2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بچه ها کمکم کنین من روز 8 انتقال هستم از دیروز  « خیلی خیلی معذرت میخوام» نرفتم دستشویی خیلی نگ ...

عزیزم مشکلی نیست، یک لیوان آب ولرم صبح ناشتا بخور

با روغن زیتون ماساژ رکتال بده 

سالاد کاهو و روغن زیتون بخور، آلو خیس و... 

کلا آب زیاد بخور درست میشه

اگر اذیتی هم زنگ بزن مرکزتون

سلام بچه ها به یاد همتون بودم دیشب و امروز صبح توی اتاق عمل نی نی کوچولوی من با وزن سه کیلو امروز ص ...

عزیزم مبارکت باشه و انشاللله سالم و صالح زیر سایه شما و باباش باشه⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان .میگن قبل از انتقال میوه بخوری از طرفی میوه طبعش سرده رحم سرد میشه چیکار باید بکنیم بخور ...

سلام عزیزم میوه هر چی دلت میخواد به تعداد زیاد بخور گلم آنتی اکسیدان داره عالیه

تو رعایت سردی و گرمی هم بیشتر غذا اهمیت داره که اونو با دکتر طب سنتی مشورت کن، فقط گلم تغذیه تقلیدی غلطه

پیاده روی و مایعات زیاد فراموش نشه

زینبی بیا سوال دارم😊امپول پرولوتن واجبه؟ برا من نوشت من نگرفتم یعنی چی ما دیگه مثل بقیه هستیم چرا ...

گلم اگر هیچ مشکلی نداری و جفت بالا هست و حس انقباض هم نداری، یه جورایی پرلوتون سلیقه ایی میشه 

ولی خوب باز به دکترت همینو بگو که وقتی نرمال هستی چرا باز تجویز کرده

به نظرم اول حرف دکتر ملاک هست

بچه هایی که‌نی‌نیاتون به دنیا‌ اومدن از کی بهتون شیاف دادن؟من ساعت ۷ رفتم اتاق عمل هنوز بهم شیاف ندا ...

باید بلافاصله شیاف بزارن برات بهشون بگو کاش همسرت شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بخره بیاره بزاری

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچها سلام منم مامان شدم. امروز روز ۱۷انتقال جنینم روز چهارده بتام۷۰۲بود و ۴۸ساغت بعدش بتام رسید ب ...

عزیزم مبارکت باشه به سلامتی پیش بری تا اخر💜💜💜

گلم اگر هیچ مشکلی نداری و جفت بالا هست و حس انقباض هم نداری، یه جورایی پرلوتون سلیقه ایی میشه  ...

منم همین و میگم این دکترا یه راه درمان و برای همه ای وی افی ها در نظر میگیرن و دارو میدن فرق نمیزارن🤔🤔🤔🤔🤔

منم همین و میگم این دکترا یه راه درمان و برای همه ای وی افی ها در نظر میگیرن و دارو میدن فرق نمیزارن ...

والا واسه من این جور نبوده، دیدم بقیه بارداره ایی که با دکترم بودن و مشکل نداشتن قطع کرده براشون یا مثلا وقتی انقباض داشتن یکی دوتا پرلوتون تجویز کرده 

ولی خب بعضی دکترا هم محکم کاری می کنن 

زینب جان شما میدونی چند روز بعد تموم شدن ال دی پری میاد؟

گلم بستگی به بدنت داره،و اینکه دارو هورمونی دیگه ایی هم داشتی یا نه

مثلا من کیست داشتم، و بوسرلین میزدم تازه 11 روز بعد از تمام شدن ال دی پری تشریفش رو آورد

گلم بستگی به بدنت داره،و اینکه دارو هورمونی دیگه ایی هم داشتی یا نه  مثلا من کیست داشتم، و بوس ...

آخه من ۲۹ سونو دارم.اشکالی نداره اگه احیانا تا اونموقع پری نشم.؟

خدایا شکرت  
سلام بچه ها به یاد همتون بودم دیشب و امروز صبح توی اتاق عمل نی نی کوچولوی من با وزن سه کیلو امروز ص ...

ای جونم مبارک باشه عزیزم‌. ببوسش حتما از طرف ما. بگو برات پمپ درد بذارن که دردت کم شه. ایشالا عروسش کنی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچها سلام منم مامان شدم. امروز روز ۱۷انتقال جنینم روز چهارده بتام۷۰۲بود و ۴۸ساغت بعدش بتام رسید ب ...

تبریک میگم عزیزم خوشحال شدم برات به سلامتی بیاد بغلت 😍😍راستی بعد انتقال علایم خاصی داشتی؟ من روز 9 انتقال هستم جنین هام هم پنج روزه بودن اما اصلا علایمی ندارم ته دلم خالی شده برا ماها دعا کن دوستم 😭😭😭😭فقط همین سه تا رو داشتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها برا منم دعا کنین شوهرم همش میگه علایم نداری دارم سعی میکنم بهش بگم ممکنه نشه اما نه اون نه مامانم قبول نمیکنن خیلی امید وارن وقتی میگم شاید هم نشد شوهرم اونقدر ناراحت میشه که دیگه سکوت میکنه چون من فریز هم ندارم یه جورایی انگار به آخر خط میرسم خدایا بدجوری دلم گرفته 😭😭😭😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........