2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
جدا؟ پس نرم دیگه دکتر عدد؟ حسش نیست. فقط میترسم پر کار بشه  ، از اونور بوم بیفته. راستی بر ...

والا منم 0.6 شده بود دکتر غدد رفتم گفت تو هفته 24 آز مجدد بده و پرسیدم پرکار نشده باشه، گفت نه

برای شما رو نمیدونم

ببین اکو قلب خیلی واضح قلب رو اختصاصی نگاه می کنن، من که یک دفعه هفته 18 رفتم برای اکو، 

یک بار هم هفته 24 میرم برای چک کردن مجدد، مشکلی هم نداشت خدا رو شکر ولی خود متخصص قلب گفت چون ivf کردی بهتره دوباره انجام بدی

تو 18 هفتگی قلب رو از نظر مشکلات ماژور بررسی میکنن و اگر خدای نکرده مورد بدی باشه میفرستن برای سقط

ولی تو 24 هفتگی برای مشکلات ظریف تر بررسی می کنن و اگر خدای نکرده چیزی باشه بسته به شدت مشکل از لحظه تولد بچه رو کنترل می کنن، حالا یا با جراحی یا ویزیت های بعد از تولد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم منم تاریخش نزدیک بود ولی کلا یه قانون برای داروها هست، بعد از گذشتن تاریخ مصرف هیچ دارویی س ...

سلام عزیزم 

منم گفتم پیدا کردم

شما تو بارداری فمبیون دو رو پیدا کردی؟؟؟ 

چ مدت خوردید؟؟؟ 

ی چیز جالب بگم من زنگ زدم شرکت آکتور کو

شرکت واردکننده همین قرصهای فمبیون 

گفتش شرکت سازنده آلمانی تصمیم گرفته دیگه این قرصو نسازه 

گفتم خیلی عجیبه این یکی از کاملترین داروهای قبل و حین با داریه آیا هدف خاصی پشت این قضیس؟؟ 

گفت اطلاع ندارم 

بنظرم نخواست بگه ما تحریم هستیم و وا د نمیشه دیگه 

نه عزیزم فرق داره، قرار بود راجع بهش سرچ کنم ولی یادم رفت🙈🙈🙈🙈

مررررسي گلم 

دوستم انتقال داره دكتر عابدي ivag رو براش تجويز كرده

ولي عارفي به مريضاش اون يكي رو ميده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من امروز خیلی حالت تهوع دارم با سرگیجه، چیکار کنم بهتر بشم؟

گلم بايد قرص دميترون بخوري اگه خيلي شديد نزار بهت فشار بياد 

تعداد وعده هاي غذايت رو زياد كن ولي حجم كم 

چيزاي چرب هم اصلا نخور 

ليمو ترش رو بو كن تهوع رو كم ميكنه گلاب هم خيلي تاثير داره 

انار و سيب هم زياد بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷