2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
مرسی آنا جون عزیزم لطف می کنی. میگم یعنی ممکنه سینافکت برا منم خوب نبوده باشه؟ آخه برا من دادوهامو تغیر نداد نمی دونم والا گیج شدم. آنا جون شما کجا میکرو کردی و دکترت کی بود؟ هزینه کاملش چقدر شد؟
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی. ستاره جون انشالله ک بادست پرمیای وازشادیت ماهم شاد میشیم. میگم فرزی جون ک قراربد آزبده نیومد بگه چیشد بالاخره جواب آزش.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
ستاره جون ایشالا خوش خبر بیای.منم رفتم ازمایش دادم ساعت 1 اماده میشه
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
لیا.ذکریا و ژینو جون ممنون هر چی خیره پیش بیاد توکل به خدا... اوا جون ما هر دو فردا ازمایش داشتیم زودتر رفتیم دکتر ایراد نگیره... اما من که دیگه تحمل انتظارو ندارم.ایشالله تو هم خوش خبر بیایی
الهی و ربی من لی غیرک.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1134
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
نماز حضرت زهرا برای حاجت روایی
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
انشاا.. که همگی خوش خبر باشید و نه ماه همراه با شادی و دلخوشی رو سپری کنید دوستان عزیزم..ما هم دلمون شاد میشه و امیدوارتر میشیم توی این راه پر فراز و نشیب

AVA جون ایشالا که شما هم مامان گلی شدی و ثمره عشقت رو در آغوش میگیری ..

واسه همتون دعا میکنم اگه قابل باشم
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام بچه ها برای من منفی شد . تیتر بتا.2.90 بود.
ممنون اتریسا جون مرسی ار دعای قشنگت من همیشه میگم هر چی خدا صلاح بدونه.
ستاره جون فکرشو نکن دیگه دادی ایشالا که خوش خبر بیای
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
آوا جون من تجربه بتا نداشتم اصلااانمیدونم این عدد نشونه چیه..اما میدونم که بهترینها نصیبت میشه چون دل به حکمت خدا بستی..امیدوارم که معجزش شامل حالت بشه و دو سه روزه دیگه ورق برگرده..قوی باش و با اراده
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..