2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی یا مدد والا چی بگم.... چون واقعا نمیتونم با کمال اطمینان بگم چسب جنین دقیق و دقیق فلان چیز هست..... لی لی جون همسرم آخرین بار تعدادش ۱۲ میلیون و مورفولوژیش ۱ درصد و تحرک آ ۵ درصد و بی فکر کنم ۲۰ درصد بود.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لی جون دیگه شرایط همسرت از آزو اسپرمیا بدتر نیست که..... پس نگران نباش تو میکرو اگه چند تا اسپرمم پیدا بشه کافیه چون مگه چند تا نخمک میخوان ازت بگیرن.... دیگه ماکزیمم ۲۰ تا..... برا اون ۲۰ تا تخمکم مطمئن باش اسپرم پیدا میکنن!!!!! توکلت به خدا باشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون.ببخشید یه سوال من روز یکشنبه که 11 انتقال بود لک بینی داشتم.تا دیشب.صبح دیدم لک بینی ندارم رفتم حموم. خیلی کوتاه.بعدش دوباره افتادم لک بینی.خیلی بیشتراز قبله.ولی قهوه ایه.تو مرکز گفتند اگه رنکش روشن شد آسپرین رو قطع کن.امروز 13 انتقالم.وپس فردا موعد پری هستش.کاملا مثل دوران پری درد تخمدان و دل درد و کمر درد دارم.میخواستم بدونم با وجود شیاف قبل از موعد میشه پری شد؟الان تعداد شیافهام 3 تا شده که رکتال استفاده میکنم.خیلی ممنوت،گفتم از تجربه ات استفاده کنم
سلام دوستان امروز روز ۶ انتقالم ولی روز ۴ یکم لک داشتم درواقع هی کم و زیاد میشود ولی امروز صبح معذرت میخوام خون روان روشن نزدیک شاید ۱۰ قطره اومد بعد دیگه شیافمو زودتر گذاشتم روزی دوتا امپول با یه شیاف پروژسترون دارم البته اسپرین و سلکسانم روزی یکی راستش خودم فکر میکنم بخاطر سلکسان این طوری شدم عصری تل کنم مطب طرازی ببینم چی میگه احتمالا امروز باشد
آیسودا جون بودن دوستانی که با وجود شیاف و آمپول پروژسترون پریود شدن اما خوب تعدادشون کمتر بوده..... معمولا بعد قطع پروژسترون پری میاد.... عزیزم خوب حموم خودش برا کسی که لک بینی داره میتونه مجدد تشدیدیش کنه..... نگران نباش عزیزم چیزی نیست..... احتمال زیاد شمام هماتوم داری و چاره ای جز صبر و تحمل و استراحت و همین پروژسترونا نیست..... این درداتم به فال نیک بگیر چون خیلیا علایم پری و بارداریشون مثل همه..... ژینو جون عزیزم احتمالا بهت بگه ۴۸ ساعتسلکسانتو قطع کنی یا شایدم اول آسپرینو قطع کنه..... نگران نباش ایشالله خیره..... آره احتمالا امروز باشه چون فردا تعطیله!!!!
راستی ژینو جون مطب احتمالا امروز باشن اما بیمارستانم زنگ بزنی با طرازی تماس میگیرن!!!!
سلام به همه مامان های جدید تبریک میگم
همه ی مامان های قبل هم ایشالا بزودی و سلامتی دردونه ها رو بغل بگیرن
منتظر ها هم دامنشون سبز
اومدم یه سر ببینم در چه حالی
من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
لی لی جون مگه من کم کلکسیونر بودم؟ اما دیدی شد!!!!!!
رتضی جون قربونت..... بهتری عزیزم؟ چه قدر خوشحال شدم دیدمت.....
آرزو جون نه بدون سونو انجام میده..... حتی من یبار بهش گفتم چرا با سونو انجام نمیدین گفت چون حین پانکچر عمق رحم اندازه گرفته میشه میدونیم کجا و چجوری بذاریم و از این حرفها..... خلاصه خیلی مطمئن گفت نیازی نیست!!!!