برگشت الانم که انتقالم نزدیکه فقط یه هفتست میرم پیاده روی اونم بعضی روزا که هیچ تاثیری ام روی وزنم نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من هماتوم دارم خونریزی میکنم خیلی میترسم دستشویی رفتنی بیشتر میاد بچه ها چیکار کنم قطع بشه خو ...

منم از اول بارداری درگیرشم تقریبا همیشه لکه دارم برا شما چند وقت یکبار میشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
منم از اول بارداری درگیرشم تقریبا همیشه لکه دارم برا شما چند وقت یکبار میشه

من پنجشنبه صبح اینطوری شدم رفتم بیمارستان سونو کردن گفتن جنین سالمه ولی هماتوم داری خونریزیم گاهی زیاد میشه گاهی کم وقتی دستشویی میرم بیشتره

خدایا...شکرت😍
من پنجشنبه صبح اینطوری شدم رفتم بیمارستان سونو کردن گفتن جنین سالمه ولی هماتوم داری خونریزیم گاهی زی ...

این موضوع که دیگه منو پیر کرده هر وقت میرم دستشویی میترسم داروهای شما چیه به من ۲ تا شیاف و انوکسا داده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
چقدر خوبه که اینقدر اهل ورزشی، من دقیقا نقطه مقابل شما هستم، به شدت تنبل😕😕😅 قبل از پانکچرم یه چند ...

امان از تنبلی، منم چند از از ورزش دور بودم و خیلی بد بود برام، خیلی افسوس روزای گذشته رو خوردم که چرا ول کردم و چرا دیر شروع کردم، ولی باز خداروشکر خداروشکر دوباره شروع کردم، بدجور وابسته شدم، والان که نمیرم و نتونستم برم خیلی خیلی خودخوری کردم، شما هم حتما شروع کن، برا من که خیلی خیلی خوب بوده، تو کاهش وزن، تو قوی شدنم، تو شادابیم، تو زندگیم، خداروشکر که واقعا ورزش میکنم🙈🙏😍🌸

امان از تنبلی، منم چند از از ورزش دور بودم و خیلی بد بود برام، خیلی افسوس روزای گذشته رو خوردم که چر ...

باور کن خودمم خیلی دوست دارم چون امتحان کردم وقتایی که تحرک دارم خیلی سرحال ترم، ولی خب این تنبلی انگار جزئی از وجودمه همیشه باهامه😶😶😶 بعداز پانکچرم گفتم خوبه بازم ادامه بدم اقلا هم وزنم ثابت میمونه هم برای انتقالم خوبه اما هیچکاری نکردمو گذشت😔 قدم 163 وزنم 72، خیلی اضافه دارم امیدوارم برای انتقالم مشکل ساز نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتم خریدم 😘

آفرین عزیزم❤ راستی چندتا میخوری؟ من اولا یه دونه 1000 میخوردم سخت پیدا میکردم دیگه 500 میگیرم روزی دوتا، البته چندساله که دارم میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40