2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
اهاااا یه سوال دیگه با توجه به سونویی که دادم دکترم گفت احتمال داره هایپر بشی دارو با دوز کم نمیدن ک ...

چرا حتما کمتر میدن، منم ریسک هایپری داشتم و فریز انتقال دادن آخرش، دوز داروهام کمتر بود که هزینه هم کمتر شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حتما کمتر میدن، منم ریسک هایپری داشتم و فریز انتقال دادن آخرش، دوز داروهام کمتر بود که هزینه هم ...

یعنی فریز کردن جنین شمارم؟ یا همون ماه انتقال دادن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم قانونه مرکز ما اینه بالای 10 تا تخمک فریز میکنن جنین ها رو و انتقال فرش نمیدن چون ریسک هایپری ...

اهااا من ایشالا آبان پانکچر بشم کی برام یعنی انتقال میدن؟

اهااا من ایشالا آبان پانکچر بشم کی برام یعنی انتقال میدن؟

والا بستگی داره، اگر تعداد تخمک بالا باشه معمولا میگن پری سوم بیا، بعد تو پریود سوم مشخص می کنن سیکل انتقال کوتاه 15 روزه داری، یا سیکل بلند 45 روزه

والا بستگی داره، اگر تعداد تخمک بالا باشه معمولا میگن پری سوم بیا، بعد تو پریود سوم مشخص می کنن سیکل ...

ووووو چقدر دنگ و فنگ داره🙁🙁🙁

دقیقا منم از بی بی چک بدم میاد، تست وایتکس هم آشنایی ندارم 🙈🙈🙈🙈🙈 ولی همه رو به فال نیک بگیر ما ...

راستى يه سوال ازتون داشتم شما قبل از بارداريتون درد سينه هم داشتيد اخه من هيچ علائمى ندارم گيج شدم به خدا ببخشيد مزاحمت ميشم ولى واقعا روزاى سختيه

سلام خانوما لطفا هرکس تجربه پانکچر با هایپر شدن داره کمک کنه من دوشنبه هفته قبل عمل داشتم بهم گفتن تا دوماه آینده نمیتونی انتقال داشته باشی از اونروز مدام توی بیمارستانو درمانگاهم توی سونوی دیروزم دکتر گفت همه چی نرمال شده ولی من یهو افت فشار شدید دارم بدنم کلا بیحال میشه تهوعم که ول کنم نیست

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام خانوما لطفا هرکس تجربه پانکچر با هایپر شدن داره کمک کنه من دوشنبه هفته قبل عمل داشتم بهم گفتن ت ...

این علائم تا کی هستن؟؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
راستى يه سوال ازتون داشتم شما قبل از بارداريتون درد سينه هم داشتيد اخه من هيچ علائمى ندارم گيج شدم ب ...

عزیز دلم درک میکنم نزدیک روز آزمایش خیلی سخت میگذره

نه گلم من چند هفته بعد سینه درد و اینا اومد سراغم، جز درد پریود و علائم پریود نزدیک روز آزمایش هیچ علائمی نداشتم 

عزیز دلم درک میکنم نزدیک روز آزمایش خیلی سخت میگذره نه گلم من چند هفته بعد سینه درد و اینا اومد سرا ...

اخه مشكل اينجاست من درد پرى هم ندارم روزاى قبل داشتم ولى كم امروز تقريبا ندارم نميدونم حالا نشونه خوبيه يا نه