2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام به همه آنا جون من همچنان منتظر نتایج آزهای انعقادی ایمنی کاریوتایپ و... هستم....این شربت که واسه همسره میشه من به همسر بدم....و اینکه چون آز انعقادی مشکل داره میشه میشه خودم آسپرین بخورم با ال دی........راستش سرم از پشت مور مور میشه و این از وقتیه که ال دی میخورم....ال دی واسه اندو دکتر عاصف جاه تجویز کردن...
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستان عزیزم..امیدوارم همگی به زودی حاجت روا بشید.
من امروز روز سوم انتقال هستم.. از روز دوم کم کم توی خونه راه رفتم.فقط چون نخواستم پله رو زیاد بالا پایین کنم یه خانومی اومد واسه تزریق.به نظرتون اشکالی نداره از فردا خودم برم درمانگاه؟ و اینکه نکته خاصی رو اگه مد نظرتون هست ممنون میشم بگید چون من خیلی دست تنهام..و نمیدونم چی پیش خواهد اومد با وجود این فیبروم مسخره..محتاجم به دعاتون
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
درست میگی آنا جون،باید به خاطر داشته هامون خداروشکر کنیم و واسه نداشته هامون دعا کنیم که خدا کمکمون کنه نمیدونم ولی گاهی پیش میاد که بقیه رو میبینم دلم میگیره و یه مقدار به هم میریزم ممنونم ازت که با حرفات به همه مون آرامش میدی ایشالله همیشه کنار همسر و دخمل گلت شاد و سلامت باشی عزیزم
سلام آتریسا جان .بسلامتی عزیزم.ایشالا که بیای و خبر بارداریت و بدی .نگران فیبرم هم نباش دوستم.توکلت به خدا باشه.از ته دل برات دعا میکنم
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام عزیزم..ممنون از دعای زیبات.به دلم نشست.امیدوارم که شما هم به خواسته دلت برسی و بهترین ها واست اتفاق بیفته😘😚شما برنامت چیه؟الان تو چه مرحله ای هستی گلم؟
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
فدات بشم همچنین برای شما .
من بعد از فهمیدن مشکا انعقادی سیکل و کنسل کردم و تا امروز یک ماه و اندی قرص ب 6 و امپول ب12 خوردم احتمال میدم امروز پری شده باشم .یه لک کوچولو دیدم
از روز 3 پری شروع ب خوردن ال دی میکنم و میرم توی سیکل میکرو.امیدوارم هر چی صلاحه پیش بیاد.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
به به چه خوب خوشحال شدم..چه خوب که علت رو متوجه شدی و رفع شده شکر خدا.پس پیش به سوی خبرهای خوب با اراده قوی و توکل بخدا...الهی که به خواسته ت برسی عزیزم. یلدا خانوم گل ممنونم.خیالم راحت شد.امیدوارم موفق باشی و خدا دامنت رو سبز کنه به حق این ماه عزیز
دوستان من بعد ای وی اف به ی سری مشکلات به یک سری مشکلات برخوردم. آبسه باسن که کلی بابتش چرک خشک کن خوردم. هنوز تو رفته و سفت و بنفش رنگ هست. زخمهایی بدنم دیر خوب می شه عطسه و آبریزش که خوب نمیشه و... اول دکترها می گن حساسیت هست ولی منم پردنیزولون خوردم و... می گن احتمالا مال آون هست. ورم موضعی اعضاء بدنم. و درد شدید کشاله ران. چشمم هم خارش داشت و آلوده می شه و قرمز و.. امروز عم رفتم سونو نرگس رحمم تمیزه اما میوم ایجاد شده. خلاصه من چی کار کنم واقعا از تکرار مجدد اینها می ترسم. و من اینهمه درد کشیدم همسرم اصلا درک نکرد. من چی کار کنم؟ برای سقط هم که یادتان هست دارو رو من اثر نداشت. من برم دنبال رحم اجاره ای؟ جای من بودین واقع بینانه چه می کردین با وجود مادری که حیاط و مماتش به شما بستگی داره و نیاز به شما داره
یلدا جون سخته. خیلی اذیت شدم. امروز آنقدر دلم پره. برای سرما خوردگی رفته بودم دکتر بعدش دیدم آمپول نوشت همانجا زدم زیر گریه. طفلی دکتره کلی دلداری داد. چند روزه اشکم دم دستم هست
حق داری عزیزم منم هنوز جای امپولام درد میکنه خارش داره حالا مگه شوهره میفهمه هی میزنه اونجا میخوایم مامان بشیم چاره ای نیست رحم اجاره درد سرای خودشو داره عزیزم حالا هزینش هیچی
سلام توری خوشگلم نی نی خوبه ایشالا؟اسمش چیه الهی که من قربونش برم توری جونم منم ماه اینده ای یو دارم خیلی دعام کن نمیدونم چرا بارداریهام پوچ میشه دکترم میگه شانسته خیلی بهم امید داده دعام کن