2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم.دورت بگردم اخه مهربون.خوبی خودت؟بهتر شدی ؟نی نیمون خوبه؟ جواب سلفری چی شد راستی؟ اره فک کن ...

خدا نکنه عزیزم 

ما هم خوبیم خدا رو شکر 

واقعا تمام مراحل‌ش سخت و پر استرسه، ان شاء الله خدا کمکمون کنه

سلام دوستای گل، فردا باید سرکلاژ بشم جواب سلفری هم هنوز نیومده  ولی من این ریسک رو پذیرفتم که ...

سلام عزیزم انشالله که فردا عملت به خوبی پیش میره،درمورد سلفری اصلا نگران نباش،من مطمئنم چیزی نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشیدمن الان چهارروزه داروهای ای وی اف راقطع کردم ولی پریودنشدم.کی میشم؟بعدکه پریودشدم بایدداروی خا ...

گلم تا حدود 10 روز جا داره

نه بعدش دارویی نباید مصرف بشه تا بدن از این هورمونها پاکسازی بشن 

فقط همین غذاهای سالم و پیاده روی و مایعات زیاد کافیه😉

چند تا انتقال منفي داشتي عزيزم؟

یکی عزیزم.تو عکس رنگی مشکوک بود اما دکترم میگفت مطمینم سالمی اما فقط بخاطر اطمینان بیا لاپاراسکوپی.رفتم لاپارا و دیدم ای دل غافل...یه لوله رو درآوردن

یکی عزیزم.تو عکس رنگی مشکوک بود اما دکترم میگفت مطمینم سالمی اما فقط بخاطر اطمینان بیا لاپاراسکوپی.ر ...

خوبه زود متوجه شدي طفلي اين دوستم 3 تا انتقالش منفي شد 

12 تا جنينش هدر رفت و 2 سال از عمرش واقعا بعضي دكترا نميدونم سواد ندارن وجدان ندارن ...

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینبی ، یعنی اول سونو باید برم؟ بعد جوابش رو همون موقع میدن؟ با جواب سونو غربال میرم آزو میدم؟ بعد ...

آره گلم بدون سونو آز نمی گیرن 

حتما هم تو یک روز باید باشه 

همون لحظه جواب سونو رو پرینت می گیرن بهت میدن

جواب آزمایش دابل هم حدودا 2_3 روزه میاد، گاهی اوقات هم بیشتر طول میکشه 

عزیزم انشاءالله ک همه چی خوبه..نگران.نباش سرکلاژ واس چی؟نگفته بودی که    

طول سرویکسم نسبت به قبل خیلی کم شده بود، در عرض سه هفته از 33 شده 28 

دیگه دکترم گفت اصلا ریسک نکن، اگر بیشتر کاهش طول داشته باشی پروسه عمل مشکل‌تر میشه و کاراییش کمتر میشه، دیگه فردا باید اورژانسی عمل کنم

سلام دوستای گل، فردا باید سرکلاژ بشم جواب سلفری هم هنوز نیومده  ولی من این ریسک رو پذیرفتم که ...

زينب جان راهي كه ما داريم ميريم از جهاد كمتر نيست خدا نگهدار خودتو ني ني ات باشه عزيزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم