2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
عزیزم هاش سی جی بعد انتقال ربطی به اهدایی نداره.... اونی که مربوط به پانکچر قبل انتقال و پانکچره..... مثلا من روز دوم و پنجم انتقالم هاش سی جی داشتم..... اگه اونو نداشتی خوب یه حالتم میتونه باشه..... مثلا اولش دو تا جنین بگیره بعد یکی رشد نکنه و بتا پایین بیاد و از این برنامه ها..... خلاصه توکلت به خدا باشه اگه مصلحتت در مادر شدنت باشه بالا میره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من یه سوال داشتم اونم اینکه کسی در مورد چسب جنین چیزی شنیده؟تو تهران این کار رو انجام میدن؟کسی تا حالا استفاده کرده و نتیجه گرفته؟ یه سوال دیگه هم داشتم کسی تا حالا پیش دکتر عارفی رفته؟چه طور دکتری هستن؟خوبه؟دقیق هست؟
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
امیدوترم همه منتظرها زودتر نتیجه بگیرن و دامنشون سبز شه منم همین طور خیلی دوست دارم طبیعی باردار شم برام دعا کنید
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
مامانی مامان عزیز اگه اشتباه نکنم چسب جنین همون هاش سی جی تزریقی بعد انتقال هست که من روز دوم و پنجم انتقال داشتم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوب.... از همتون تقاضا دارم برام دعا کنین .... من یه جنین دارم که کیفیت نداره و اگر این یه دونه هم نگیره باید یکسال و نیم دیگه برم تو نوبت تا بتونم دوباره مبکرو کنم هزینه رفتن به خصوصی هم ندارم.... شوهرم هم زیاد دیگه همکاری نمیکنه هم دلش بچه میخواد هم نمیخواد درمان کنه .... ممنون میشم برام دعا کنین..... بهم وقت دادن تا یکماه دیگه برم بهم دارو بدن برای قبل انتقال ... هیچی نمیدونم و هیچ توضیحی هم بهم ندادن .... به هر حال خیلی محتاج دعا هستم..... ممنون....
فکر کنم چسب جنین هاش سی جیه که روز انتقال داخل رحم تزریق میشه البته مطمعن نیستم

وای آناجون امشب حواسم نبود دوباره ویتامین دی3 50000خوردم.دیشبم یکی خورده بودم.مشکلی پیش نمیاد؟میترسم اور دوز کنم
مدارک نشان می دهند که اینترلوکین یک آلفا و یک بتا و hCG توسط بلاستوسیست ترشح می شوند و این مواد می توانند اثر مثبت بر روی اندومتر و گیرنده های آن داشته باشند. اخیرا نشان داده شده است که rhCG از رخ دادن آپپتوز در سلولهای استرومایی آندومتر دسیدوال انسانی که در معرض استرس اکسیداتیو قرار گرفته اند، جلوگیری می کند.بیمارانیکه چسب جنین را قبل از انتقال جنین دریافت کرده بودند، بطور مشخصی, افزایش در لانه گزینی و حاملگی و ادامه حاملگی نسبت به گروه پلاسیبو داشته اند. میزان سقط و حاملگی خارج رحمی بین دوگروه از لحاظ آماری قابل مقایسه نبود.این تکنیک برای اولین بار در دنیا توسط دکتر معصومه یونسی در سال 90 در دانشگاه شیراز مطرح و مورد تحقیق قرار گرفت که مقاله آن در مجلات داخلی و خارجی به چاپ رسیده است. خانم دکتر یونسی معتقد است علاوه بر استفاده از این تکنیک, شرایط آزمایشگاهی و تجهیزات کلینیک, پزشک متخصص و گروه آزمایشگاهی, انتقال زیر گاید سونو, آرامش و شرایط روحی و روانی بیمار و کیفیت اسپرم و تخمک از دیگر عوامل موثر می باشند. خانم دکتر یونسی برای ایجاد شرایط روحی و روانی و بوجود آوردن آرامش در بیماران, علاوه بر استفاده از افراد روانشناس و کاردان در گروهش, از تکنیک هایی همانند آکوپانکچر یا طب سوزنی نیز استفاده می کند تا انتقال جنین با اطمینان و در حالتی استفاده شود که رحم نسبت به عمل انتقال از خود رفلکت منفی نشان ندهد. بنابراین حتی در مواردی مجبور می شود که برای یک انتقال جنین, حتی تا یک ساعت وقت بگذارد.
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
لیلا جون عزیزم ایشالله که خیره و این دفعه جواب میگیری..... فان عزیز تنها تفاوت میکرو و ای وی اف در مرحله لقاح هست..... یعنی تو آی وی اف اسپرم و تخمک کنار هم قرار میگیرن و باید خودشون لقاح پیدا کنن ولی تو میکرو مستقیما اسپرم خوب سلکت میشه و داخل تخمک تزریق میشه..... الان معمولا اکثر مراکز میکرو انجام میدن فقط چون اسم آی وی اف شناخته شده تره از این اسم استفاده میشه!!!! دوستای گلم والا من شخصا هنوز تعریف دقیق چسب جنین رو نمیدونم اما بر اساس مطالبی که شکسته بسته سرچ کردم به نظرم میاد چسب جنین همون تزریق هاش سی جی هست..... من تو میکروی اول تزریق داخل رحمی هاش سی جی رو هم تجربه کردم اما در دو میکروی بعدی تزریق عضلانی هاش سی جی روز دوم و پنجم رو داشتم.... برداشتم اینه که چسب جنین مرتبط با هاش سی جی هست اما بازم مطمئن نیستم.... نازی جون اینکه نوشتی چسب جنین همون هچینگه والا اینم نمیدونم شاید گفته شما درست باشه.... از یه ورم مطلبی که در مورد دکتر یونسی گذاشتی.... خلاصه من خیلی سرچ کردم اما تعریف واضحی به زبون ساده ازش پیدا نکردم!!!! مهدیه و مهدیار عزیز نگران نباش به هر حال مصرف کردی اما دیگه حواست باشه چون دز بالای ویتامین دی میتونه مسمومیت ایجاد کنه!!!! فکر نکنم با یه بار اتفاقی بیفته اما دیگه دقت کن!!!! فدات پریسا جون....