2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
فدات صبور جون، خدارو شکر که کمی روحیه گرفتی... سیما جون کاش نمیزدی.... البته بودن دوستانی که تا ۱۳-۱۴ منفی بودن بعد + شدن... فدات رز جون.... آره همسر منم ال کارنتین البته قرص جوشانش رو که دزش بالا بود خورد و یه سری مکملای همیشگی.... مورفو و تحرکش کمی بالا رفت.... خنک نگه داشتنم معجزه میکنه.... زر جون تو میکرو مورفو مهمتر از تحرکه... که برا شما ۵ شده و این عالیه.... نگران نباش.... عزیزم دخملمم خوبه.... مظلوم جون شکر خدا.... عزیزم مهم دوست داشتنه.... باشه همه چی قابل حله.... آوا جون چرا نشه میشه.... نگران نباش و با امید برو جلو....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کسی هست بجه ها من امروز روز ٧ انتقالم زیر دلم درد میکنه حالتای پریود دارم خیلی گریه کردم با اینکه همش خوابیدم و دارم استراحت میکنم ولی خیلی میترسم بار دومم دارم انتقال میدم بار اول دو روز بعد پانکچر بوده یه دونه انتقال دادند ک منفی شد ولی این بار جنین فریز انتقال دادم اونم سه تا برام دعا کنید خیلی آشفته ام
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم..
مرمر بارون عزیز نگران نباش این حالتها طبیعین.... منم هفته اول داشتم..... عوضش هفته دوم هیچ علامتی نداشتم.... بعضی مامانامون برعکس بودن.... هفته دوم درد پری و .... داشتن.... پس به این چیزا توجه نکن.... ایشالله که مامانی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان ارنیکا جون فقط ال کارنتین رو میدونم امیرجنتی به ما گفت قرصش دزش کمه و شربتش رو بگیرین.... ما شربتشو پیدا نکردیم عوضش یه قرض جوشان پیدا کردیم دزش با شربت میخوند.... فکر کنم ۱۰۰۰ بود....
سلام .خوبین؟ایشالا که همه بچه هایی که توی انتقالید بزودی خبر بارداری و بدید
آنا جون عزیزم ایشالا که به خیر و خوشی بگزره..
منم فکر کنم امروز پریود شدم .از روز سوم شروع میکنم به خوردن ال دی.فقط به خاطر مشکل انعقادی بایدهمراه ال دی اسپرین هم بخورم ?
و یه چیزدیگه قرص ب 6 تموم شده .یادم نیس دوز چند بوده.به نظرت چند میل بخورم؟
ممنون
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
آوا جان حتما لزومی نداره آصپرین بخوری اما معموبا با شروع شدن سیکل آسپرینم تجویز میشه.... چون کلا داروی هورمونی غلظت خونو بالا میبره..... راستشو بخوایی دز ویتامین ب۶ اصلا یادم نیست الان.... ولی فکر کنم یبار من لز دارو خونه بدون نسخه گرفتم.... فکر کنم نسخه نداشتم خودشون دادن.... حالا ببین شاید همون تک دوز هست و راحت میتونی تهیه کنی.... نه که باید بگردی نسختو پیدا کنی....
منظورم قرصایرمعمولیش دزشون خیلی پایینه!!!!!
مامان ارنیکا جون شربتش یه قاشق بود این قرص جوشانم که گرفتیم روزی یکی میخورد.... گفت قرصا دزشون خیلی پایینه و باید روزی ۵-۶ تا یا بیشتر بخوره جواب بده که گفت اون سخته خوردنش.... گفت شربتش بهتره.... که ما پیدا نکرده بودیم.... قرص جوشان گرفتیم....
ااناجونم خسابم راحت شد ÷ انشالهاین سری جنینام کیفیتش عالی میشه ومامان میشم توکل خدا مامانارنیکا بنظرممن قطره خوراکیش بگیر ....قرص و شربت ی مقدار خسته کننده اس من ویال خوراکی ک دزش 1000هست میدم اگ شمارتو بدی تو تل گرام بهت عکسش میدم ببینی
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
بچه ها من به گفته دکترم دارم دوفاستون می خورم الان 4 روز شده باید شش روز دیگه هم بخورم که میشه روز 31 سیکلم. و بعد باید قطع کنم. اون خونریزی نیمه پری هم با همه درداش با شروع دوفاستون تموم شد منم که یادتونه، نماز نخوندم حالا اگه یه هفته دیگه بخواد پری بیاد که خیلی ضد حاله خیلی حال و جون دارم دوبار دوبارم پری شم
مرسی تورک جان خیلی امروز بهم ریخته شدم ولی همچنان استراحت میکنم اگه میشه منم تو گروهتون عضو کنید ممنون میشم
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم..