2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
عاشق نی نی جان کوتر تخمدان بستگی داره ذخیره تخمدانت تو چه شرایطی باشه.... اگه ذخیرت پایین باشه یکم ریسکه.... دکترت باید سبک سنگین کنه ببینه صلاحه یا نه.. . ستاره جون از روز ۳ یا ۵ پری شروع میشه و ورق رو باید کامل استفاده کنی و بعدش منتظر پری بشی.... معمولا ۳ الی ۱۰ روز بعد آخرین ال دی پری میاد.... عزیزم تقریبا نرمالش ۳-۴ سونو داری، مگه اینکه بدنت به دارو خوب جواب نده و بیشتر زمان ببره.... اولین سونو روز ۱ تا ۳ پری هست.... سعی کن ویزیت اولت روز اول یا دوم باشه تا بتونی فرصت تایید نسخه رو داشته باشی.... چون تزریقای اصلیت از روز سوم شروع میشن.... دوستان پس میبینین زود قضاوت کردین؟ ژینو جون ظاهرا کیفیت جنیناشم پایین اومده بوده!!!! یعنی یه آیتم اصلی کیفیتش پایین بوده.... عزیزای دلم اگه اینقدر سریع خودتونو ببازین که کارتون زاره.... امید بزرگترین سرمایه مونه.... تلاش و امید و توکل به خدا راز مادرشدنمونه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم من فردا میرم برای انتقال که نی نی های یخ زده رو تو بغلم گرم کنم برام دعا کنین من و نی نی ها فقط به دعا نیاز داریم اگه میشه حتی یه لحظه هم شده از خدا بخواین کمکم کنه میدونم همتون مثل من دلتون شکسته و تو حسرتین خدا کنه همه به ارزوهای خوبتون برسین فردا برای من خیلی مهمه شاید روز نشون دادن معجزه خداس نمیدونم 15 روز دیگه تو چه حالیم ولی میدونم حتی برای چند ساعت هم شده فردا مامان میشم مامان دوقلو ها کاش اونا هم قدر من تلاش کنن که ازم جدا نشن ولی کاش بدونن که خیلی خیلی خیلی دلم براشون تنگ شده اسکیموهای کوچولوی من خیلی اذیت شدن فقط عاجزانه التماس دعا دارم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
دلاراجون انشالله که دست پربرگردی اسکیموهات به دلت بچسبن وهیچ وقت ازت جدانشن برات دعامیکنم عزیزم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
دلارا جون برات دعا میکنم عزیزم ... دوستی که در مورد اچ دی پرسیدی دکتر بهم گفته بود از روز 5قاعدگی شروع میشه بمدت 21روز باید مصرف کنی ....منتظر پری بمون ...روز اول تا سوم قاعدگی بیا سونو .....
سلام دوستای خوبم عیدتون مبارک خانمها کسی میدونه سیکل بلند مدت جنین فریز به چه صورتیه؟ یعنی این سری یه ماه بهم ال دی میدن قبلش؟ چون اون دفعه ال دی نداشتم و بعد از مصرف استرادیول جنین فریز رو برام انتقال دادن ممنون میشم راهنماییم کنید
خداوندا راضیم به رضای تو
بهار جون جواب گرفتن یعنی اینکه بعد نه ماه بتونی وروجکتو صحیح و سالم بغل کنی.... عزیز دلم اتفاقا احتمال اینکه تو مشکل داشته باشی از کسی که کلا نگیره بیشتره.... چون اونی که کلا + نمیشه احتمال اینکه جنینش هم مشکل داشته باشه بیشتر از شماست.... چون معمولا اگه جنین مشکل داشت تا جایی که من میدونم به بتای + هم نمیرسید!!!! لااقل من چند نفر از دوستانو میشناسم که آزمایش کاریوتایپ دادن و متوجه شدن همسرشون یا خودشون مشکل کرومزومی هم داشتن و این دوستان هیچ کدوم بتای + رو هم تجربه نکردن.... عزیزم نمیخوام بگم این فرضیه ۱۰۰ درصده اما خانومی احتمال اینکه یه جنین مشکل دار که میتونه مشکل از اسپرم یا تخمک یا هر دو باشه رشدش تا حد + شدن بتا برسه نزدیک صفره!!!!! پس عزیزم وقتی برا شما +ناموفق بوده پس احتمال اینکه خودتم مشکل داشته باشی نزدیک ۷۰-۸۰ درصده!!!!! بذار یه مثال بزنم!!!!! حتی تا زمانی که من وروجکمو صحیح و سالم بغل نکنم معلوم نیست مشکل ایمنی و انعقادیم کامل کنترل شده یا نه!!!! یعنی کوچکترین کوتاهی میتونه پروسه رو خدای نکرده ناتمام بکنه!!!! مامانای گلم این مثال رو برای تفهیم بهتر بهار جون زدم خواهشا استرس نگیرینا!!!! امیدوارم بهار جون تونسته باشم منظورمو برسونم!!!!!! دلارا جون عزیز دلم ایشالله که خدا یه قصه با یه پایان شیرین برات نوشته..... قصه بازگشت مامان دلارا با وروجکاش بعد از تعطیلات بر فراز کوههای آلپ... کلیم اسکی کردن و الان میخوان برگردن به خونه گرم و نرمشون و ۱۲۰ سال صحیح و سالم در کنار پدر و مادرشون زندگی کنن.... البته نهایت ۱ چهارمش رو پیششونن و بقیشو پر میکشن به خونه خودشون و با نوه هاتون میان تند تند دیدنتون.... عاشق نی نی جون پس حتما پیگیر این قضیه باش و بگو دکترت بررسیش کنه... بهش بگو میخوای بدونی علت پوچ شدن فولیات به کیستت مربوطه یا نه.... بگو اگه نیازه لاپرا بکنین بکنین... خلاصه بهش بگو هر کاری لازمه انجام بدین چون دیگه میخوام این دفعه نتیجه + بگیرم!!!! سعی کن دیکته نکنی.... یه جوری غیر مستقیم حرفتو بزن.... یعنی انگاری داری ریش و قیچی رو میدی دستش.... فقط هینت بده همین!!!! چون اکثر دکترامون از دستور گرفتن از بیمار بدشون میاد!!!! ثمین جون ال دی که ربطی به بلند و کوتاه بودن سیکل نداره یعنی هم میتونه کوتاه باشه ال دی بدن، هم بلند باشه ال دی بدن.... یعنی سیکل بلند حتما ال دی رو داره اما کوتاه با ال دی هم داریم بدون ال دی هم داریم.... شما تو سیکل بلند ال دی داری، بعد مثلا با توجه به بدنت یه روزی بالفرض ۲۰ پری سینافکت یا سوپرفکتات شروع میشن یا یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل یا هر داروی مشابهش تزریق میشه.... از اون ور ال دی رو هم تا آخرش مصرف میکنی.... تا اینکه با اتمام ال دی چند روز بعدش پری میاد و روز اول تا سوم پری میری سونو و مثلا اگه لازم باشه استرادیولات شروع میشن و خلاصه همینطوری کنترل میشی تا به مرحله انتقال برسی.... دقیق نمیدونم اما سیکل انتقال فریز هورمونی یه همچین چیزیه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جون مثال واضح همین مامان ارنیکا جون خودمونه!!!!! مگه نه اینکه همسرش مشکلی نداره و و به بتای + هم میرسه ولی به خاطر مشکل ایمنی و انعقادی و حتی شاید مشکلات دیگه غیر از اینا پروسه براش ناتمام میمونه.... پس عزیزم میبینی وقتی مشکل از مادره میتونه + بشه اما + ناموفق!!!!! مثلا من که کلا بتام + نمیشد به احتمال خیلی زیاد آندومتریوزم نمیذاشت کلا به + شدن برسه!!!!!! یعنی اگه فقط مشکل ایمنی و انعقادی بود احتمال داشت مثل شما + هم بشم اما یه جایی متوقف بشه!!!! پس احتمالا مشکل آندومتریوزم منفی کنندگیش بیشتر از ایمنی و انعقادیم بوده.... یا احیانا با توجه به اینکه شدت مشکل ایمنیم و وضعیت سی دی مارکرام داغونتر بود، واسه همین به + شدن نمیرسید!!!! به نظرم اونایی که بتای + رو تجربه میکنن یا فقط یکی از همین دو مشکل ایمنی و انعقادیو دارن یا هر دوشو یا مشکلشون به حادی بعضی دوستان نیست.... یا مثل من یه مشکل سوم یا چهارمی و ... هم ندارن که تونستن بتای + رو تجربه کنن!!!!! عزیز دلم متاسفانه حل مشکل ماها رو بررسی احتمالا میچرخه!!!! هیچ چیزی رو با صد درصد یقین نمیشه گفت.... تنها راهمون بررسی تا حد توانه!!!!
انا جون برا تشخیص اندومتریوز رفتم سونوی رحم و تخمدانا پیش دکتر نصر گفت مشکلی ندارم اما علاوه بر تخمدانا هم سونو کلیه و مجاری ادراری و لگن و شکم هم باید بدم که ندادم به نظرت برا بقیه سونو ابن سینا برم سونو یا جایی دیگه میشناسید که وقت بگیرم؟کلا هم دو دلم برم یا نه چون سیکلمو شروع کردم ...اصلا هم به دکتر نگفتم پیگیر اندومتریوز شدم و سونو دکتر نصرو نشون ندادم.فکر کردم چون مشکلی نبودش من چیزی نگفتم ... انا جون ازمایشای روز سه قاعدگی رو برات میذارم ببین اوضاع چطوره . amh 2.2 estradiol 37.5 fsh 6.7 lh 9.4 prolactin 13 estaradiol 28 inhibin b 126.08
الهی و ربی من لی غیرک.
ازمایش استرادیول رو دو بار جواب بهم دادن اخه برا بعضی تستا که نداشتن نمونه رو فرستادن شهر دیگه اونا هم جواب فرستادن شهر خودمون دو بار استرادیول رو زده ... ولی دکتر بهم گفت ترجیحا اچ دی بخور احتمال دادم ربط به این ازمایشا داشته باشه ... این دفعه که تهران اومدم پیش دکتر راحله توکلی هم رفتم بهم گفت و به طرازی هم نامه داد که قبل از هفته هشت بارداری حتما مراجعه کن تا شرایطت تحت نظر من هم باشه چون ژن غلظت خون رو داری بیا پیشم منم چون از دوتا توکلی ها نامه داشتم دیگه سونو دکتر نصرو نشون ندادم ...
الهی و ربی من لی غیرک.
ستاره جون حالا که سیکلت رو شروع کردی و احتمال اینکه مشکل آندو هم داشته باشی خیلی کمه با توجه به سونوت پس عزیزم بهتره دیگه بهش فکر نکنی.... ایشالله با همین کنترل ایمنی و انعقادی جواب میگیری و مامان میشی.... عزیز دلم من منتظر خبر مامان شدنتم پس خودتم به جز این نتیجه شیرین دیگه به هیچی فکر نکن!!!!!!