2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بچه ها مرسی از تبریکتون انشالا که دو روز دیگه بتا بالا بره یلدا درد ندارن برا من که اینطور بود البته من سینال داشتم که زیر جلدی دور ناف اصلا درد نداشت منوتروپین عضلانی داشتم اونم دردش خیلی کم بود چون پروژسترون روغنیه موادش سعی کیسه اب گرم بزاری دردش اروم میشه بیهوشی پانکچر ۳۰ دقیقه بیشتر نیست من سه بار در مجموع بیهوش شدم که بار اخر نمیدونم چرا درد داشتم اونم در حد گرفتگی عضلات پایین شکم ،که اگر درد داشتی شیاف دیکلوفناک میدن اروم میشه دردت ولی قابل تحمل عزیزم نگران نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تازه امروز وارد سیکل شدم و گونال اف تزریق کردم میخواستم بدونم هایپر شدن تخمدان چه زمانی از سیکل ای وی اف ممکنه رخ بده و اینکه آیا راهکارهایی برای جلوگیری از اون هست یا نه؟
ممنون مامان سبحان عزیز ایشالا موفق بشی راستش من فعلا روز ٣ پر ی ود هستم و دیروز یه دونه گونال اف پن زدم، ٢٢٥ هنوز هیچی نشده تخمدانم یه کم حس انقبلض و تیر کشیدن دارم گفتم نکنه از الان دارم هایپر میشم....😣
آیسودا جون عزیزم سخت نگیر، دکترا میخوان بگن یعنی شما با هیچی کاریتون نباشه.... مهم اینه که کارت پیش بره..... ایشالله این روزا میگذرن و جاشونو به یه انتظار نه ماهه شیرین میدن.... زکریا جون مهتاب جون میخواد بچه کسی رو که نمیخواست بگیره و بزرگ میکنه.... نازی جون نگران نباش سونو در آبم نهایت در حد عکس رنگیه چیزی نداره.... گلبرگ جان آره بودن کسایی که پانکچرشون کنسل شده.... اما خوب تعدادشون خیلی کم بوده.... مهم سلامتی خودته عزیزم.... به هیچی جز سلامتی خودت فکر نکن.... مهدیه و مهدیار عزیز فکر کنم کلسیمتم بخوری مگر اینکه ویتامین دیت هاوی کلیسمم باشه.... باران جون درسته هزینه های جدید رو تو صفحه ۵ نذاشتم اما یه نگاه بنداز شاید عیار دستت بیاد.... نگار جون به سلامتی عزیزم..... ایشالله که همه چی خوب پیش میره.... ژینو جون عزیزم مبارکت باشه..... گوارای وجودت..... ایشالله بتات بالاترم میره چرا نره عزیزم؟ به وروجکت میسپرم ایشالله حرف خاله آناشو زمین نمیندازه!!!!! آفرین به همتت آرزو جون.... خوبه اتفاقا خودت جمع کنی تمیزترم هست.... ایشالله برات خوبم هست.... طبعش معتدله فکر نکنم برا کسی نسازه!!!! فقط حتما کم دم کن و تازه دم بخور.... نذار کهنه بشه!!!! یلدا جون نه عزیزم دردش خیلی خیلی کمتر از پروژستروناست.... حتی اگه خوب تزریق بشه میشه گفت درد ندارن.... بیهوشیشم کامله اما کوتاهه.... نهایت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه.... بعد بهوش اومدن دردت نهایت در حد پریودی هست.... نازی جون گونالا یکین فقط گونال پن دز بالایی توش هست و میشه چند مرحله تزریق کرد اما گونال اف تک دزه!!!!! یعنی مقدار دارو تو پن بیشتره همین.... بسته بهتجویز دکتر یه مقداری ازش تزریق میشه و بقیش رو دفعات بعد تزریق میکنی!!!! ناتاشا جون اشتباه میکروی اول منو نکن..... اولا هر کسی هایپر نمیشه.... منم بار اول از ترس هایپر نشدن اومدن کلی دوغ خوردم که پیشگیری کنه دریغ از اینکه اصلا منی که ذخیره پایینی دارم احتمال هایپر شدنم صفره..... هم باعث شد سردی کنم هم نذاشت خوب رشد کنن..... خلاصه هر کسی هایپر نمیشه!!!! در ضمن دکترا حواسشون هست و اگه ببینن ریسکشو داری بهت رژیم پر پروتئین میدن و توصیه های لازمو میدن... پس جلو جلو کاری نکن چون میتونه مانع بشه!!!! تنها پیشنهاد من بهت اینه روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ بی نمک بخوری چون میتونه کیفیت تخمکاتم بالا ببره و احیانا اگه احتمال هایپریم بود جلوشو میگیره..... اگه احیانا بعدا دیدن داری هایپر میشی خودشون بهت میگن روزی حداقل ۵-۶ تا سفیده تخم مرغ بخوری..... فقط نیایی از الان دوغ بخوری چون نمیذاره تخمکات خوب رشد کنن..... ناتاشا جون اتفاقا اگه داروت مناسب انتخاب بشه از همون روز اول دوم تزریق تغییر رو حس میکنی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنای عزیز از پاسخت و محبتت سورپرایز شدم... من از ته قلبم برای سلامتی خودت و نی نی ات دعا میکنم.... پس بیخود دوغ موغ نخورم... نمیدونم چرا فقط استرس هایپر شدن داشتم که الان با حرفای تو آرامش پیدا کردم.... سفیده رو از امروز میخورم دختر گل
سلام به همگی انا جون چون متخصص داخلی بهم چند تا قرص داده بود بمدت دو روز مکمل ها رو قطع کردم چون واقعا بهم فشار وارده بود اینهمه قرص ...الان دوباره دارم میخورم ...بنظرت اشتباه کردم دو روز نخوردم ؟! خدا شکر فعلا معده م دردی حس نمیکنم ... دیگه اینکه. یکی دو ماهه لووتیروکسین رو یه روز در میون ۱/۴قرص میخورم ....با نزدیم شدن به سیکل بنظرت هر روز بخورم ؟ بنظرم به ازمایش tshبدم وضعیت رو بدونم ؟! هم میترسم چون دوز رو‌کم کردم بالا رفته باشه هم با خودم میگم شاید الان عددش نرمال باشه ... خوشحالم کامل قطعش نکردم ..
آنا یه سوال برکسی دارم اگه 16پری انتقال جنین باشه و7پری حجامت انجام بده وطبعش هم سرد وبلغمی هست.برانتقال جنینش مضرنیست؟؟؟ خودش مونده که آیا انجام بده یانه؟چون قبل ماه رمضون انجام داده ودکترطب سنتی گفته بعد عیدفطر هم انجام بده سموم بدنش دفع میشه. قراربوده این بار البته به درخواست خود دوستم حجامت رحم انجام بده که رحمش گرم بشه.که دکترهحجامتش گفته از پشت کمرت انجام میدم. امادکترحجامتش چون آشناست دوستم نمیخواد بدونه که انتقال داره تا ازش بپرسه. به نظر شما ضرر داره براش یا خوبه بر مثبت شدنش؟؟؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جون فکر کنم گفتین که شما هم دو دوره تخمک نداشتین و سیکلتون کنسل شد و سیکل بعدی داروهاتون عوض شد و تخمک داشتین. می تونم بپرسم دکترتون کی بود و با عوض شدن داروها چند تا تخمک و جنین داشتین؟ و ذخیره تخمدانتون چند بود؟ شرمنده فکر کنم قبلا اینا رو گفته باشین ولی نمی دونستم کدوم صفحه است. با این اوضاع داغون هم که من آلزایمر گرفتم.
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور
فدات ناتاشا جون عزیزم کاری نکردم....
کاش بیشتر از اینا بتونم واستون کاری بکنم.....

شاینا جون نه نگران نباش هیچی نمیشه....
خدارو شکر معدت روبراهه....

برا تیروئیدم به نظرم چک کن....
مال من برگشته به ۲/۸ و تقریبا نرمال شده و باید حواسم باشه بالاتر نره حتی یکمم پایین بیاد خوبه....
اگه یادت باشه اخیرا ۰/۱ هم شده بود....

سهیلا جون من چون طبعم سرد و بلغمی بود یادمه بهم گفتن کلا حجامت برام خوب نیست تا وقتی که بلغم رو دارم....
برا همین انجام ندادم و اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه!!!!!
البته سرچ کنین اکثرا نوشتن برا طبع بلغم حجامت خوب نیست....

منا جون عزیزم نه من سیکل کنسلی نداشتم فقط میکروی اول یه هفته اول تزریقام چون سینافکت داشتم بدنم به داروهای تحریک تخمک گذاری جواب نداد تا اینکه برام قطعش کردن و بلافاصله تاثیر داروهارو حس کردم....
من ذخیرم اولش ۱/۴ بود و قبل دومین میکرو هم ۱/۱۸ شده بود!!!!

در ضمن این چه حرفیه؟
صد بارم بپرسی اگه اطلاعاتی داشته باشم مخلصتم هستم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com