2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
فدای سرت حالا با یه بار هیچی نمیشه😉😉😉

ممنونم عزیزم😆😆😆

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بی بی چکم منفی بود😐😔😔😔

عزیزم شاید بتات پایین بوده.مگه امروز آز نداری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آزمایشم رو دوم مرداد زده . اگر بود که الان این باید مثبت میشد . آزمایش رو خیلی دیر زده . من الان ۱۲ ...

خو 4 روز مونده فعلا.بعدش ب بی بی چک اصلا اعتبار نیس عزیزم صب کن تا روز آز انشالله ک مثبته

بچه ها یه امضا از یه دوستمون خوندم خیلی به دلم نشست، فقط ببخشید غمگینه، ولی گفتم شاید خدا به دل شکستمون نگاه کنه و انتظار منتظرا سر بیاد😊😍🌸:::

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من... همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن ... پیش کدوم دکتر میرن ... مشکل از خانمه یا آقا .... و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن.... چی بخورن... چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده ...پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن ... اونم یه مادره...😢

بچه ها میگن پریود دوم بعد انتقال منفی خیلی تاخیر توشه 

کسی اینجوری شده ،؟ 

من دوست ندارم اینجوری بشم نظرتون چیه ؟؟ 

همه این مدلی میشن ؟؟چکار کنیم که دوباره به روال خودش برگرده ؟؟؟ 

هر کی میدونه خواهشا جواب بده 

سلام بچه ها

من داروهای پانکچرمو میزنم الان دوبارشو زدم امروزم میشه سه بار ولی تخمدانم تیر نمیکشه یا علائمی ندارم از تحریک تخمدان این عادیه؟؟شما از روز چند حس میکردین تخمدانتون تحریک شدن؟؟؟؟؟🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

لطفا جوابمو بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا...شکرت😍
سلام بچه ها من داروهای پانکچرمو میزنم الان دوبارشو زدم امروزم میشه سه بار ولی تخمدانم تیر نمیکشه یا ...

الان زوده حالا دردش شروع میشه 

ببین شما جواب سوال منو میدونی ؟؟ 

سوال بالای سوال شما 

بچه ها من دلم داره میترکه از 44تا تخمک فقط 3تا جنین دارم هر کی با من بود حداقل 10تا جنین با کیفیت داره فقط من کم دارم خدایا همه جور بسوزونم 😭😭😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........