2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عسلک جون تو ایمیل جوابتو دادم... جای نگرانی نیست.... بهار جون این چه حرفیه..... خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.... کاش بیشتر از دستم بر میومد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عسلک جون عزیزم کاری نکردم.... کاش بتونم خیلی بیشتر از اینا کمک کنم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی انا جون ببخشید زیاد سوال میکنم اون برگه ژنتیک مولکولیو که دیدی جوابشو دکترم برام اینارو در خواست کرده بود: MTHFR pcr MTHFR pcr Pai Dna extrac Paz pcr اما تو اون ریپورت جواب ٥ تا ایتم نبود، فقط mthfr بود و پای همین ،البته من وارد نیستم گفتم از شما بپرسم اگر اونا رو ریپورت ندادن به ازمایشگاه بگم
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
عسلک جون اینا اصطلاحات آزمایشگاهیه.... آخری که پذیرش هست.... کلا نگران نباش کامل بوده جوابش همین دو برگ بوده!!!! برا منم دکنر تو نسخه نوشته بود mthfr و pai1، که آزمایشگاه میاد یه سری اصطلاح تو برگ پذیرش مینویسه.... جواب همون دو برگه کامل کامله!!!!
آنا جان منکه الان هر دو تخمدانم درگیر اندو شده بنظرتون عمل به نفعم هست؟دخیره تخمدانم؟آیا کسی بوده با شرایط من عمل کرده باشه و بعد با میکرو باردار شده؟
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
مکسی بوده مثل من باشه اخه سردردم اصلا قطع نمیشه من قبلا سابقه میگرن و این سردرد ها رو نداشتم هر یه ساعت یه بار گرسنه میشم خدایا عجیب شدم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
لی لی جون بحث تخمک یکم حساسه.... بستگی به ذخیرت داره و اینکه بعد عمل ذخیرت چقدر پایین بیاد..... عزیزم احتمالا بتونی پانکچر بکنی و تخمکاتو فریز کنی.... فقط یه چیزی احتمالا آندو رو کیفیت تخمک اثر بذاره..... بهتره یه سر بری کلینیک آندو ابن سینا برا مشاوره..... اونا بهتر میتونن کمکت کنن.... رفتیم برو پیش پادمهر....
دلارا جون عزیزم من که تا ۳-۴ ماه سردردای وحشتناکی داشتم.... عزیزم ایشالله بتات + شد حتما یه چکاپ تیروئیدم بده.... شاید مثل من تیروئیدت کم کار شده باشه.... نگران نباش این روزام میگذره.... عزیزم من پیشونی و شقیقه و پس گردنم وحشتناک درد میکرد.... اگه برا تو هم اینطوره من اواخر کیسه یخ پشت گردنم میذاشتم و رو پیشونی و شقیقه هام خیلی آرومم میکرد..... فقط سعی کن استامینوفن نخوری چون برا بچه زیاد خوب نیست بیش فعالی میاره.... هر چند دکترا میگن بخورین....
ممنون انا جون😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
طبیب محمد صدیقی:درمان بیماری ها با گیاهان دارویی وطب سنتی با بیش از 50 سال تجربه طبابت ویزیت تلفنی+مشاوره رایگان شماره های تماس: 02165114469 +09120580638+09155077358
گروه پزشکی در تلگرا م در قسمت پروفایل من ادرس موجوده
انا جون اگه مال نی نی باشه حاضرم تا 9 ماه هم تحمل کنم شما از کی سردردات شروع شد اشتهام که زیاد شده شما هم قبل ازمایش همینطوری بودی؟
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
دلارا جون منم اوایل خیلی گشنم میشد.... یه ریز میخوردم..... حتی یادمه هفته ۵ تا ۷-۸ اگه همش یه چیزی تو دهنم نبود حالت تهوع داشتم.... نگران نباش.... ایشالله مال مامان شدنته عزیزم....
سلام به همه انا جونم خوبی؟؟چه خبرا؟؟بلاخره دردونت دخمل شد؟؟الان چند هفته ای؟؟؟ من وقت نکردم سر بزنم به اینجا پسرم 52روزشه خداروشکررر ر بعد 15 روز از بیمارستان مرخص شد خداروشکررر والان حالش خوبه ولی گرفتارم با رفلاکسش وبالا اوردناش ولی بازم خداروشکر ان شالله قسمت تکتکتون برای همتون دعا میکنم همیشه هنوز باورم نشده مامان شدم وهیچوقت انتظارم رو فراموش نمیکنم وهمراهیتون با من
خدایااااااااا شکررررررررررت که بلاخره مامان شدم...گر نگه دارمن آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....