2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
عزیزم تو خوبی؟  گل پسرت خوبه؟  وای انگاری تو غربت آشنا ببینی هر کدوم تونو که میشناسم کلی ...

عزیزمی

آنا جون باور میکنی من بعد از اینکه اومدی گفتی مشکلی پیش اومده براتون سخت درگیری دیگه نیومدم نینی سایت  

اما از همون موقع هرشب برای آرامش زندگیت و سلامتی همسرت دعا میکنم.......همیشه در یادمی خانممممممممممم😍انشاله هیچ وقت گره به کارتون نیوفته و شاد باشید همیشه...

تمام بچه هایی که اینجا هستند همیشه در یادمن حتی اونایی که اومدن و رفتن مثل آمیما😉ببین من چقدر بیادتونم😚😚😚

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا این آزمایشو گفتن انجام بدی؟  شاید هم چیز دیگه ایی رو بررسی میکنه که من بلد نیستم

نهگفتن همه آدمها باید این آزمایش رو بدن خیلی مهمه ولی چون گردن هست و بیمه قبولم نمی کنه خیلیا انجام نمیدن

امروز رفتیم پیش دکتر ژنتیک گفت احتیاجی نیست صبر کنین شایدم تا شنبه حاصر بشه همسرم خیلی عصبی شده بود البته بروی خودش نیاورد گفت کاش یکم به ادم احترام بزارن شما همش میگین خیلی مهمه خیلی آدم هزینه می کنه بعد میگین نه تشکالی نداره چرا حرفا انقدر زد و نقیضه خلاصه همسرم گفت حالا دنبالمون که نیستن این ماه برنامه ریزی می کنیم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ تایمی که دارو بگیری بزنی ولی اینطوری شنبه شب ۳روزت تموم میشه عصرم تا دکتر ببینه ۷ میشه و تا دارو بخریم هول هولی میشه دیگه منم گفتم ولش کن یه ماهم اتفاقی نمیوفته صبر می کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان نارنگی میخورین شماها توی ۳ ماهه اول؟  همش دلم میخواد ، مخصوصا اگر ترش باشه. اما میگن ا ...

عزیزم نارنگی طبعش گرمه حالا هوس کردی چند تکه خوردنش هیچ مشکلی نداره ان برای کسایی هست که میوه فقط نارنگی میخورن☺نصف نارنگی بخور نوش جونت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
باسلام دوستان  من بعد از دو سال اقدام  اين ماه وارد سيكل ميكرو شدم روز هشتم شهريور ن ...

دقیقااا تو هر کاری حتما حکمتی هست به نفع خودنون هست 

فقط چقدر هزینه داروهاتون شد؟

سلام به همگی من دیروز روز سوم پری ام بود رفتم ابن سینا واسه شروع سیکل میکرو بعد از سونو خانم دکتر ...

عسل و سیاه دونه، دارچین، واقعیتش من بیشتر پیاده روی و شربت زعفرون را موثر میدونم تو رشد فولی

عسل و سیاه دونه، دارچین، واقعیتش من بیشتر پیاده روی و شربت زعفرون را موثر میدونم تو رشد فولی

مرسی عزیزم

من چون پرولاکتینم بالاست عسل و سیاه دونه فکر کنم نباید بخورم.

واسه کیفیت تخمک خوردنی خاصی کمک نمیکنه؟

من دکترم اعظم محمداکبری هست ابن سینا دکتر ذنوبی رو شما راضی هستین ازش؟

اره من مطبش می رفتم خیلی خوشم میاد ازش ایشالا باردار بشم مطبش میرم چون ابن سینا خیلی جا پارکش بده

به من دکترم گفتپریناتال بخور و فیمیبیون ۲. شما پریناتال رو چند خریدین؟

مرجان جان فمیبیون ۲ پیدا کردی؟ من‌دوستم هرجا گشته پیدا نکرده؟ 

تو آبان بودی برا پانکچر و‌انتقال؟ راضی بودی؟ یا ابن سینا بهتره؟