2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
فدات عزیزم توکل به خدا دیگه زینب جان شما روز پانکچر چندتا تخمک داشتین چندتاش جنین شد؟  دوستای ...

عزیزم من ۱۰ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین شد البته روز هشت کلا ۶ یا ۷ تا فولیکول بود ولی تا روز عمل شدن ۱۳ تا که ۱۰ تا تخمک به دست اومد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين اصلا اصلا اصلا به تعداد تخمك و اين حرفا نيس دوتا تخمك با كيفيت داشته باشي دوتا جنين خوب تشكيل ب ...

ممنون عزیزم  امید به خدا

حرف شمادرست هست اما ما چونpgd داریم باید تعداد جنین ها زیاد باشه چون از لحاظ تالاسمی باید بررسی بشن و تعداد بیشتر اینجا لازم میشه

اما اینجا دیدم بچه ها پروژسترون میزنن اون برای چیه؟

سلام خانما من به خاطر انتقال جنين قرص جلوگيرى خوردم و امپول هاي سينا فكت ميزنم الان كه پريود شدم حجم خون ريزىم كم شده و ترشحاتم خونم هم تيره كسى تجربه اى داره خيلى نگرانم كمكم كنيد لطفا البته فردا بايد برم دكتر براى داروهاى ديگه مربوط به انتقال تا حالا اين طورى نشده بودم اخه

وای دقیقا...آدم‌نمیتونه بگه انجام بدم‌میشه.....کارا دست‌ما‌نیست لامصب

خیلی سخته، اگر نشد کلی باید صبر کنی تا دفعه بعد دوباره کلی آمپول و دارو

اگر هم میشه تازه خان اول رو شده، بعدش، خارج رحمی نباشه، سونو قلب، ان تی، غربال 1،غربال 2،طول سرویکس، جفت جاش درست، باشه، انقباض، ترس زایمان زود رس😂😂😂😂😂

خدا بهمون رحم کنه

الان میفهمم هر تولد حتی با بارداری طبیعی یه معجزه اس یعنی چی

عزیزم من ۱۰ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین شد البته روز هشت کلا ۶ یا ۷ تا فولیکول بود ولی تا روز عمل شدن ۱۳ ...

اها ممنون عزیزم تا ببینیم سه شنبه دکتر چی میگه توکل به خدا دیگه

خیلی سخته، اگر نشد کلی باید صبر کنی تا دفعه بعد دوباره کلی آمپول و دارو اگر هم میشه تازه خان اول رو ...

واقعا...ولی‌بگیره باز ادم‌ امید داره....ماها ای وی اف‌ها‌...واقعا برامون‌معجزه است‌بچه