2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم منم دفعه قبل با زیفت خارج رحم شدم اصلا یک ذره درد نداشتم ولی تیتر بتام دوبرابر نمیشد جنین رو ه ...

عزیزم زیفت تو لوله میزارن برا همین احتمال خارج رحمی زیاده این و با اون مقایسه نکن و فردا تیتر بتا بده

🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خواهش میکنم هر کی اطلاعات در مورد آلبومین  داره کمک کنه منتظرم 😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام بچه ها میشه کمکم کنین برا من آلبومین نوشتن یعنی ماما نوشت دکترم نبود گفت داخل سرم دوتا 50نوشته ...

عزیزم من تجربه ندارم اگه میتونی زنگ بزن مرکزت بپرس از ماما🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم من تجربه ندارم اگه میتونی زنگ بزن مرکزت بپرس از ماما🌷🌷🌷🌷

خدا لعنت کنه ماما رو همینطوری نوشت الان اونجا نیس دکتر هم کلا اونجا نیس به من گفته بودن دکتر میاد منم رفتم نگو این خاک بر سر ها ویزیت میکنن

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها خواهش میکنم هر کی اطلاعات در مورد آلبومین  داره کمک کنه منتظرم 😭😭

بهترین کار اینه از مرکزت بپرسی عزیزم من البومین داشتم اما امپول نبود سرمش بود که روزی یکی باید میزدم

خدا لعنت کنه ماما رو همینطوری نوشت الان اونجا نیس دکتر هم کلا اونجا نیس به من گفته بودن دکتر میاد من ...

اونم که نباشه یکی دیگه حتما هست جاش. یا اگه دکترت مطب میره عصرا زنگ بزن بگو منشی ازش بپرسه

عزیزم تمام کسایی که ناباروری دارن باید انجام بدن،تست خونه،اسمشAmh,,,البته سونو تخصصی هم نشون میده،مث ...

من شوهرم الیگو اسپرمی انسدادیه.خودم پریودم تا حالا مرتب بوده خدا روشکر پارسال هم که خارج رحم شدم دکتر لاپراتومی کرد بعد که شرح حالمو پرسیدم گفت فقط یه لوله ات را از دست دادی و یک لوله سالم و رحم و تخمداانت هم سالمه.یعنی شکمو باز کرده بوده بررسی کرده؟به نظرتون ذخیره تخمدانم را هم دیده یا نه باید ببرم آزمایش؟

سلام بچه ها میشه کمکم کنین برا من آلبومین نوشتن یعنی ماما نوشت دکترم نبود گفت داخل سرم دوتا 50نوشته ...

مگه برات سرم ننوشته اگه دو تا سرم نوشته خب باید هر آمپول با ی سرم باشه اگه یکی که هر دو رو با ی سرم بزن ولی زنگ بزن بپرس خیالت راحت بشه 

خدا جونم شکرت...

بچه ها اون دوستمون ک آز داد نیومد خبر بده؟چی شد دیگه؟😮😮😮

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پنج شنبه ها هم هستن؟ساعت چند زنگ زدین وقت گرفتین

ساعت ١٢ بود تماس گرفتم. بله پنچ شنبه ها از صبح هستن ولي روزهاي ديگه از ساعت ١٢ هستن . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦