2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خدا از دهنت بشنوه.آره عزیزم هم آی وی اف هم سن ۳۷ سال.nt ۱.۳ بود و تیغه بینی هم دیده شد 

پس اصلا نترس اینا همش الکیه تیغه بینی دیده شده ان تی ۱.۳ بوده خوب بچه سالمه دیگه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من کلا برا بارداری رفتم طب اسلامی داروهامو همزمان میخوردم یعنی هم صفرابر هم باه زنان باهم است ...

يعني پس اين طب إسلامي كلا موثر بوده به لطف خدا؟؟ قبلش اقدام ميكردين باردار نميشدين بعد از طب سنتي سه ماه بعدش نتيجه داد؟

شما خودتون و همسرتون شكر خدا مشكلي ندارين؟

...
خانوما شما آمپول گونال اف خودکاری (پن)رو تابحال خودتون زدید من هرشب باید پول آژانس بدم برم بیام برام ...

عزیزم من آدمی بودم که وحشتناک از این کارا میترسیدم، میخوان اَزم خون بگیرن هیچ وقت نگاه نمیکنم یا وقتی دارن امپولو آماده می‌کنن،...

ولی سر آئ وی اف، واسه خودم امپولزنی شدم، به نظرِ من خودِ آدم بهترین گزینست واسه زدنِ گنال،... به خودش. یه بار شوهرم زد دیدم نه خودم بزنم واردترم و خیالم راحتتره! درسته دفعه اول غش کردم   ولی بعدش حسابی حرفه‌ای شدم. گنال که خودش درجه داره که دوزشو تعیین میکنی، سوزنشم کوچولوِ ، نگران نباش نمیشکنه،با یه دستت اون قسمت از شکمتو قُمبُل کن،  ۹۰ درجه بزن وسطش. بعد از تزریقم ۱۰ ثانیه نگهش دار همونجوری، بعدش آروم درش بیار. 

خانوما شما آمپول گونال اف خودکاری (پن)رو تابحال خودتون زدید من هرشب باید پول آژانس بدم برم بیام برام ...

نه بابا مگه کشکه بشکنه به این راحتی، ببین بهترین و راحت ترین آمپولی که تو عمرم به خودم زدم گونال بود، نه درد داشت نه خون ریزی، یعنی عالی بود، تازه تو خونه بهتره از یخچال درمیاری میزنی، دوباره تو یخچال، یه بار امتحان کن آرزو می کنی کاش همه آمپولا این جور بودن 

راست میگی باید یه بی بی بذارم برای خدا که کاری نداره  دوستم اصلا تا حالا پری نشده دکتر گفته بو ...

ان شاالله خیره ولی تو رو خدا فقط به چشم یه احتمال کوچیک نگاه کن که اذیت نشی، میدونم آخرش آدم با هزار امید و آرزو این بی بی چک رو باز می کنه ولی فقط به چشم این که خیالت راحت بشه نگاه کن، ضمنا مدیکور نخر، یه مارک عالی بخر، مال خودم یادم نیست چی بود ولی خیلی پررنگ تر خط مینداخت نسبت به مدیکور، مدیکور با بتاهای بالای من باز دیر نشون میداد و کمرنگ

منم‌همین طور، عرق  کاسنی میخورم ولی پیش خودم‌میگم نکنه مانع بارداری بشه، به من خاکشیر هم داده و ...

نيلاجون منم شنيدم عرق كاسني باعث انقباضات رحم ميشه، فك كنم بايد بپرسيم تا با خيال راحت بخوريم، به شمام طب إسلامي داده كاسني رو؟

...
ان شاالله خیره ولی تو رو خدا فقط به چشم یه احتمال کوچیک نگاه کن که اذیت نشی، میدونم آخرش آدم با هزار ...

مدیکور قلب منو شکست امشب😢😢

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
ممنون از توضیحت عزیزم من تزریقاتی میرفتم هواگیری نمیکرد اصلا واسه همین خودمم نکردم

آره گلم منم هواگیری نمی کردم اصلا، حتی نیاز هم نیست

آمپول توی  رگ هم خیلی به اون صورت هواگیری نمی خواد، واسه خودم روز عمل چند بار سرم عوض کردن میدیدم وسطش یه کوچولو هوا بود ولی چیزیم نشد😉😉😉شایدم بادمجونم آفت ندارم😬😬😬

نه من شوهرم اصلا قبول نمی کنه بزنه الانم از صبح بهش میگم هر روز باید پول آژانس بدم برم برام بزنن چون ...

خطرناک🤣🤣🤣🤣 ببین من الان همسرم به درجه ایی از شجاعت رسیده می خواد واسم سرم تو رگ بزنه 

بهش گفتم دیگه زیادی شجاع شدیا😁😁😁😁

ان شاالله خیره ولی تو رو خدا فقط به چشم یه احتمال کوچیک نگاه کن که اذیت نشی، میدونم آخرش آدم با هزار ...

نگران نباش عزیزم حسابی نا امیدم 😄😄😄

لطفا مارک بی بی چک معرفی کن من فقط مدیکور رو میشناسم 

دوستان دیکه هم اگه بی بی مارک خوب سراغ دارید بگید لطفا عزیرای دلم 🤗🤗🤗🤗

مدیکور قلب منو شکست امشب😢😢

آخه من به اون دوستمون گفتم بی بی، چرا زدی عزیزم، صبر کن تا روز آزمایش، اصلا من از این مارک بی بی بدم میاد😣😣😣😣 همیشه قلبمو شکسته، بعد مثبت شدنم اساسی ترسوند منو

نگران نباش عزیزم حسابی نا امیدم 😄😄😄 لطفا مارک بی بی چک معرفی کن من فقط مدیکور رو میشناسم  ...

مال من نمی دونم چی چی sure بود، جعبه صورتی، داخلش هم بی بی چک سفید، با درب صورتی بود، 8 تومن هم خریدم، مدیکور 5