2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دقیقا منم از بی بی چک بدم میاد، تست وایتکس هم آشنایی ندارم 🙈🙈🙈🙈🙈 ولی همه رو به فال نیک بگیر ما ...

سلام خانم خوب هستید؟؟ من پری شدم و برای وارد شدن به سیکل میکرو برای روز چهارشنبه یعنی روز سه پری رویان وقت بهم داده که برم سونو ،،، میشه بگید من از امروز که روز اول پری هست چه تغذیه ای داشته باشم و اینکه الان شروع کنم به گرمیجات خوردن یا نه و نشاسته رو از امروز شروع کنم ؟؟؟ یه سوال دیگه اینکه بهم گفتن که بعد از سونو بهم میگن سیکل درمانی  من 15 روزه هست یا 45 روزه بنظرتون چه عاملی تو سونو میبینن که تعیین کننده این مطلبه ؟؟؟ آخه من وقتی برای ای یو ای سونو میشدم وضعیت رحم و تخمدانها رو طبیعی میزد و اینکه تا الان که کیست نداشتم و ان شالله این ماه هم اگه کیست نداشتم و همه چی نرمال باشه امکانش هست که همین ماه تخمک کشی و انتقال باشه ؟؟؟ 

خیلی استرس مرخصی گرفتن رو دارم همش بلاتکلیفم اگه شاغل نبودم و اختیارم دست خودم بود برام مهم نبود ولی الان همش استرس دارم که میگن استرس هم اصلا خوب نیست برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم ، اگه بدونم مادر میشم اصلاً حاضرم قید کارمم بزنم ولی نمیدونم قراره چی بشه و برای دوا درمان به پول کارم نیاز دارم .

رويان  تو بني هاشمه توي نت بزن مياره

سلام ،تمام داروهای مربوط به ای وی اف تو داروخونه رویان دارن ؟؟ من رویان میرم تا الان که برای ای یو ای همه داروها رو خودشون داشتن میخوام بدونم برای میکرو هم همه داروها رو دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ،تمام داروهای مربوط به ای وی اف تو داروخونه رویان دارن ؟؟ من رویان میرم تا الان که برای ای یو ا ...

تمام داروها رو نميدونم ما رفته بوديم براي عمل واريكوسل همسرم من ديدم فميبيون دارن من فميبيون يك ميخواستم گفت نه اينا فميبيون دو هست حداقل 40 تا بسته رو من ديدم 

بچه ها من با ذخیره۰.۹سه ماه پیش پنج تا تخمک داشتم الان رفتم تو سیکل جدید روزی ۱۵۰واحد گونال و دوتا م ...

به سلامتی عزیزم، آزاد شدن کجا بود دختر گل خیالت راحت

فقط روز پانکچر باید مراقب باشی و حرکات تند و تیز انجام ندی و گرنه الان تحت کنترل همه چی😉😉😉😉

سلام آنای عزیز و زینبی جون،میگم من طبعم سرده (بلغمی ) از الان دارم ب روز تخمک کشی و انتقال و این حرف ...

سلام عزیزم من از آنا جون یاد گرفتم تقلید نکنم، چون میام ابرو درست کنم چشمش کور میشه

طبعم خیلی سرده، سودای معتدل، یعنی یه مقدار رطوبت دارم، واسه همین تو دوران پانکچر و انتقال سردیجات رو کم کردم نه حذف! 

یعنی سردی یه خوراکی رو با یه چیزی میگرفتم، مثلا سالاد رو با فلفل سیاه و پودر سیر و... 

شیر رو با گلاب یا عرق دارچین 

موقع پانکچر ژل رويال طبیعی خودم و همسرم می خوردیم

هر هفته دو بار صبحانه تخم مرغ محلی نیمرو میکردم با روغن زیتون بو دار و سه تا خرما و یک پیاز

روزی 7 تا زیتون صبح

7 تا انجیر شب می خوردیم

میوه و آب میوه در حد خیلی خیلی زیاد مثلا آب پرتقال، آب انار، گاهی آب آناناس

برای انتقال جنین خیلی آب میوه نبود، شربت گل پنیرک، رنگینک خرما و دارچین، شیر انبه و یه بار شیر عسل آووکادو

بعد از انتقال هم چون دو سه دفعه تو مصرف مواد غذایی مسهل زیاده روی کرده بودم از ترس اسهال نشاسته تو آب حل کردم 

وگرنه چون مستعد یبوست بودم نخوردم زیاد، به جاش گاهی ژله میوه های گرم مثل ژله موز و آناناس بخور

تو تمام مراحل پانکچر و انتقال و بعد از انتقال پیاده روی رو داشتم

آهان راستی بعد از انتقال یه آناناس رو طی 4_5 روز خوردم، صرفا چون گرم و مقوی بود، بعدا فهمیدم گویا برای لانه گزینی هم خوبه

سلام خانم خوب هستید؟؟ من پری شدم و برای وارد شدن به سیکل میکرو برای روز چهارشنبه یعنی روز سه پری روی ...

سلام عزیزم به سلامتی خدا رو شکر داری وارد سیکل میشی

گلم در مورد تغذیه پست قبلیم رو بخون کمکت میکنه

اما در مورد کار عالیه منم تا یک هفته بعد از + شدن کار کردم و خیلی به پولش احتیاج داشتم، خوبی‌ این بود کمتر به فکر و خیال می‌رسیدم 

داروها هم خدا رو شکر همه رو رویان داشت، یه دکاپپتیل نداشتن که از قائمیه دور میدون بنی هاشم خریدم

سیکل معمولا نمیگم همیشه اگر ذخیره تو رنج نرمال باشه 45 روزه میگن

اگر ذخیره خیلی بالا یا خیلی پایین باشه 15 روزه، 

حالا گاهی براساس یه موارد دیگه که نمیدونم ممکنه فرق کنه

خود سیکل 15 روزه یا 45 روزه هم چند دسته داره و داروهای یکسان ندارن، یعنی هیچ وقت دو نفر پیدا نمیکنی که مثلا سیکل 15 روزه عین هم داشته باشن، حداقل یه جا تو دوز دارو تفاوت دارن

سلام عزیزم داروهای قبل تخمک کشی از من یه میلیون ششصد شد البته تا روز هفت فقط،دوباره بعد سونو شاید دا ...

داروهاش کلا ۱۶۰۰؟؟ خوبه من فکردم چندین میلیونه😂😂😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
داروهاش کلا ۱۶۰۰؟؟ خوبه من فکردم چندین میلیونه😂😂😁😁

گلم منم داروهام قبل پانکچر شد 1400 ولی بدن با بدن فرق داره، بعضی دوستان 5 میلیون هم شده ولی دیگه بیشتر ندیدم 

البته تا پارسال گونال اف رو تامین اجتماعی تایید می‌کرد الان گویا نامردی میکنن تایید نمیکنن😐😐😐😐

گلم منم داروهام قبل پانکچر شد 1400 ولی بدن با بدن فرق داره، بعضی دوستان 5 میلیون هم شده ولی دیگه بیش ...

اهاااا یه سوال دیگه با توجه به سونویی که دادم دکترم گفت احتمال داره هایپر بشی دارو با دوز کم نمیدن که احتمال هایپر شدن و کم کنن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود