2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایناجون من مریونال نداشتم گونال و منو تروپین و ستروتاید داشتم فکر کنم اوا جون داشت من و همسرم همزمان با دو خط اینقد به۱۴۹۰ زنگ میزدیم تابالاخره تا تلفنی پیدا میشد. رز ۲۲ عزیز ایشالله هر چه زودتر نی نی دار بشی. و بزودی خوش خبر باشی. قلب شیشه ای ممنون. بار دوم بود که ای وی اف میکردم. بار اول دکتر قبلیم دی ماه پارسال. زیفت و برداشت پلیپ و میکرو و خراش رحم رو با هم انجام داد .ایندفعه هشت تا تخمک بارورو هشت جنین و چهار تا هم انتقالی داشتم...روز ۱۴ پریودی پانکچر داشتم و هزینه انتقال با بیهوشی و پانکچرم ۴۳۰۰ و اما داروهام ازاد بود داروهام کلش تقریبا ۳/۵. سرم ۳ تومن. قبلش هم اچ دی خوردم از پنج پریودی تا ۲۱ روز هر شب داشتم و روز ۳ پریودی و روز ده سونو شدم.ایشالله شما هم هر چه زودتر مامان بشی....
الهی و ربی من لی غیرک.
سلام دوستان و انای عزیز....ستاره جان مادر شدنت مبارک انا جون شما چند روز قبل انتقال پرد داشتی؟؟توکلی به من گفت یک ماه قبلش کافیه...ولی من سی دی هام خیلی مشکل دارن میترسم مدتش کم باشه...نظرت چیه؟؟؟
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام من این ماه بالاخره رفتم تو سیکل میکرو از دیروز اولین آمپول سینال اف رو زدم چهار شب باید بزنم روزی دو پودر با یک آب مقطر زیر جلدی بازو قرص پردنیزولون و آ اس آ و چند تا قرص تقویتی هم میخورم دیروز تو درمونگاه به پرستار گفتم یادم بده آمپولو خودمون بزنیم سختمه هر روز عصر بیام یادم داد ولی الان شوهرم گیر داده میگه من میترسم برات بزنم اگه چیزیت شد چی هر چی بهش میگم چیز خاصی نداره همه میزنن بازم استرس داره شما آمپولاتونو خودتون میزدین؟ مشکلی نداره؟؟؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
رز سفید جون ممنون عزیزم ایشالله شما هم بزودی مامان بشی.... شاپرک خانوم من همسرمو تشویق کردم برام میزنه به نظرم بهتره جدای از رفت و امد. اگه از نزدیکانت امپول بزنن ارومتر میزنن.اما الان دیگه پرژسترونا مثه گردو زیر پوستم حس میشه که از روز قبل کمپرس گرم میذارم و پخش میشه
الهی و ربی من لی غیرک.
ستاره جون مبارک باشه به سلامتی عزیز خودتون خواستین بیهوش بشین منم میکنم این دفعهی این کارو چقدر بیهوشی طول کشید تاثیری پس تو نگرفتن نداره .شما همسرتون سالمن خداروشکر؟؟
ممنون ستاره جون برا پروژسترون مشکلی ندارم من بعد انتقال میرم خونه مادرم اونجا خواهرم برام میزنه دوره تزریقات گذرونده ولی الان برا این امپولا نمیتونم هر روز برم اونجا و بیام
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
حوریه جون ممنون عزیزم همسرم هم کم تحرکی اسپرم داشت و اسپرم نرمالش ۵ درصد بود میکرو قبلی حین انتقال دکتر قبلیم به سختی برام انتقال داد یعنی از درد مردمو زنده شدم. دیگه خودم خواستم ریسک نکنم و حوصله درد احتمالی رو نداشتم.گفتم با بیهوشی ....
الهی و ربی من لی غیرک.
رز سفید عزیز فدات خوبی نازنین؟ عزیزم من دقیقا با ال دی پردنیزولونم شروع شد یعنی همون یه ماه قبل شروع داروهای تحریک تخمکگذاری و تا حدودا یه هفته قبل انتقال ادامه داشت و بعدشم یه هفته بعد انتقال مجدد شروع شد.... توکلی اعتقاد داشت بعد انتقال نیازی نیست اما دکترم برام تجویز کرد و منم تقریبا تا هفته ۱۷ داشتم.... باید ببینی نظر دکترت چیه.... مثلا من یادمه یکی از دکترا برا یکی از دوستامون از دو ماه قبل پردنیزولون شروع کرده بود!!! اگه اشتباه نکنم مامی مهسا بود!!!! شاپرک خانوم والا برا من که همه رو همسرم زد و با اینکه تجربه نداشت اما خوب یاد گرفت و چون با دلسوزی تزریق میکنه نسبت به تزریقاتیا خیلی خیلی کمتر درد کشیدم!!!! دیگه از تزریق پروژسترون که سختتر نیست!!!! راستی این داروهای تحریک تخمکگذاری رو من وقتی همسرم تزریق میکرد خیالم راحت بود که کامل تزریق میکنه و هدر نمیده!!!!! در ضمن عزیزم دلم ایشالله به سلامتی به زودی زود خبر مامان شدنتو بدی!!!! خصوصا چه حالی میده بیایی بگی ناخواسته باردار شدی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من رفتم سونو جنینم رشد نکرده بود قلبم نداشت بهم قرص داد دفع بشه دوتا قرصا گذاشت تو واژنم هنوز یکساعت نشده خونریزی پیدا کردم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
ثمر جون عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برات.....
خیلی امید داشتم عزیزم....
اما حتما حکمتی بوده.....
شاید خدای نکرده اگه رشد میکرد جنین سالمی نبود یا بعدا قرار بود از دستش بدی.....
عزیزم میدونم الان هیچ کدوم از حرفها نمیتونه دلتو آروم کنه اما ایشالله به زودی با یه بارداری سالم و شیرین تلخی این روزا رو رد میکنی.....
خیلی مراقب خودت باش!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم فقط از بس ناراحت بودم متوجه نشدم کی باید برم سونو که ببینم بقایا نمونده باشه و دفع شده باشه
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد