2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
شکر خدا شاینا جون.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون دکترم گفته ویتامین دی3 رو هفته ای یه دونه تا10هفته بخورم .روش نوشته 50000واحد.این یعنی چی؟خوبه یاباید دز کمترشو مصرف کنم؟اگه اطلاعاتی داری ممنون میشم کمکم کنی یه سوال دیگه چه موقع باید بخورم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من قراره پس فردا برم خاتم و اگه انشاله اوضاع مساعد باشه و همین طور از همسرم خوب باشه انشاله وارد سیکل پانکچر ببشم ...چون یک مرداد اعتبار بیمه ام تموم میشه وباید تمدید کنم و منن از2500که بخاطرای وی اف میدن استفاده کنم ...900استفاده کردم 1600مونده ..میخام هم ازاین استقاده کنم هم اینکه دوباره تمدید کردم باز استفاده کنم ک لااقل این نپره ...... راستی سوالم اینه میشه من برم تو سیکل بعد هفته بعد برم از ایمنی وانعقادی بدم ...جوابش میاد ؟؟ خداکنه این سری دیه حداقل چهارتا جحنین خوب تشکیل شه برام
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام دوستان ، انشالله که همگی موفق باشید. چه کنم که استرس و نگرانی ول کنه من نیست. حالا بعد از زردی دخترم، وزن گیری اش کافی نیست و لاغر مونده . بردمش دکتر شربت رانیتیدین بهش داده ، آخه برای چی ؟ دخترم اصلا دل درد نداره. میترسم یه عفونتی داشته باشه ، اصلا آزمایش هم براش ننوشت. نمیدونم چکار کنم؟
سلام آناجون.من با وجود اینکه شیافمو روزی 3 تا کردم و استراحت هستم امروز لک بینی بیشتر شده.لک بینیم دقیقا مثل لک بینی قبل پری هست.مگه با پروژسترون اضافه نباید این قطع بشه؟میشه بیزحمت بگی لک بینی که 3 روز قبل ازمایش داشتی چطوری بود و در چه حدی بود؟و چند روز ادامه داشت؟
مهدیه و مهدیار عزیز من ویتامین دی قرصشو نداشتم اما فکر کنم دوستان با همین دز هفتگی استفاده میکردن.... شاینا جون فکر کنم قرص آهن غلظت خونو بالا میبره، برعکس فولیک اسید..... والا من خودم شخصا قرص آهن نخوردم ولی قاعدتا برا تو که اگه اشتباه نکنم کم خونیم داشتی فکر کنم تو پری هم باید بخوری.... اما ترجیحا توصیه میکنم از دکترت بپرسی.... تنها چیزی که میدونم قرص آهن شدیدا یبوست میاره!!!! سهیلا جون فکر نکنم ماما اشتباه تزریق کنه، به هر حال یک سوم برات نسخه شده.... اگه یک سوم بوده که فکر کنم دیفیرلینو برای مهار سیستم باروریت تجویز کرده یعنی احتمالا میخواد با سیکل بلند برات شروع کنه!!!! برای داکسی سایکلینم فکر نکنم ایرادی داشته باشه اما بهتره با دکترت مشورت کنی.... در کل فکر کنم سفکسینم معدتو اذیت کنه.... فقط باید با آب زیاد بخوریش.... رز عزیز به سلامتی ایشالله.... عزیزم خوب بستگی به جواب آزات داره!!!! اینکه مقدمه برا درمان بخواد یا نه؟ مثلا اگه مثل من مشکل ژن غلظت داشته باشه شاید لازم باشه چند ماهی ب۶ و ب۱۲ مصرف کنی.... یا مثلا مثل بعضی از دوستامون برا ایمنی نیازی به درمان باشه.... خلاصه بستگی به خودت داره!!!! میترسم مثل مهکان جون وارد سیکل بشی و تو سیکل جواب آزا ناامیدت کنه!!!! در ضمن آزها دو هفته ده روزی جوابش طول میکشه!!!! من جای تو باشم زودتر انجام میدم!!!! سارا جون نگران مباش عزیزم.... یه دکتر خوب ببر مطمئم باش جای نگرانی نیست..... تیروئیدشو چک کردن لابد تو غربالگریش.... الهه جون معمولا سی به بالاست اما به رنج آزمایشگاهتم بستگی داره.... آیسودا جون عزیزم نگران نباش..... من یه دوستی دارم اونم لک بینی که چه عرض کنم خونریزیش زودتر شروع شد و اخیرا شیافاش۳ تا شده بود تازه تو هفته ۶ قطع شده!!!! صدای قلبشم دیروز شنیده.... هماتومش نسبت به هماتوم من بزرگتر و تقریبا دو برابرش بوده!!!!! پس عزیزم نگران نباش اگه بنا به موندن باشه اون وروجکا هیچیشون نمیشه!!!! فقط استراحت مطلق داشته باش و صبوری کن.... ایشالله به زودی زود با یه بتای عالی و صدای قلب دلت آروم میگیره!!!! لک بینی من همون یکی دو روزه قطع شد عوضش بعد سونوی قلب با خونریزی شروع شد.... تا دو ماهم ادامه پیدا کرد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه سوم: برای خودتون!!!! MTHFR PAI1 نسخه چهارم: برای خودتون!!!! این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm IgA CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 CD69 HLA-DR HLA DQ alpha نسخه پنجم: dfi یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم. نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!! من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!! سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!! دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!! فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!! در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و .... هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!! البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!! ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده.... اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!! اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!! آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!! این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!! در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز: ۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین ۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!! اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!! دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان: ۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!! ۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!
تست تعیین روز تخمک گذاری: تعیین روز تخمک گذاری با استفاده از Ovulation Test در پایان مرحله فولیکولی به موازات رشد فولیکول‌ها غلظت استرادیول نیز افزایش می‌یابد، طوری که 4 ساعت قبل از تخمک‌گذاری به بیشترین میزان خود می‌رسد. در پی افزایش استرادیول، هیپوفیز نسبت به GnRH (مترشحه از هیپوتالاموس) حساسیت بیشتری نشان می‌دهد و مقدار زیادی هورمون‌های گونادوتروپین (به ویژه LH) ترشح می‌کند، طوری که 24 ساعت بعد از اوج (peak) استرادیول، LH یک افزایش ناگهانی (LH Surge) پیدا می کند. این مرحله همزمان با پایان مرحلة فولیکولی و تقریباً 16 تا 18 ساعت قبل از وقوع تخمک‌گذاری روی می‌دهد. برای اندازه‌گیری LH Surge می‌توان از کیت‌های تعیین روز تخمک گذاری استفاده کرد که در آنها از نمونة ادرار که ترجیحاً بین 10 صبح تا 8 شب، در 4- 3 روز متوالی (با توجه به طول دورة قاعدگی هر خانم و طبق جدول سیکل قاعدگی) تهیه شده، برای تعیین LH Surge استفاده می‌شود. بهترین زمان انجام مقاربت 16 تا 36 ساعت پس از LH Surge است. @microinjectio
دلارا جون مطلب بالا رو برات گذاشتم..... به نظرم این سری بد نیست بعد تزریق هاش سی جی پیک استرادیول و ال هاشت اندازه گیری بشه..... البته اینجه با تست اداره اما دقیقترش با آز خونم میشه..... گفتم شاید این مطلب به دردت بخوره!!!!! چون تو عملا lh surge زودرس داشتی!!!!
پریسا جون اگه تکمیلی دانا داری الان نیلو باهاش قرارداد داره..... یعنی بدی تو تامین بنویسن و از کارت طلاییتم استفاده کنی به من گفتن رایگان میشه..... کارت طلایی من فقط ده درصد فرانشیز داره که اگه از تامینم استفاده کنم رایگان میشه..... فکر کنم برا تو هم همینطور بشه..... من پارسال که انجام میدادم با کارت طلاییم قرارداد نداشت و فقط با تامین حدود ۷۰۰-۸۰۰ شدن این دو نسخه ای که بهت گفتم..... اما امسال میخواستم تکرار کنم که لازم نشد پرسیدم گفتن این دفعه رایگان میشه..... یعنی اخیرا من همه آزام و غربالگریامم نیلو انجام دادم رایگان شد!!!!!!