2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047265 بازدید | 684585 پست
هومت جان عزیزم خیلی ناراحت شدم از منفی شدنت..ک خصوصا بااون روحیه خوبی ک داشتی...عزیزم منم بار اول عی ...

یعنی میشههههههه؟؟؟😍😍😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چی شده عزیزم؟  پیام هاتو ندیدم . دکترت چی میگه؟ من ساعت ده انتقال دادم الان رسیدم خونه . شکم ...

مبارکه . چندتا جنین انتقال دادن ؟ چند روزه بودن و دکترت کی بوده ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@gandomak     @هومت     دوستای گلم واقعا متاسف شدم وقتی دیدم منفی شدید ولی ...

دیدی چی شد😔😔😔

من یه درصد که احتمال منفی نمیدادم😭😭😭

ان شالله زودتر جواب بگیرم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
دیدی چی شد😔😔😔 من یه درصد که احتمال منفی نمیدادم😭😭😭 ان شالله زودتر جواب بگیرم

هومت عزیز

جاری من بعد 3بار ای وی اف و جواب منفی

رفت براتشکیل پرونده تو صارم

جلسه اول ازمایش و جلسه دوم ازمایش اسپرم

وجلسه سوم فقط یه بسته فرتیل اید ب خانوم و یه بسته ب آقا داده بودن

گفتن ماه دیگه بیا برا شروع سیکل

باورت میشه دیگه پریود نشد ک بره؟؟؟

پیش خدا هیچی نشد نداره

برا همه چی امیدوار باش

عزیزم نتونستم صفحات رو بخونم تک و توک چند تا پست روخوندم گفتم بیام صفحه 10000.....  الان فقط د ...

وای آنا جون اصلا تصورشم برامون سخته ک شما داری اشک میریزی عزیزم مگه میشه کسی ک اینقد اینجا ب بچه ها روحیه داده و کمک کرده مشکلات بتونه ناامیدش کنه.شما الگوی همه بچه های تاپیک هستی الگوی صبر و مقاومت الگوی مهربونی و کمک.عزیزم نمیدونم مشکلتون چی هست ولی برات دعا میکنم انشالله خیلی زود مشکلتون برطرف بشه و دوباره شادی بیاد تو خونتون و خنده رو لباتون.خدا خودش پشت و پناه خودت و خونوادت باشه و کمکتون کنه این مسئله رو هم بسلامت پشت سر بزارین.آمین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
هومت عزیز جاری من بعد 3بار ای وی اف و جواب منفی رفت براتشکیل پرونده تو صارم جلسه اول ازمایش و جلس ...

اگه تا وقتی تهرانم پریود بشم باز میرم برا انتقال بعدی همین ماه

شاید خدا بالاخره دلش به رحم اومد و جوابمو داد😔😔

اصلا نمیدونی چقد امیدوار بودم. همین امید زیادی که داشتم باعث شد اینقد ضربه بخورم

لباس زیر صفر هم داریم کوچکتر؟ راستی هانا جان تغذیه خاصی داشتی برا وزن بچه عزیزم؟🌷🌷🌷

سایز دو صفر هم داریم

من هانا نیستم. رویام😊

صبحانه تخم مرغ آبپز روز در میون.... روزای دیگه اش چهار مغز و شیره انگور... نهار سینه مرغ.... عصاره گوشت.... دیگه این آخرا گفتم اگه وزنش کم باشه بزنم تو کار کباب مرغ و گوشت که خدا رو شکر لازم نشد

اگه تا وقتی تهرانم پریود بشم باز میرم برا انتقال بعدی همین ماه شاید خدا بالاخره دلش به رحم اومد و ج ...

بازم امیدتو از دست نده

نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون و ازش کمک بخاه بسپارش بخدا

اگه حکمتی هس ک رفتنت تا انتقال مجددت ب تاخیر بیفته

اما بخدا اعتماد کن و اگه رفتنت تاخیر خورد بدان خدا حاجتتو داده

دوست عزیزمون زینبی بابا اون دفعه گفتند که آزمایش dfiبرای آزو اسپرم ها قابل انجام نیست به دلیل تعداد ...

عزیزم،آزو اسپرمی یعنی اینکه تعداد اسپرم صفر باشه،دومیلیون الیگواسپرمی حساب میشه و dfi هم میشه انجام داد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم حتما برو پیش دکتری که تحت نظرش هستی و نظر قطعی ش رو بشنو متاسفم برای اون سونوگراف که انقدر وح ...

عزیزدلم منو اشتباه ریپلای کردی 😙 دکتر خاکستری جون متاسفانه دیروز باهاش بد حرف زده ترسوندتش

الحمدالله❤
ببخشید من غکر میکردم انتقال دادی و الان بارداری🙈🙈رویش که اگه بهترین دکترای دنیارم داشته باشه دیگه ...

بیمارستان مریم هم مرکز نازایی داره ومیکرو می‌کنه.

بیمارستان کمالی هم مرکز ناباروری زده و زیرنظر ابن سینای تهرانه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم فقط ارامش داشته باش استرس رو از خودت دور کن باور کن از همه جی مهمتره انشالله نتیجه میگیری

ممنونم عزیزم.اگه کسی اطلاعاتی و تجربه ای داره برام بزاره ممنونتون میشم چون من توسیکلش هستم میخام انشالا اینبار بشه

سلام دوستان من تازه به نی نی سایت اضافه شدم

خوش اومدی دوست عزیز

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏