2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
سلام آنا جون.دکتر به من گفت دو دوره بعد وقتی پریود شدی از روز 2 تا 7 پریود امپول گنال بزنم روز8 برم سونو.اما ازمایش های ایمنی و انعقادی رو برام ننوشت.فقط ازمایش هماتولوژی و ویتامین دی و هورمونی دادم.مگه قبل انتقال ازمایش ایمنی و انعقاد نباید انجام بدم؟ چرا دکتر برام ننوشت؟ یعنی یادش رفته.نگران شدم
سلام عاشق نی نی دکترت کیه؟طرازیه؟ دوستانی که با دکتر طرازی انتقال انجام دادین به نظرتون من که اولین بار با خانوم دکتر انتقال میخوام انجام بدم جنین چند روزه معمولا انتقال میده؟و دو سه روز بعد انتقال میتونم با پرواز برگردم؟
الهی و ربی من لی غیرک.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از تو سایت دادم یه دکتر زنان برام نوشت ازمایشارو رو دادم بردم ابن سینا تفسیر کردن و اخر سر هم مطب دکتر نوشت حتی دکتر ایمونولوژی برام ازمایشای اضافه تر هم نوشت که فهمیدم کلسیمم پایینه و دکتر زنان برام امپول و کلسی کیر داد یعنی اگه خودم پیگیر نمیشدم وایمونولوژیست از کلسیم نمینوشت دکتر زنان از کجا میفهمید کلسیمم کمه واقعا دکترا چندان کاری به این ازمایشا ندارن
الهی و ربی من لی غیرک.
انا جون میگم این مشکل انعقادی که بعضیا دارن میتونن روزه بگیرن؟ بخاطر اینکه نمیتونن اب بخورن تشدید نمیشه؟ من راستش می خوام روزه بگیرم اما تشدید نشه؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
عاشق نی نی لیست شو بنویس بگو برات یه دکتر زنان یا عمومی بنویسه من تهران انجام دادم فکر کنم اصفهان هم داشته باشه .بجز ایمنی و انعقادی ازمایش کاریو تایپ و جهش های ژنی هم بود.صفحه ۴ رو ببین انا جون لیست شو نوشته. ممنون مینو جون که اطلاع دادی واقعا اینطوری خیالمون راحت شد.
الهی و ربی من لی غیرک.
دلارا جون فدات بشم.... خدا وروجکای تورو هم حفظ کنه.... فدات نیلوفر جون.... شکر خدا پس دیگه پرنست بهتر شده..... دیگه مادر بودن این دردسرارم داره.... فدای سرشون ما تحمل میکنیم.... عزیزم برا رفلاکس مواظب تغذیه خودت باش چون چیزی که میخوری از طریق شیرت وارد بدنش میشه و تشدیدش میکنه.... رفلاکس خیلی اذیت میکنه.... الهی قربونش بشم که با این کوچولوییش داره اذیت میشه.... موقع خوابم زیر سرش بالاتر باشه.... کوچولو کوچولو بهش شیر بده و بعد شیر دادن بلافاصله نخوابونش.. باید یکم زمان بگذره تا اسفنکرش قویتر بشه و شیرو برنگردونه به مری.... من خودم کشیدم مال کوچولوهام ورژن کوچیکشه دیگه.... خیلی مواظبش باش ایشالله زودی خوب میشه.... من و دخملمم خوبیم.... ۲۱ هفته رو تموم کردیم به لطف خدا و دعای دوستات الان وارد ۲۲ شدم.... عاشق نی نی جون همونطور که دوستان گفتن این آزهارو کلی التماس میکنیم نمینویسن چه برسه خوشون همینطوری بنویسن.... باید یه جوری دورشون زد این دکترارو تا جلو بیفتیم.... ستاره جون طرازی معمولا جنین ۴-۵ روزه انتقال میده مگه اینکه یکی شرایطش فرق کنه.... ستاره جون واقعا تو این زمینه و حل مشکلمون باید خودمون تلاش و همت مضاعف داشته باشیم.... عسلک جون عزیزم من بهت توصیه میکنم روزه نگیری چون کسی که مشکل انعقادی نداره با روزه غلظت خونش بالا میره مطمئنا برا ما شدتش بیشتر میشه.... بازم ببین خودت ترجیحت چیه.... مینو جون شکر خدا پس داره مشکل داروی دوستامونم حل میشه.... خدایا شکررررررت.... لیست آزهای تکمیلیو مجدد میذارم برا دوستانی که میخوان!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه سوم: برای خودتون!!!! MTHFR PAI1 نسخه چهارم: برای خودتون!!!! این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm IgA CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 CD69 HLA-DR HLA DQ alpha نسخه پنجم: dfi یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم. نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!! من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!! سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!! دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!! فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!! در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و .... هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!! البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!! ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده.... اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!! اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!! آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!! این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!! در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز: ۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین ۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!! اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!! دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان: ۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!! ۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com