2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
خداروشکر عزیزدلم.ان شاالله به زودی خبر خوش بارداری خودتو بشنویم و به سلامتی ۹ ماهو پشت سر بذاری

خاكستري جان اينقدر از بارداري اين دوستم خوشحالم همه دردام يادم رفت بخدا 

خيلي سختي كشيد اين دختر عمل فيبروم و عمل لوله هيدرو و سه تا انتقال منفي اونم با اون شوهر...

از خدا ميخام دوقلو باشند و خدا بهش ببخشدشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چسبندگی شدید اسپرم همسرم، که باعث شده بود مورفو بشه 4،این اواخر 2 شده بود و تحرک آ شده بود 0  ...

ببخشیدپرسیدم کنجکاوشده بودم.شماکه چندساله تواین تاپیک هستیدتاحالاکسی بوده طبیعی بارداربشه بااین شرایطی که شوهرمنم داره؟

زینب جون سونو ش واژیناله؟ جواب سلفری چقدر طول میکشه .برا شما حاضر شد؟

سونو ان تی که شکمی هست

ولی بعدش پروب رو عوض میکنه و برای طول سرویکس سونو واژینال انجام میده

جواب سلفری، دست رو دلم نذار الان چون تو ایران انجام میشه بیشتر طول می کشه، قبلا 8 روزه بود که آلمان و چین می‌فرستادن الان حداقل 2 هفته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زینب جون شما شب قبل از انتقال نزدیکی داشتین؟تاثیر داره رو مثبت شدن؟

ببین به نظر دکترت بستگی داره مثلا اگر prp انجام باید بدی اجازه نمیدن 

تاثیر میگن داره، ولی ما استرس داشتیم شب قبلش حسش نبود🙈🙈🙈

نه گلم درد نداشتم  تو ان تی 33 بود 12 هفته امروز اخرای هفته 15 یهو شده بود 28 دکترم گفت میزا ...

اره باز خداروشکر زود فهمیدن.سونوها شکمی بوده دیگه درسته؟اخه منم همش برا طول سرویکس شکمی سونو میشم میگم نکنه دقتش پایین باشه...من ان تی ۳۷ بود انومالی شد ۳۵

هفته ی ۳۰ هم گفت شده ۳۲!

میگم زینبی اگه الان یهویی کم شه چی؟!نرماله طول سرویکس من؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیز دلم امیدوارم خدا به بزرگی قلب مهربونت برا خودت و نینیت سلامتی و عاقبت بخیری بده .اصلا نگران نبا ...

خیلی ممنون عزیزم، واسه سلفری هم دعا کن

ان شاالله خوبه، ولی روی اعصابم رفته 

فکر کن یکشنبه بعد از ظهر تماس گرفتن میگن ببخشید حواسمون نبود تاسوعا و عاشورا رو حساب نکرديم دیرتر آماده میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشیدپرسیدم کنجکاوشده بودم.شماکه چندساله تواین تاپیک هستیدتاحالاکسی بوده طبیعی بارداربشه بااین شرای ...

آره گلم مدیر گل تاپیک مون آنا جون تازه با تعداد اسپرم کم و مورفو بین 0 و 1 بچه دومش طبیعی باردار شد

خیلیا بودن الان حضور ذهن ندارم

خاكستري جان اينقدر از بارداري اين دوستم خوشحالم همه دردام يادم رفت بخدا  خيلي سختي كشيد اين دخ ...

ای جان دلم.فدای دل مهربونت.منم هرکی مامان میشه از ته دل خوشحال میشم.مخصوصا کسایی که بعد کلی سختی و انتظار نتیجه میگیرن.دعای همیشگیم همینه که تمام باردارا به موقع،صحیح و سالم بارشونو بذارن زمین و تموم منتظرا این لحظه ها رو تجربه کنن..ان شاالله دوتا فسقلی هم قسمت خودت شه به زودی با این دل پاکت❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره باز خداروشکر زود فهمیدن.سونوها شکمی بوده دیگه درسته؟اخه منم همش برا طول سرویکس شکمی سونو میشم می ...

همذات پنداریت😍😍😍😍😂😂😂😂

نه گلم الان واسه شما عالیه خدا رو هزار بار شکر نگران نباش

نه واسه من طول سرویکس رو جداگانه واژینال اندازه گرفت

کلا طول سرویکس فقط واژینال ارزش داره و قابل استناده

همذات پنداریت😍😍😍😍😂😂😂😂 نه گلم الان واسه شما عالیه خدا رو هزار بار شکر نگران نباش نه واسه من ...

😂دلم برا این همذات پنداریا تنگ شده بودا

ولی جدی یعنی مال منم که شکمی بوده قابل قبوله؟یا کلا فقط توی شرایط خاص سونو واژینال میکنن؟بعد خود این شیاف هم تاثیری داره یا نه؟