2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
خوب ببین این سینال توش ۱۰۰ تا ۱۱۰ واحد داره.که اگه روزی ۱۲ یا ۱۴ واحد میزدی واسه ۶ روزت کافیه کافی ب ...

حالا بنظرت دبگه نزنم بمونم دو روز آخر بزنم چون این چندروز یجا زدم یا دیگه اصلا نزنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم ببین اناهم همینو گفته..پیامشو پیداکردم برات . یعنی یه ۷۵ گونال میشه ۱۲ تای سینال

حالل چیکار کنم پس چرا داروخانه میگه فرقی نداره دوزشون یکیه😰

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم گلم🤣من مثلا فکرمیکنم طاق باز یعنی همینجور که به کمر خوابیدی پاهاتم باز کنی از هم😑یا مثلا پ ...

🥰🥰🥰

خودمم حدس زدم منظورت اینه یا پاها باز باشه یا پاها رو خم کنیم .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بهار جون شما باید از ۴۵۰ واحد ۷۵ کم میکردی و تنظیم روی عدد ۳۷۵ میبود اما بنظر تنظیم روی عدد ۷۵ بوده ...

نه عزیزم ـ اگر قرار بود روزی ۷۵ واحد تزریق کنن باید دقیقا روی 75 تنظیم کنن. گونال هم خودکاریه من استفاده کردم روزی ۲۲۵ واحد داشتم دقیقا به انداره بود. اصلا بعد از اینکه به اون میزان دلخواه تنظیم کنی بعد از تزریق اون مقدار ، ته سرنگ دیگه بیشتر فشار داده نمیشه و خودبخود قطع میکنه. احتمالا واسه بهار خانم روی 75 تثبیت نشده بخاطر همین زیاد تزریق شده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
نمی دونم خودمم گیج شدم این عکس آمپوله که زدم که الان می چرخونم تا 35 واحد میاد 

عزیزم باید دقیقا روی همون واحدی ک میخوای تزریق کنی قرار بدی. گونال هم احتمال زیاد خودکاریه من استفاده کردم روشش هم مث همینه. تازه بعد اینکه مثلا روی ۷۵تثبیت کردی بعد از تزریق خودبخود قطع میکنه و بیشتر ته سرنگ فشار داده نمیشه. شما احتمالا واست اون سری روی 75 تثبیت کامل نشده و زیاد تزریق شده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام خانوماي گل من انتقال جنين كردم و روز يكشنبه با بتاي ١٤٠٠مثبت شدم ولي از روز يكشنبع كمي لكه بيني ...

مبارکه عزیزم انشالله صحیح و سالم در اغوش میگیریش😍😍😍نگران نباش اینجور مواقع بهتره از امپول به جای شیاف استفاده کنی و یا شیاف رو زیادتر کنی. 

سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

مبارک باشه عزیزم.انشالله بارداری راحتی داشته باشی و بچت سالم بیاد تو بغلت

سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

عزیزم خیلی مبارکت باشه ان شاءالله دوباره تاپیک روی دورر مثبت بیفته و شاهد مثبت شدن تک تک بچه ها باشیم🌹🌹

آره عزیزم از این خودکاریا بود 450 روزی 75 واحد تا شش روز حالا زنگ میزنم همون داروخانه ای که دارورو گ ...

عزیزم من الان پرسیدم برات دوزشون یکیه اصلا نگران نباش اشتباه نزدی فقط احتمالا تو هواگیری اشتباه کرده که محلولش کم اومده.