2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اسمان جان اگه سیکلت کوتاه باشه ال دی نمیدن فقط همون داروهای سیکل رو شروع میکنی ازمایش کاریوتایپ برای تشخیص مشکلات ژنتیکی است مثل جهش ژن یا اختلال کروموزومی
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهاااا اون داروهایی که برا لاله جون نوشتن منظوتونه!!! لاله جون فک کنم نامه از خود دکترمهرافزا داشت که باهاش ویزیت شد مرسی بابت یادآوریت عزیزم دلارا جون بار اولم بود خودم به ظاهر مشکلی ندارم همسرم ازو اسپرمه ولی توی نمونه به اندازه نیاز میکرو اسپرم پیدا میشه بخاطر همین بیوپسی یا با سرنگ اسپرم نمیگیرن
ببین من این ماه پانکچر نشدم فقط فریز انتقال دادم به خاطر همین داروهامو که قطع کردم و الان هم پری هستم دکتر گفته اشکالی نداره دوباره سیکل رو شروع کنم ولی چون فقط یه بارپانکچر و 2 تا انتقال داشتم بهم گفت الان خیلیزوده برای از تکمیلی و کاریوتایپ
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
خب عزیزم الان خیلی زوده برای از تکمیلی هر چیزی قانون داره مثل اینه که یکی سرما بخوره بعد بیان بررسی سرطان بکنن اول با پزشکت مشورت کن بگردی خیلی مشکل درمیاد خیلیا با وجود مشکل انعقادی و .... باردار شدن با اینکه نمیدونستن و خیلیهاهم با وجود تشخیص منفی شدن
خب دلارا جون شما دوبار انتقال داشتین بهتر نیس ازمایشهای تکمیلی رو بدین اینجور خیالتون راحتتره ما که داریم هف هش تومن هزینه میکنیم یه تومن بیشتر ولی خیالمون راحتتره منم یبار میکرو انجام دادم ولی میخوام اینسری همه چیزو چک کنم اینجور میتونم به دکترم بگم این اخرین بارمه مبخوام شانسمو امتحان کنم دیگه نه پولشو دارم نه حوصله شو
من به توصیه پزشکم عمل میکنم نمیدونم چرا وقتی حرف میزنه بهشاعتماد دارم در ضمن از نظر علمی هم مورد تایید نیست عزیزم که همون اول بری از
شما زیر نظر کدوم دکترین؟دلاراجون ازمایشها فقط یسری چکاپن حالا اگه مشکل داشتم فقط یکی دوتا قرص نهایت یه سرم به سیکلم اضاف میشه که اگه تاثیر مثبت نداشته باشه قطعا منفی هم نداره ولی شما هرجور دکترتون میگه انجام بدین اون با دوتا انتقال حتما دیگه اینسری میدونه باید چکار کنه درصد موفقیت بره بالا ایشالله که اینسری ختم به مادرانگیت باشه عزیزم مام روحیمون عوض شه