2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هزینه انتقال از فریز تقریبا چنده؟
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
سلام من این ماه باید برم برا شروع سیکل میکرو فقط یه چیزی... من دیشب ساعت 8.5 پریود شدم امروز رفتم کلینیک بسته بود. باید یکشنبه صبح برم ... دکترم گفته بود روز یک تا سه بیا و البته دیروز منشیش گفت روز چهار هم میشه حالا میخوام بدونم روز یکشنبه روز چندم من حساب میشه؟ میشه سونو بشم یا این ماه کنسل میشه؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
ثمر جون پس اگه روز ۱۲ آز دادی تقریبا میفته تو رنج لوتئال فاز.... البته اگه تا اون موقع تخمکگزاری انجام شده باشه..... یعنی یه جورایی حد وسط فولیکولار فاز و لوتئال فاز بودی... عزیزم اگه دکترت گفته خوبن پس نگران نباش.... چون روز ۱۲ انجام دادی دکترت مطمئنا خیلی بهتر از ماها میتونه تفسیرش کنه.... عزیزم نگرانشون نباش.... بهار جون جهشهای ژنی و سی دی مارکرا و انعقادیا و آزهای هورمونی و ویتامین دق و ذخیره تخمدانت و .... همه رو برات نوشته.... فقط کاریوتایپ رو براتون ننوشته.... وگرنه آزات کاملن.... نگران نباش.... موارد مهم رو همه رو واست نوشته..... ثمر جون بستگی به مرکزت داره.... یه چیزی حدودای یک الی دو تومنه.... البته اگه سرم و داروهای دیگه نداشته باشی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاپرک خانوم جون یکشنبه همون میشه روز چهارمت.... نگران نباش.... وقتی گفتن میشه یعنی میشه.... احتمال داره این ماخ فقط ال دی داشته باشی و یه سری داروی دیگه نگران نباش....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه گفت اگه پنج شنبه پری شدی میشه روز یکشنبه سونو شی ولی من دیشب پری شدم مطمینی از امروز روز اولم میشه؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شاپرک جون چون بعد از ظهر پریود شدی روز بعدش روز اولت میشه.... مگه گفته سیکل انتقالت بلنده یا کوتاه؟ میدونم وارد سیکل میشی گفتم احتمال داره سیکلت بلند باشه..... فقط انتقال داری یا پانکچرم هست؟ عزیزم یعنی یه ماه ال دی رو داشتی؟ دقیقا متوجه سوالت نشدم!!!!! بهار جون انجام بدی خیالت راحتتره.... برا همسرت نوشته یا نه؟ کی واسه همسرت نوشته؟ اگه ننوشته حالا نهایتش یا میدی یکی دیگه مینویسه یا برا نشون دادن آزها رفتی بگو برا همسرت مثلا اورولوژض نوشته برا منم بنویسین که دیگه خیالمون راحتتر بشه.... نگران نباش.... ایشالله همه چی خوب پیش میره.....
انا جون چجوری و کجا عکسو بزارم؟
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
من با ایپد میام نمیتونم عکس بزارم
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
بهار جون پس اگه میتونی بده یه دکتر زنان برات بنویسه.... به طرازیم نگو که خودش ننوشته.... چون نمیاد که اسم دکترو نگاه کنه.... اگه دید اون وقت میگی خانوم دکتر دیدم واسه همسرم نوشتین واسه من نوشتین گفتم احتمالا یادتون رفته دیگه خودم انجام دادم..... لی لی جون فدات بشم..... منم خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما رو دارم..... عسلک جان عزیزم صفحه ۷ یه لینک آپلود هست.... اگه نتونستی از طریقش بفرستی برام ایمیل کن.... آدرس ایمیلم همین زیر تو امضام هست....