2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  دکتر مشایخی

چه طور شد كه راضي نبودين؟ ببخشيد ميپرسم اخه من روحيه م خيلي خرابه نميتونم صفحات اينجا رو بخونم، پُست شما رو ديدم خداروشكر چون دنبال انتخاب مركز درماني دوبار پانكچر شدم جنين ضعيف شد انتقال منفي شد همش ديگه داغونم اگه خدا كمك كنه مركز مطمئن ميخوام انتخاب كنم برا اخرين بار ميتونم برم ديگه،،، شما سرنوشت اي وي أفتون تو رويان چي شد ماجراشو ميشه تعريف كنين

...
مرسى عزيزم ميدونم خدا بزرگه و مهربونه حتما كمكمون ميكنه

سلام گلم، منم بی بی روز نهم سریع مثبت شد دیگه خیالم راحت شده بود که به احتمال زیاد مثبت شده ولی آزمایشم منفی شد، سه تا جنین دیگه دارم ولی اصلا شوهرم انگیزه ای واسه انتقالشون نداره حتی یه بار هم صحبت نمیکنه در باره این قضیه یا حتی فکر هم نمیکنه دفعه اول کلی میرسید آشپزی و .... الان دیگه خیلی تنها شدم 

بیمارستان کودکان تو خ طالقانی شبانه روزی داره البته هفته منم اون موقع با سونو کید صدای قلبشو چک کرد ...

ممنون. آره .رفتم. خوب بودن. هماتوم هم کوچیک شده.

طول سرویکس ۳۹ شده و گفت یکیشون احتمال ۷۰درصد پسره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ولی من میدونم گناه کارم که نمشه.

نه عزیزم این چه حرفیه 

اصلا ربطی نداره پس این حاملگی های بعد از تجاوز به خاطر پاکیه؟؟؟!!! 

ان شاالله به زودی اینجا همه مامان میشن و اسم تاپیک میشه مامانهای پر تلاش

ممنون عزیزم از نگرانیت،،،  فکر کنم تا اینجا تو رویان پیش اومدم عوض کردن مرکز استرسمو بیشتر میکن ...

گلم شما میتونی تو رویان زیر نظر دکتر معینی و یا دکتر اشرفی که بیرون مطب دارن باشی ،اینطوری شاید بهتر باشه، منم واسه انتقال دومم میخوام از مطب اقدام کنم.

این چه حرفیه عزیز دلم امام رضا هم دیر صاحب فرزند شدن پیامبر هم دیر صاحب فرزند شدن اینا همه گناهکارن؟؟؟؟!!!!!

هرکسی تو زندگی یه جور مشکل داره حالا مال ما اینطوریه 

اصلا اینجور فکر نکن گلم 

اتفاقا دوهفته پیش که جواب منفی انتقال رو گرفتم حالم داغون بود افتضاح دقیقا فرداش خبر اومد بچه یکی از دوستانمون که همش ۴ سالشه فوت کرده انقدر حالم بد شد 

گفتم خدایا ناشکری رو ببخش هرجور تو مصلحت میدونی 

فکر میکردم صاحب بزرگترین غم عالم شدم  خدا ولم کرده  مگه من چیکار کردم که باید این بلاها سر من بیادو....

ولی با خبر بعدی اصلا نابود شدم فهمیدیم تو بازی دختر بزرگه که ۶ سالش بوده کوچیکرو هل داده سرش خورده به دیوار فوت کرده 

مامان این دوتا بچه رو دیدم فهمیدم دنیا به آخر نرسیده و هزار مرتبه خداروشکر کردم 

ان شاءالله دل ما هم به همین زودیا به بهترین شکل وبهترین زمان شاد شه 

این چه حرفیه عزیز دلم امام رضا هم دیر صاحب فرزند شدن پیامبر هم دیر صاحب فرزند شدن اینا همه گناهکارن؟ ...

خیلی ممنون دوستم توکل به خدا.ان شالله .ولی همیشه میگن گناهه که جلوی استجابت رامیگیره.واینکه هرچی بدی برسه ازاعمال خودمونه.هرچی خوبی برسه ازجانب خدا.

این‌ چه حرفیه عزیزم؟!

من خانمی رو سراغ دارم‌ سالهاست مشروب میخوره سیگار میکشه روا نداره غذای اضافشو یک گرسنه بخوره مطمینم غذاشو تا حالا با یک گربه هم تقسیم نکرده .... و سه ساله ازدواج کرده و خدا دوتا بچه سالم و خوشگل بهش داده!

این کیس هم علم‌پزشکیو زیر سوال میبره هم تصورات شما در مورد ناباروری بخاطر گناهکار بودنمون

شاید وقتش نشده شایدم اصلا بصلاحمون نیست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم