2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام عزیزم  خدا نکنه این حرفا چیه میزنی؟ من صخامتم ۴.۵ بود روز ۲ سیکل بعد از ۸ روز استرادیول ...

ممنون 

تارا جون من روزر۱۴ قاعدگیم رفتم سونو تو سیکل انتقال جنین هستم ۵/۵بود 

حالا شنبه میشه ۲۱ قاعدگیم نمیدونم دیر میشه یا نه برای انتقال تازه دوباره باید برم سونو 

تو این یه هفته به نظرت روزی نصف پنتو کسی فیلین ۴۰۰ بخورم تاثیر داره ؟؟.

استرادیول والرات ایرانی هم میخورم خارجی گیر نیاوردم مجبورم این یه هفته هم همونو بخورم 

با پرویی خودم وگرنه دکتر برای چندمین بار جوابم کرد 

الهی مرا  آن ده که آن به 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من روز 15 اخرین سونو شدم ک مشخص شدانتقال.. انوکسا برا بعد انتقال بود  ولی پروژسترون اره از ...

ممنون عزیزم، منم ان شاالله فردا سونو دارم تا ببینم چی میگن، شما باردارید با نفس پاکتون برام دعا کنید

نه عزیزم ولی اگر تو ترکیباتش نوشته میخک بهتره دیگه استفاده نکنی

باشه عزیزم..زینب جون بچه هام چیزیشون که نشد نه؟اخه زیردلم سمت چپ تیر میکشه...میگم نکنه بابت دنتول باشه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ممنون  تارا جون من روزر۱۴ قاعدگیم رفتم سونو تو سیکل انتقال جنین هستم ۵/۵بود  حالا شنبه م ...

عزیزم همون نصف قرص پنتوکسی فیلین رو بخور 

پیاده روی کن و اب زیاد بخور

لوبیا سبز با گوجه بپز بخور بدمزس ولی تاثیر داره

اگه تهرانی داروخانه فتح سر توانیر سر بزن گاهی استرادیول خارجی داره پشتش نوشته ۱.۵۳

اگه ۲۱ سیکل قبل دیفرلین زده باشی دیر نمیشه واسه انتقال فرصت هست من ۲۴ سیکل انتقال دادم

دیگه توکل بخدا انشالله برسونی به ضخامت مورد نظر دکترت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم اصصصصلا نگران نباش.برو کامنتای منو بخون.نمیدونی دو هفته چی کشیدم.منم های ریسک بودم اما دکترم گ ...

خداروشکر خیلی براتون خوشحالم.ان شاالله که برامنم مشکلی نباشه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
ذخیرم 2/9 هست،  خب من از روز اول تشکیل پرونده تورویان بهشون گفتم که هشت ماه لتروزول خوردم و جوا ...

ان شالله با آی یو آی جواب بگیری

ولی حالا اگه نشد برو بهشون بگو من فقط ivf میخوام

اوناهم تنها کاری که میکنن تو پرونده ات مینویسن به رضایت خود بیمار شروع سیکل ivf

برا منم اینجوری شد. من گفتم چندماه اینده فقط ایرانم. گفتن دکتر قبول کرد 

که ای کاش قبول نمیکرد. اینهمه برو بیا و هزینه و اذیت شدن جواب هم نگرفتم. داریم میریم زمانی هم ندارم برا سری بعدی😕😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آره گلم، ممکنه بهش belighed ovum میگن یعنی تخمک محتوای ژنتیکی ش کامل نیست تو تقسیم متافاز 2،ممکنه ت ...

منظور تخم پوچه با تخمک پوچ؟ چون دکتر واسعی گفت در واقع منظور تخم پوچه !

عزیزم اصصصصلا نگران نباش.برو کامنتای منو بخون.نمیدونی دو هفته چی کشیدم.منم های ریسک بودم اما دکترم گ ...

ببخشید ریسک شما چی بود؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
ذخیرم 2/9 هست،  خب من از روز اول تشکیل پرونده تورویان بهشون گفتم که هشت ماه لتروزول خوردم و جوا ...

آره قبول دارم نمیدونم چرا لتروزول دادن!! منم دو بار آی یو آی کلومیفن داشتم، هر بار با دکتر های متفاوت

نه بعیده دوباره الکی بگن آی یو ای

ان شاالله زود جواب میگیری گلم، خودم آرزو داشتم با آی یو آی میشد ولی قسمت نبود 

بعد یه چیز دیگه گلم تو این سه سال انواع سنگ اندازی ها تو زندگی من پیش اومد، کلی مشکلات جدید باروری واسه خودم و همسرم بوجود اومد چه قدر حرص می خوردم، چه قدر تلاش کردیم به هر دری زدیم ولی بن بست و فایده نداشت

آخرش فهمیدم اون موقع زمانش نبوده 

سلام عزیزم ۲۴ سیکل البته ۲۱ ام سیکل قبلش دیفرلین زده بودم

انتقال اول من دکتر چوبساز خارج کشور بود مطبش رو سپرده بود به یه دکتر خیلللی بیسواد و رو اعصاب ، فکرکن من هشتم سیکل انتقال دادم هرچی میگم خانم دکتر ضخامتم خوب رشد نکرده زود نیست؟؟؟ میگفت میل خودته بری یا نه😣😣😣 دیگه فکر نمیکنن یه انتقال منفی چقدر از روحیه و اعصاب و پول مردم هدر میره ،، خدا براش نسازه یک بسته جنینم رو با بی فکری هدر داد حلالش نمیکنم ، توی کلینیک هم از هرکی میپرسیدم چندم سیکلی همه بالای هفده و ... بودن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انتقال اول من دکتر چوبساز خارج کشور بود مطبش رو سپرده بود به یه دکتر خیلللی بیسواد و رو اعصاب ، فکرک ...

مطمینی ۸ سیکل بودی؟! بعید میدونم ۸ سیکل انتقال بدن اخه تا ضخامت به ۷ نرسه اصلا روز انتقالو مشخص نمیکنند 

اینارو گفتی به خود دکتر چوببساز؟

منم سه ماه منتظر شدم تا برگرده تمام مراحلو با دقتو وسواس جلو بردم انصافا دکترم تو تمام مراحل همراه و دلسوز بود ولی قسمتم یک سقط بود تا وقتی خودش نخاد نمیده