2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزه ونمازاتون قبول.باشه دیروزباهزارامید برای انتقال رفتم بیمارستان بااینکه 16تاتخمک داشتم ولی 4تاجنین بیشترنداشتم خیلی ناراحت شدم بعدازاین همه تلاش دوتاجنین گریدبی برام انتقال دادن ودوتاشوفریز کردن اصلا فکرشونمیکردم این تعدادکم تشکیل بشه دکترم میگفت کیفیت اسپرمها زیادجالب نبوده فقط توکل کردم به خدا ودرحالت استراحتم تاسه روزکه بعدبرگردم شهرم لطفا به حق این روزای مبارک موقع افطاربرام دعاکنیدکه به نتیجه برسم مامان ارغوان جون انشالله به سلامتی موقعی که کوچولوهاتوبغل گرفتی برای همه منتظرا دعاکن انشالله که زایمان خوبی داشته باشی
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
آسمان بارانی جون چرا که نه.... از دوستان زیاد بودن بار اول جواب گرفتن.... اونایی که بار اول جواب گرفتن اونایی هستن که مشکل خاص دیگه ای مث ایمنی و انعقادی و رحم و کاریوتایپ و .... نداشتن و تنها مشکلشون بحث لقاح و تشکیل جنین بوده که اونم حاضر آماده براشون انتقال میدن.... بله این افراد معمولا بار اول جواب گرفتن.... فاطیما جون نرمالش ۳ الی ۷ و نهایت ده روزه.... عاشق نی نی جون این سریم پانکچر داری؟ یا فقط انتقال فریز؟ عزیزم معمولا سیکل بلند رو برا کسایی در نظر میگیرن که احتمال هایپری داشته باشن.... اما خوب بودن تک و توک دوستانی که سیکل کوتاه داشتن.... احتمالا دز داروهاتو خیلی میخواد کم در نظر بگیره.... درسا جون عزیزم اصلا فکرای بد نکن ایشالله مامانی.... عزیزم من یه دوستی داشتم اونم ۴ تا جنین داشت کلا و دو تاشو براش انتقال دادن و الان بارداره.... پس فکرای خوب کن و انرژی + رو به سمت خودت جذب کن.... ایشالله بعد دو هفته جشن مادر شدنتو میگیریم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها..یه سوال.من یه ساعت پیش پری شدم.به نظرتون فردا بعدازظهر نیتونم برم دکتر که داروهای انتقال رو برام بنویسه؟آخه دکترم روزهای زوج هس.اگه فردا نرم میمونه برا دوشنبه.منم سه شنبه امتحان سخت دارم،موندم چیکار کنم؟؟
ایسودا جون عزیزم بله فردا میتونی بری.... کلا روز اول تا سوم برا سونو و تجویز آمپولای اصلیه.... برو نگران نباش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آسمان جون ،آناجون وفاطیماجون راستی آناجون تواین سه روزاول بایدحتما همش درازکش باشم یابشینم ایرادی داره چون گهگاه کمرم دردمیگیره میشینم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
سلام نماز و روزهاتون قبول برامون خیلی دعا کنید سحر و افطار ارغوان جون به سلامتی زایمان کنی من از طرازی پرسیدم گفت هفت و نیم عمل می کنه به منم گفت پنج تا پنج و نیم بیمارستان باش . ارغوان جون زحمتی نبود حالت بهتر شد هزینه و شرح بستری و اینا رو برام بزار من ۲۹ وقت زایمانمه . امروز نی نی خوشگله مامی مهسا بدنیا اومد یه دخمله ناز و لپ گلی که ایشالا قسمت همتون بشه . ایشالا تا سال دیگه ماه رمضون تک تکتون مامان شده باشید . مامان ایدین شما چه خبر زایمان کی شد .
درسا جون آره راحت باش.... یکسره نخواب.... حتی تو خونه خوبه قدم بزنی.... باید خونرسانی خوب انجام بشه.... فقط اصلا خودتو خسته نکن..... نه از خوابیدن زیاد.... نه نشستن زیاد.... نه قدم زدن.... نرمال باش و کلا خودتو خسته نکن..... سمی جون عزیزم به سلامتی..... ارغوان جون زایمانش فردا هست؟ یا زایمان کرده به سلامتی؟ ایشالله مامانامون صحیح و سالم وروجکاشونو بغل کنن و منتظرامونم بیفتن تو انتظار شیرین ۹ ماهه!!!!
وااای چقدر خوشحالم مامانا رو میبینم هنوزم میان و به اینجا سر میزنن منم بس که تو فکرم دیشب خواب دیدم برام انتقال انجام دادن هر چی صبر کردم روز 13 بشه ازمایش بدم از خواب بیدار شدم حیف شد ماهم اخر دیوونه میشیما
سلام. نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق. انشالله که تا سال دیگه همین موقع همه بچه های تاپیک نینی بغل یا نی نی تو دلشون باشه.
مامی مهسا جون قدم نو رسیده مبارک . انشالله قسمت تک تک دوستان.
ارغوان جون انشالله که شما هم به سلامتی زایمان کنی.
سمی جان من دکترم برا فردا سونو نوشته. قراره صبح سو نو کنم بعدالظهر برم مطب دکتر تا روز زایمان رو فیکس کنه. گفته احتمالا این هفته یکی از روزهای دوشنبه تا پنج شنبه رو فیکس خواهد کرد. حالا قراره فردا مشخص بشه.
انشالله خبرتون میکنم. التماس دعا دارم ازتون .فردا میرم تو 37 هفته و یک روز.
انشالله که شما هم 29 ام زایمان خوبی داشته باشی.
سلام من سابقه 4تا سقط دارم. که همش بارداری طبیعی بوده بعد از در حین این سقطا آز کاریوتیپ وآزمایشهای ایمنی رو دادم ومتاسفانه همش بامشکل. بود از تخمک اهدایی استفاده کردم ولی متاسفانه 5تا انتقال منفی داشتم 2 بار آخر سرم ایوی ای جی زدم ولی نشد به نظرتون چیکار کنم دیگه چه کارایی میتونم انجام بدم