2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
چرا که نه انشالله که هرچی خیره برات پیش میاد 

خدا از دهنت بشنوه😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
۲تا دختر دارم😊سومی رو دیگه نمیسپارم دسته تقدیر دست به کارمیشم خودم فقط ترس از امپول دارم اه

وااای خوش به حالت خدا برات حفظشون کنه منم خیلی دوست دارم بچم دختر باشه تا دوتا دختر داشته باشم حتی پسرم هم همش میگه کاش نی نی مون دختر باشه😂😂مامانم بهش میگفت اگه نی نی تون پسر باشه میتونه باهات فوتبال بازی کنه خیلی خوبه میگفت نه مامان جون بچه چهارم رو پسر بیاریم بهتره😂😂یهو مامانم اخماش رفت تو هم گفت به مامانت بگو بسه دیگه از این نقشه ها برامون نکشه😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلمون الان بیشتر dfi هستش. خوزستان آز داد خیلی بالا بود. ابن سینا هنوز حاضر نشده گفتن شنبه

عزیزم با رژیم درست .ورزش . خنک نگه داشتن ب ی ض ه . کم کردن وزن و قطع مطلق سیگار و قلیان و مشروب و یا حتی نوشیدنی های انرژی زا 

و استفاده مداوم از انتی اکسیدان ها خیلی زیااااااد مشکل رو کمرنگ میکنه

در ضمن تا وقتی اوضاع خوب نشده وارد سیکل نشید چون خدایی نکرده باعث سقط میشه و کلی غصه تون بیشتر میشه

باور کن حل میشه

از همین الان شروع کنید برای سلامتی جنین های تپلی اقدام فوری با انرژی مثبت رو انجام بدید

اگه واقعا هدف تون داشتن بچه ست و واسه یه لحظه در آغوش گرفتنش دلتون ضعف میره سخت تلاش کنید خیلی هااااا بودن که اوضاع شون رو سروسامان دادن.

موفق باشی دوست عزیز

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

سلام خداروشکر عزیزم 

یعنی روز ۱۴ بتا منفی بود ؟؟؟ آخه یه بار پرسیدم ازت 

واسه عدد بتات هم اصلا نگران نباش عااالیه دوستم روز ۱۷ ۳۰۰ بود شهریور نی نیش بدنیا میاد ان شاءلله 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

برنا خیلی خووووشحااااال شدم 😃😃😃😃

خداجونم شکرت       
عزیزم منم نزدیک بود برای دومین بار سیکلم کنسل شه، قبلش هرچی اصرار کردم که به جای استرادیول لترو ...

نمیدونم چرا اینطور میشه داروهای ایرانی که افتضاح شدن،دکترهام که جواب درست و حسابی نمیدن صبح رفتم سونو دکتر فقط سونو کرد،دستیارش دارو مدروکسی پروژسترون داد هرچی میپرسیدم میگفت نمیدونم بیشتر از این برخوردهاشون ناراحتم

به امید خدا همه چشم انتظارها،انتظارشون تمام بشه و از دست این دکترها خلاص بشن

اینه؟؟؟ چه روزی باید استفاده بشه؟؟ چندبار؟؟

اره همینه والا ما 3تامون

روز نهم پریودی ماهی ک میخاستیم انتقال بدیم طبق دستور خودش جوشوندیم و نیمساعت داخلش نشستیم بعدش

کلا اونایکه ازش استفاده کردن یه تاپیک هم زدن

ما یادمه ازونجا پیداش کردیم

تاپیکو پیدا کن بخون 

بچه ها من واسه مهرماه از دکتر طرازی وقت گرفتم می‌خوام قبلش ازمایشه کاریوتایپ و ایمنی انعقادی رو بدم ...

عزیزم منم کرجم پیش طرازی میرم،آزمایشامم حکیم انجام دادم،با آزمایشگاه معتبر مشکلی نداره دکتر طرازی،فقط من کاریوتایپ رو سالهای قبل تهران آزمایشگاه اکبری دادم آز اسپرم شوهرمم ابن سینا داد،چون دکتر جنتی اونجارو قبول داشت،اگه همه رومیتونی ابن سینا بدی که چه بهتر اگه نه آزمایشای هورمونی و ذخیره و ایمنی انعقادی حکیمم قبول داره دکتر،اونیکی آزمایشگاهم که میگی فکر کنم اوکی باشه،عکس رنگیم خدارحمی  رفتم،به نظرم عکس رنگیم بگیر چون اونم برات مینویسه 

بچه ها یه اتفاق عجیب من امروز با ناامیدی رفتم جواب تیتر بتام رو گرفتم 211 بود 17 روز پس از انتقال نو ...

ای خدا آخه معجزه از این قشنگتر مگه داریم؟مبارکه عزیزم،اولیشو روز چند دادی و بتا چند بود؟

چشم فداتشم تا ۴-۵ روز دیگه با جواب ازمایش قندم میرم پیش دکتر خودم ببینم اون نظرش چیه درمورد سونو...ا ...

آفرین آب بخور.

عزیزم گاهی تو خونه راه برو همش استراحت نکن.

اگر خیلی خیلی شدید باشه که نیست باز هم کلی راه داره تا درمان بشه و به حالت عادی برسه

جنین از اون آب میخوره و تبدیل ش میکنه به ادرار پس کم و زیاد شدنش اصلا جای نگرانی نداره

مراقب باش عفونت نگیری 

اون آب جنین رو ایمن میکنه در برابر ضربه ، عفونت و همینطور از دیگر اعضای داخلی بدن جداش میکنه تا راحت باشه و تکون بخوره تا ماهیچه های فسقلی ش خوب شکل بگیره

حتما زودتر برو دکتر و خبرش کن که اگه یه درصدلازم باشه سرم بگیری یا سونو مجدد بری دیر نشه.

تا این جوجه ها بیان بقل مامان هاشون هم ما رو دق میدن هم مامان بابا ها رو

انشالله سلامت و به موقع بیاد بقلت مامان خانم😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ای خدا آخه معجزه از این قشنگتر مگه داریم؟مبارکه عزیزم،اولیشو روز چند دادی و بتا چند بود؟

روز 14 بود تیتر نبود ازمایش بتابود گفت منفیه ولی اینو تیتر بتا گفتم بگیرن ولی تو برگمم نوشته مقدارش کمه بهر حال تا دوهفته دیگه معلوم مبشه بارداریه طبیعیه یا نه