2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام خانوما کسی بروشور که تو مرکز ناباروری اصفهان برا مراقبت بعد از ای وی اف میدند نداره عکسشا برا من بفرسته؟ نمیدونم چرا به بعضی بیمارا میدادند منم امروز انتقال داشتم برام دعا کنید
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایشگاه نوین خیابان آمادگاه که از هر کی بپرسی نشونت میده البته اگه الان بخوای از دکتر شرکت نوبت بگیری برای دی ماه نوبت میده با معرفی نامه برای آبان ماه
این نیز بگذرد...
آزمایش کاریوتایپ هم باید مرکز ژنوم خیابان شریعتی انجام بدی Samarجان من برگه را دارم اما نمی تونم عکس بزارم برات شما دکترت کی بود برای انتقال چون اون برگه را فقط به کسایی میدن که دکتراشون مرکز بودن
این نیز بگذرد...
سارا جان مبارکهههههه عزیزم ...خدا 120سال عمر باعزت به عسلت بده.التماس دعا آرامش جان.باید صبور بود.چندین بار تکرار باید کرد.خودم هم دردتو کشیدم .ولی چاره ای نیست جز صدا کردن خدا و همت فراووووون.
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
مرسی فوزی جون.اما چقدر دیرنوبت میدن.میگم من نمیتونم تو شهر خودم برم پیش دکتر زنان برام ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو بنویسه بعد بیام اصفهان ازمایشگاه نوین یا ازمایشگاه مرکز ناباروری انجام بدم؟