2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
مگه سل فری در صورت اینکه غربالگری اول مشکل داشته باشه نمی نویسن؟این چرا الان نوشته سونوش درست نوشته ...

نه الزاما، 

کلا دکتر طرازی برای آی وی اف همیشه سل فری میده 

ولی فکر کنم شما طبیعی بودی؟ درسته؟ 

می تونی بگی کواد مارکر ها رو بنویسه که میشه غربال دوم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا پله میرفتی؟ کارت چطوری بود؟ یعنی از زمان انتقال تا نتیجه آزمایشت سر کار رفتی؟

گلم 25 کیلومتر با ماشین میرفتم و 25 تا برمیگشتم، کارم بیشتر نشسته بود تا سرپا ایستادن

24 تا پله رو بالا میرفتم

یک جمعه مادرم مهمون داشت رفتم کمکش 

جمعه بعدیش خودم از 8 صبح تا 7 شب کلاس داشتم، بعدش رفتیم رستوران و پیاده روی

فقط چیز سنگین بلند نکردم و روغن کنجد حذف کردم

آره گلی سرکار رو تا یک هفته بعد از + شدن رفتم بعد لکه ببینی افتادم دکترم گفت نرو، ولی همچنان پله های خونه مادرم بود 40 تا، طبقه سوم 

دیگه الانم جایگزینم آوردن و تهوع شدید اجازه نمیده برگردم

واقعا امکان خونه موندن نداشتم همش عذاب وجدان، بعد فهمیدم دکترم درست گفته با تحرک اکسیژن رسانی به رحم بیشتر میشه و مواد زائد بهتر دفع میشه پس رحم سر حال تره

دکتری ک ب ایمنی و انعقادی اعتقاد نداره حذفش کن اون زمان رویان هم اعتقاد نداشت به این ازمایش ها من ر ...

ساناز جون  دکترم اعتقادی نداره اما رفتم ایمنولوژی و دکتر عارفی همه  آزها رو نوشتن و انجام دادم از نظر انعقادی هتروزیگوت هستم و ایمنیم cd56 بالاست 

۴بار انتقال جنین داشتم یکبار سقط شده و سه بار پشت سر هم شکست لانه گزینی داشتم ،اینبار اگه دکترم نخواد قبل انتقال بررسی کنه و با پی آر پی موافق نباشه دیگه مجبورم حذفش کنم 

مرسی عزیزم به سلامتی انشالله... رفتی گفتی برای IVF میخوای بادکش کنی؟  

اره بادکش رحم اسمش فکر کنم💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ساناز جون  دکترم اعتقادی نداره اما رفتم ایمنولوژی و دکتر عارفی همه  آزها رو نوشتن و انجام ...

اهان اوک عزیزم  ان شا الله خودت طبیعی مامان میشی کارت ب انتقال نمی کشه از رحمت خدا نا امید نباش 

گلم 25 کیلومتر با ماشین میرفتم و 25 تا برمیگشتم، کارم بیشتر نشسته بود تا سرپا ایستادن 24 تا پله رو ...

روغن کنجد اینقدر بده من جند بار تو غذاهام خوردم نمیدونستم البته این بازاریها اگه واقعا کنجدی توشون باش

نه گلی عالی عالیه خدا رو شکر  ستروتاید واسه جلوگیری از آزاد شدن تخمک هاست البته من با بقیه دا ...

زینب جان اولگالوتران کار ستروتایدو انجام میده.بعضی دکترا تجویز می کنند.برای رشد تخمکم خوبه

عزیزم ان شاالله از نی نی جونه پروژسترون فقط ضخامت رو حفظ می کنه و مانع ریزش میشه، اصلا زیاد نمی کنه ...

مرسي زينب خانوم نازنين انشالله عاقبت ب خير بشي، به خدا وحشي شدم😎كسي نميتونه تو خونه بهم بگه بالا چشت ابروعه😱پازل كه سهله ماهيتابه انا هم كفايتم نكرد😟 فوق فوقش نيم ساعت دووم داره😆 ميگم يادم رفت بگم من استراديول نداشتم سيكلم نچرال بود، فقط پروژسترون دارم با اسپرين و انوكسا و فوليك اسيد، حالا بعضي وقتا زير دلم جرررر ميخوره خدا ميدونه واس پريوديه يا انشالله تعالي خيره، يك هفته به موعد مونده اولين جِر خوردنش حس كردم حالا هم شش روز به آز مونده يكي دوبار جِر خورد باز😆😆😰خدا ب خير كنه به صاحب غدير التماس كردم خدا خودش شاهده عظمت غديرشو واسطه كردم رحم كنه وگرنه كه دستم خاليه خاليه نه عمل خيري دارم كه به اون قسم بدم خدا رو نه كيفيت جنين كه بهش دل ببندم و نه هيچ چيزي هيچ چيزي ندارم فقط و فقط به اون عيدي كه شبش انتقالم بود قسمش دادم رحم كنه

...
نه گلی عالی عالیه خدا رو شکر  ستروتاید واسه جلوگیری از آزاد شدن تخمک هاست البته من با بقیه دا ...

فدات عزیزم توکل به خدا دیگه

زینب جان شما روز پانکچر چندتا تخمک داشتین چندتاش جنین شد؟

دوستای عزیزم شماها هم لطفا بگید روز پانکچر چندتا تخمک داشتین و چندتاش جنین شد و انتقال دادین

فدات عزیزم توکل به خدا دیگه زینب جان شما روز پانکچر چندتا تخمک داشتین چندتاش جنین شد؟  دوستای ...

ببين اصلا اصلا اصلا به تعداد تخمك و اين حرفا نيس دوتا تخمك با كيفيت داشته باشي دوتا جنين خوب تشكيل بشه نظر عنايت باريتعالي باشه ديگه نيني اومده تو دلت تموم شده 

نگران نباش تازه شما با دخيره كه گفتي خيلي هم عالي جواب داده بدنت به داروها و تعدادت خيلي خوبه واقعا

...