2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به سلامتی، اگر ریسک هایپری داری از همین حالا رژیم پر پروتیین شامل روزی 8 تا سفیده تخم مرغ ...

مرسی از راهنماییت❤️❤️ ایشالا که خیره الان هیچ علائم خاصی ندارم انگار نه انگار کلی دارو گرفتم

توکل به خدا ایشالا تخمکا خوب باشه

پروژسترون هم داشتی؟ اگر داشتی کاش دوباره ادامه بدی

نه بابا اصلا انتقال ندادم که منتظر بودم پریود شم برم دکتر هرچی صبر میکنم نمیشم 

نمیدونم چیکار کنم سرخود بگیرم بزنم به نظرت 

سلام تيتي بي وفا كجا بودي پس خيلي وقته نبودي اره متاسفانه جنينا همه گريد سي بودن دوباره پانكچر كردن ...

بی معرفت نیستم محیا جونم...واقعا از نظر روحی بهم ریختم..خیلی طول کشید تا کنار بیام...دکتر بهم سه ماه کیوتن و فمیبیون داده...بعدش برم برای کار انتقال...محیا وقتتو روی طب سنتی الکی هدر نده...درمانو دنبال کن در کنارش طب سنتی و اینارو برو
پ

پروژسترون هم داشتی؟ اگر داشتی کاش دوباره ادامه بدی

من که منفی میدونستم میخواستم برم دکتر که ببینم چیکار کنم که سونو کنه ببینه علت چیه 

ولی دکتر سابقم آزمایش رو دید گفت صبر کن ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه 

البته من دارم با خودم تلاشم به انتقال فکر کنم تا منفی شد کمتر ناراحت شم🙃🙃🙃🙃🙃

آزی جون خداروشکر ک نی نی سالمه..بخاطر فیبروم هم نگران نباش انشاءالله ک.چیز بدی نیست و با استراحت حل ...

واقعا؟همسرم هم میگه مهم نیست اما من خیلی نگران شدم. جنسیت هم گفت نمیتونم دقیق بگم ولی احتمالش هست که پسر باشه

خیلی هم عالی، ان شاء الله مامان بشی به زودی 

مرسی عزیزم 

ایشالا 

البته این سری که پریود بشم باید مجددا آزمایش بدم 

پریودمو عقب انداختم باردار هم نبستم خدا کنه همه چبز نرمال باشه

با دکتر مشفقی مطب 5 نوبت گرفتم، دکتر خودم گفت ترجیحا اونجا برو، ولی فرقی نداره با دکتر احمدی و نسل ا ...

اهان..چندم نوبت گرفتی؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
واقعا؟همسرم هم میگه مهم نیست اما من خیلی نگران شدم. جنسیت هم گفت نمیتونم دقیق بگم ولی احتمالش هست که ...

اره عزیزم دقیقا وقتی از مشکلت گفتی یادم ب خواهرم افتاد...اونقدر شرایطش خاص بود بخاطر همین.فیبروم و جایگاه جفتش ک.چندین دکتر رفت برا تحت نظر بودن و سزارین قبولش نمیکردن..میگفتن کار مانیست

حالا شماهم  وقتی همسرت گفته پس نگران.چی هستی.ایشون ک دیگه اطلاعاتش بهتره

.برااینکه فکرت راحت شه سونو دیگه هم برو و با دکترت مشورت کن ببین چی میگه عزیزم..ولی نگران نباش. انشاءالله همه چی ب خوبی میگذره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره عزیزم بعد عمل همین جوری راحته، ببین من خدایی صبور نیستم، واقعا لوسم، شما قطعا بهتر از من میشه حا ...

فدات عزیزدلم انشالله خدا از زبونت بشنوه 😍آره عزیزم برای هایپری هم هرچی تو این تاپیک گفته میشه انشالله همرو رعایت می کنم حسابی می خوام خودمو ببندم به پروتئین و مایعات فراوون...😁

سلام دوستان .من این ماه دارو کلومیفن و لتروزل خوردم .روز 12 سیکلم دوتا فولی 25 و16 داشتم .دوتا کیست 45 میلی داشتم .دوباره روز 27سیکلم رفتم سونو گفت یه کیست 8سانتی و 6سانتی دارم .به نظرتون رفع میشه؟رفتم متخصص دید گفت به خاطر داروها هایپر شدیامروز فردا موعدمه .پری نشدم هنوز.آز دادم نگاتیو بود .تیتر نبود

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد