2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم رنج نرمال آزمایشگاهو نذاشتی و الان ازمایشام دم دستم نیست.... فقط به نطر میاد ذخیرت خوبه نه خیلی بالاست نه پایین!!!! ایشالله بهترینا در انتظارته!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جون فرصت کردم ایمیل میکنم. دیشب یه مقاله میخوندم که در مورد تکنیکای ریلکسیشن برا افزایش شانس بارداری توصیح داده بود افرادی که سیکل ای وی اف هستن و نزدیک انتقال روزی یه بار یا دو بار به مدت پنج تا ده دقیقه تجسم کنید که یه جای خوب و دلخواهتون هستید و با همه حواس تون (پنج حواس) فکر کنید تجسم کنید که بچه دارید و از تجربیاتتون در مورد بچه با دیگران حرف میزنید و .... کلا در مورد بچه هر فکری که جسارتشو ندارید رو تجسم کنید وبذارید احساس خوب و فکر خوب بمونه توی ووجودتون ... لینکش اینه قسمتای اخرش در مورد تکنیکای ریلکسیشن هست http://ninisu.com/blog/complete-guide-to-ivf/
الهی و ربی من لی غیرک.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم. امیدوارم همه به ارزوهاتون برسید. منم گاهی اوقات وقتی میام تو این تاپیک ناامید میشم. من دو سال پیش بدون هیچ مشکلی و با اولین اقدام باردار شدم هیچ دارویی هم استفاده نکرده بودم ولی قلب جنین تشکیل نشد و سقط شد بعد از اون جریان دیگه باردار نشدم تا اینکه ازمایش های انعقادی و ایمنی را دادم که دکتر گفت تو بدون میکرو یا باردار نمیشی یا سقط میشه شوهرم مشکلی نداره. به دکتر گفتم پس من با این همه مشکلاتی که شما میگید من چه جوری باردار شدم هیچ جوابی نداد. چاره ای نداشتم به حرف دکتر گوش دادم و وارد سیکل شدم. راستی انا جون دکتر امیرجنتی به شوهرم گفت ازمایش ابن سینا مورفولوژی بالا ۲٪ و سرعت a+b بالای ۳۰ طبیعیه می خواستم ببینم به شما هم همین را گفته؟
مرسی آنای عزیزممممم امیدوارم خدا نی نی نازت رو بهت ببخشه و صحیح و سالم و خوشگل و تپل و مپل بذاره تو بغلت که تو اینقدر مامان ماه و مهربونی هستی لاله سرخ عزیزم از تو هم ممنونم دوست وفادارم که به یادم بودی به روی چشمم عشقم هروقت این لحظه نصیبم شد که صدای تالاپ و تولوپ قلبش رو بشنوم ؛ قابل باشم همه منتظرا رو دعا میکنم چون خودمم با همه وجودم سختی این روزا رو کشیدم و درد منفی شدن رو تحمل کردم اون روزی که آزمایش دادم وقتی عدد 200 رو دیدم باورم نمیشد به چشمام شک کرده بودم. نشون مسیول آزمایشگاه دادم میگم آقا این 200 هست درست میبینم. اونم گفت به پزشک نشون بدین. التماسش کردم آقا توروخدا ببین درست میبینم. اونم التماسم رو دید نگاه کرد و گفت مثبته تا خونه گریه کردم باورم نمیشد مگه میشه دکترا گفتن احتمال بارداری طبیعی نزدیک به صفره تا چند روز تو شوک بودم...... الهی که خدا به حق این ماه عزیز دل همه رو شاد کنه الهی آمین تو رو خدا برام دعا کنین فردا صدای قلب جوجه امو بشنوم
شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند....
ستاره جون عزیزم ممنون از مطب قشنگت.... آفرین بهت.... باید این وری کار کنین.... در جهت بالا بردن روحیه.... درسا جون تستی در مورد هپاتیته... اگه igm ش + بشه یعنی هپاتیت داری.... اما اینطور که من فهمیدم این آنتی بادیشه.... عزیزم تازگیا واکسن هپاتیت تزریق کردی؟ نیاز جوت بذار من برداشتمو در مورد مشکلت بگم.... البته نمیگم حتما درسته اما خوب تحلیل من اینه: عزیزم من فکر کنم شما که میگین مشکل ایمنی انعقادی داشتین بارداری ناموفق داشتین و بعدش دیگه باردارم نشدین من احتمال میدم به خاطر یه بارداری ناموفق سیستم ایمنیتون بیشتر به هم ریخته.... راستی مگه نگفتین همسرتون مشکل داره پس علت پیش دکتر رفتنتون چیه؟ شاید اگه همسرتون تا حدی مشکل داره بتونه تو تحلیل متفاوت تر بیاد وسط.... عزیزم زمانی که من ابن سیما بودم مورفولوژی ۴% نرمال و آ+ب اگه اشتباه نکنم بالای ۵۰ نرمال محسوب میشد.... شاید رنجش رو تغییر دادن.... مطمئنا هر چقدر این درصدا و رنجا پایین تر میرن احتمالم پایین تر میره.... مطمئنا احتمال جواب گرفتن با مورفولوژی بالاتر بیشتر از کمتره!!!! فدات سودا جون عزیزم.... خانومی دکترا گفتن نزدیک صفره صفر مطلق که نبوده.... به هر حال شانش رو داشتی اما خوب خیلی پایین بود و خدا خواست و همون احتمال پاییییییین برات + رو بوجود آورد.... من یادمه یبار جنتی بهمون گفت خانوم وقتی صفر مطلق نیست یعنی هیچی چیزی غیر ممکن نیست....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی دوستای گلم.من 10خرداد با مریم توکلی و رویا پادمهر وقت دارم.آنا جون به کدومشون بگم واسم آزمایش کاریوتایپ بنویسن که بیمه قبول کنه؟ واسه همسرم هم امیرجنتی بنویسه بیمه قبول می کنه؟ راستی اگه کاریوتایپ من ودهمسر مشکل داشته باشه حل شدنی هست؟درمانش چه جوریه؟ ایندفعه اصلا نمی خوام عجله کنم.فقط دنبال برداشتن موانع هستم.تا خیالم راحت نشده وارد سیکل نمیشم. راستی کسب تجربه داره برای پایین بودن کیفیت تخمک چی خوبه؟ برای بالا بردن کیفیتش درمان دارویی داره واقعا؟
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
کسی راستی دلارام جان ان شاا...به حق همین ماه عزیز تو روزای اول ماه رمضون خبر خوش بهمون بدی.توکلت به خدا باشه
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
آنا جونم سلام آنا جون میخوام بیام تهران ونتایج آزها از نیلو بگیرم ببرم ابن سینا......و میخوام واسه آندو برم پیش دکتر پادمهر......به نظر شما تو چه روز سیکلم برم بهتره؟و واسم دعا کنید........
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
ژینا جون جواب دادم
مهکان جون بده پادمهر بنویسه چون متخصص زنانم هست.... اما به مریم توکلی نده چون برات نمیتونه بنویسه بنویسه هم مهر نمیتونه بزنه.... چون مهر مریم توکلی اشاره به تخصص دومشم داره یعنی تخصص آزمایشگاهی و بیمه قبولش نمیکنه.... حتی اگه آز ایمتیم برات بنویسه میگه ببری متخصص زنان برات مهر کنه چون مهر خودش به خاطر تخصص دومش باعث میشه بیمه شامل حالت نشه.... کاریوتایپ همسرتم حالا ببین اگه پادمهر نوشت که نور علی نور.. در مورد اینکه بیمه برا کاریوتایپ مهر اورولوژ رو قبول میکنه یا نه اطلاعی ندارم.... میتونی قبلش زنگ بزنی به نیلو بپرسی.... فقط میدونم برا کاریوتایپ دکتر عمومی رو ظاهرا قبول نمیکنن!!!! آفرین به صبوریت.... عزیزم بستگی به نوع مشکل کرومزومی داره.... یه سریا به پی جی دی جواب میدن یه سریا نمیدن.... ایشالله که مشکلی از این بابت نخواهی داشت.... برا کیفیت تخمک ورزش و تغذیه خیلی خوبه.... به نظرم یه مدت پیلاتس کار کن.... من ۵-۶ ماه قبل میکروی سوم پیلاتس کار کردم.... لی لی جون فکر نکنم روز خاص مطرح باشه....
آنا جون من 5 ساله ازدواج کردم.شوهرم واریکوسل داره که عمل کرده ولی بعد عمل خوب نشد.خودم Pco هستم.سه بار آی یو ای کردم که بار دوم که اسفند بود باردار شدم اما 11 روز بعد آی یو ای لکه بینی شروع شد و من چون تجربه ای نداشتم فکر کردم پریود شدم اما سقط بود بعد 10 روز سینه درد و معده درد گرفتم بی بی چک زدم مثبت شد و آز دادم و بتا 64 بود.دکتر گفت سقط داشتی و الان یه خورده بقایا مونده دوباره خونریزی شروع شد و سقط انجام شد.دوباره اردیبهشت آی یو ای کردم و این دفعه منفی شد.دکترم گفت چون تخمدونات پرکیست شده دیگه نمیتونم بهت امپول بدم و باید لاپراسکوپی کنم و من چون دیگه واقعا خسته شدم و کم آوردم میخوام برم برا میکرو.نظر شما چیه؟