2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هنوزم گاهی جای لانه گزینیش درد میکنه فکر کنم تا ابد این دردو حس کنم

😞😞درسته از یاد نمیره ولی انشاءالله که جاش پر میشه دلت آروم می گیره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من کبود نیست ، یک کم هم زرد و طوسی شده بود ک خیلی کمرنگ شده. ولی مرکز گفت نه به پا بزن نه به بازو. ...

شما نتیجه گرفتید چقدر خوب با سلامتی قسمت همه ما منتظرا😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوزم گاهی جای لانه گزینیش درد میکنه فکر کنم تا ابد این دردو حس کنم چند تا انتقال داشتی؟ اگه حتی یک ...

کاش بچه داشتم ولی من بچه ندارم 7 ساله منتظرم یبار حامله شدم خارج رحم شد یه لولمو از دست دادم یعنی الان یه لولم بستست 

ساناز جان چرا به من پرولوتون نداده؟ دلیل زدن امپول پرولوتون چیه؟و برای چی میدن؟🌷

عزیزم من اوایل لک داشتم چند باری شیاف یکی بود کرد دوتا بعد گفت شیاف بکن یکی 12روز یکبار پرولوتن بزن نمی دونم دلیلش چیه اصلا خیلی امپول بدیه من پروژسترون میزدم انقدر اذیتم نکرد ک این اذیت می کنه خارش ورم و ابسه داره 

عزیزم من باسرنگ معمولی میزدم وتزریق عمیق عضلانی تا٣ماه ٢تاپروژسترون صبح و٢تاشب میزدم چون لکه بینی دا ...

منم انوکسا دارم تا اخر بارداری اونم داستان شکمم همه کبود دکترم فقط می گ رو شکم بزن

من کبود نیست ، یک کم هم زرد و طوسی شده بود ک خیلی کمرنگ شده. ولی مرکز گفت نه به پا بزن نه به بازو. ...

طرازی می گ فقط ب شکم بزن من پرسیدم 

گفتم ب بازو زدم چندبار گفت فقط شکم بزن تاثیرش کمه بازو رون نپرسیدم دیگه ولی حتما واسه رون هم همین نظرش

عزیزم حساسیت داری؟ چرا دائم سرفه می کنی؟  واسه انتقال خود سرفه ایراد نداره ولی آدم دل‌درد میگی ...

من یادم دفعه دوم سرفه می کردم همش از بعد تخمک کشی ب دکتر طرازی ک گفتم گفت می تونه دلیل منفی شدن باشه حالا نمی دونم چون همون موقع از بچه ها پرسیدم تو تاپیک گفتن با سرفه زیاد مثبت شدن 

دوست جونیا ، مخصوصا اونایی ک آنوکسا میزنن. یه سوال من دو روزه که میزنم ، یک کم سخت میره داخل ، بعد ...

دکتر طرازی می گ پی دکسان بهتر از انوکسا من فرقی ندیدم بینشون سوزن هاشون یکیه ولی من لک داشتم اوایل اسپرینم می خوردم منشی گفت ب خاطر اسپرین لک داری اگر پیدکسان داشتی ب جا انوکسا این لک بینی نداشتی 

سلام بجه ها شبتون بخیر

امیدوارم خوب و سلامت باشید

شبی دکتر بودم سونوکرد گفت اندازه فولی ها خوبه دوشنبه۸ صبح عمل پانکچر میشی به انرژی های مثبتتون احتیاج دار م خیلی زیاد

بچه ها دوتا امپول گنادوتراپین نوشت گفت زیر جلدی دوتاش باهم تو بازو امشب ساعت۹ بزن که ساعت۱۰ گیرم اومدو زدم عیب نداره ساعتش دیرترشد؟

یه سوال دیگه این امپول برای تخمک گذاری هست؟ یعنی تخمکا ازادمیشن!؟ مگه نباید دوشنبه موقع عمل خودشون گیذن فولی ها رو؟؟؟

Dfiچه آزمایشیه؟

آزمایش بررسی میزان شکست موجود در DNA اسپرم هست گلم، 

اگر میزانش بالا باشه مثلا 40 درصد به بالا بهتره سیکل میکرو شروع نشه تا پایین بیاد

حالا اگر کسی لب مرز بود شاید توجیه داشته باشه ولی مثلا 60_70 درصد اگر باشه شروع سیکل اصلا به صلاح نیست

عزیزم رفتم بیمارستان سرم برام وصل کردن .شکمم آب آورده ولی خیلی زیاد نیست دکتر میگه جذب میشه زینب جا ...

چه کار خوبی کردی رفتی 

اونها هم خیلی اقدام خوبی انجام دادن، انوکسا واقعا برات لازم بود چون خطر لخته شدن خون خیلی خیلی تو این حالت بالا میره

والا مشخص نمی کنه کی پری میشی خصوصا اگر پروژسترون نداده باشن بهت

من 4 روز بعدش پریود شدم

زینب جون تعداد اسپرم همسر من ۲ تا ۳ میلیون که بعد از مصرف دارو بیشتر میشه ولی ثابت نیست یعنی ی روز ب ...

آره عزیزم حتما باید انجام بدن، آزهای هورمونی هم کامل

یک سری یادم میاد مینویسم

Estradiol, fsh, تستوسترون، tsh, t3, t4, lh, prolactin, 

و فکر کنم پروژسترون 

مورد بوده آقا کم کاری تیروئید داشته بعد از چند تا میکرو منفی دارو دادن اصلا خانمش طبیعی باردار شده، منظورم اینه پیگیری آقایون خصوصا تو موارد اسپرم زیر 10 میلیون حیاتی هست

حالا یه نفر 100 میلیون اسپرم نصفه نیمه داره مشکلی نیست نهایت یه dfi میده ولی تو موارد آزواسپرمی و الیگواسپرمی اینا واجبه بررسی بشن

سلام بجه ها شبتون بخیر امیدوارم خوب و سلامت باشید شبی دکتر بودم سونوکرد گفت اندازه فولی ها خوبه دو ...

سلام عزیزم نه اینا واسه آزاد نشدن زودتر از موعد تخمک هست

یعنی یه بازه زمانی به تخمک میده بین 36 تا 40 ساعت که بالغ بشه و آزاد بشه، ولی دکتر قبل از آزاد شدن اونها، با پانکچر تخمک ها رو از فولیکول بیرون میکشه

اصطلاحا به این آمپول ها میگن آزاد سازی که برای هر کس و هر سیکلی متفاوت هست

واسه همینه ساعتش مهم هست

اگر خیلی زودتر پانکچر بشه مراحل بلوغ تخمک طی نشده کامل و کیفیتش خوب نمی‌شه 

اگر دیرتر پانکچر بشه، تو محیط شکم آزاد شدن رفته و ممکنه چند تا بی کیفیت بمونه