2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
ممنون آنا جون از توضیحاتت. بچه ها من الان منتظرم تا پری بشم.ان شالله دو سه روزه میشم.وال دی به همراه پردنیزولون رو شروع خواهم کرد.تا ان شالله ماه بعد برم برا انتقال.بخاطر تنظیم تا ریخ انتقالم من تقریبا دوماه ال دی خوردم.یه ماهش تموم شده.و با شروع پری دور بعد رو شروع میکنم.درحال حاضر اسیدفولیک 1 ، ال دی،پردنیزولون ، و هفته ای یک عدد d3و هفته ای یک عدد کابرولین مصرف خواهم کرد.با توجه به حرفهای شما من آزهای تکمیلی رو دادم و بعضی فاکتورها خدا روشکر رو شدند.از همتون ممنونم. حالا با توجه به اینکه امتحاناتم نزدیکه من دیگه تا یک ماه یعنی تمام شدن ال دی نمیام سایت چون به شدت وقتم تنگه و چشمام درد میکنن.اگه توصیه های دیگه ای دارین ممنون میشم بهم بگین.....که تو این یک ماه انجامش بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آنا جان که با حوصله جوابم رو دادی امروز از طرازی پرسیدم گفت که با بیمه طرف قرار داد نیست واقعا که مسخره بازیه این همهمه حق بیمه میدیم حالا که میخوان خدمات بدن بازی در میارن، فدای سر بچه هامون امروز با طرازی ویزیت و سونو شدم خدا رو شکر یه ماه دیگه دخترام میان بغلم، دوستان خواهش میکنم این روزا منو هم تو دعاهایتان فراموش نکنید
وقتی میرم مطب میبینم که این همه آدم برا بچه دار شدن دارن تلاش میکنن، خانمها رو میبینم که با چهره نگران، یاد روزها انتظار خودم میفتم و حالم خراب میشه،خدا رو قسم میدم بحق فاطمه زهرا هیچ زنی تو حسرت مادر شدن نمونه انشالله که همه شما دوستان گل به زودی دوران سخت و شیرین بارداری رو سپری کنید
مامان ارنیکای عزیز مگه میشه نیام.... تا وقتی توانشو داشته باشم میام.... فقط یه مقدار مشغله ذهنی و یه سری مشکلات جنبی داریم درگیرشیم.... ایشالله حل بشن ذهنم آزادتر میشه.... التماس دعا دارم عزیز دلم.... رز عزیز مامان کوشولوی بی وف خیلی خیلی برات خوشحال شدم... ایشالله همیشه خوش خبر باشی.... منتظر خبر توپ مامان شدنتم جیگرررررر.... فدات آیسودا جون... کاری نکردم عزیزم... ایشالله امتحانارو خوب میگذرونی و با خیال راحت میری به سمت مامان شدن.... افسون جون طرازی از این اصطلاح برا مشکل ایمنی استفاده میکنه.... پس سرم رو داری.... فدات ارغوان جون.... عزیزم کاری نکردم.... فقط یه هینت بود که یه دفعه ای سورپرایز نشین پای صندوق!!!! چون من خودم کاملترین بیمه رو داشتم با بالاترین سقف اما نتونستم ازش استفاده کنم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فداتشم آنا جان.منم دلم برای تو تک تک بچه ها تنگ شده. ان شاءالله ۹ تیر باید باشه.امروزم سونو دارم برای وزن و میزان آب دور بچه.واسم دعا کنید همه چی خوب باشه
خداجونم اگه تمام عمرم رو به سجده شکر از تو بخاطر این معجزه ات بگذرونم ، باز هم کم است. [smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ( مهسان امید مامان سابق )
لاله سرخ عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت.راستیمن انتی تی پی اوم یادته ٩٠ بود و چهل واحد از رنج نرمال بالاتر بود اون موقع تازه سقط کرده بودم. امادوباره که دادم فقط چهاردهم از رنج بالاتره فکرکنم دکتر ایمنی به من گفت اینا رو تو بارداری بایداندازه گرفت چون باید دیداون موقع چه عکس العملی انتی بادی ها نشون میدن. بهرحال نمیدونم خوشبختانه یابدبختانه بجز اون چهاردهم بقیه فاکتورای تیمنی و انعقادیم همه سالمه و فقط سی دی مارکرا بالاست بخاطر همون دکتر مشهدجریت نکرد نامه سرم بده و مطمین نبود..خلاصه منم از توکلی وقت گرفتم راستی بچه هایی که میرن پیش توکلی تو ابن سینامیرین یا مطبش؟ اناجون ممنون از حرفت..فکرکنم این اوین باری بود تو تاپیک یه چیز اروم کننده خوندم اینکه یه دکتری حمایت میکنه ازم....بالاخره منم مجبورشدم بیام تهران...٢۴ساعت راهو میرم به عشق معجزه الهی....
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
سلام من امروز جرات کردم بی بی زدم، کاش نمی زدم ولی روز ١٣ انتقالمه و منفی منفییییی حتی یه هاله نیافتاد کسی بوده مثل من بعدش آزمایشش مثبت شده باشه؟
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...
مهکامه عزیزم مرسی قربونت برم انشاله امسال دیه دفعه اخرمونه میکرو میکنیم تورک جونم فدات شمممممم..... ب توصیه یکی از دوستان ال کارنیتین و پنتو دادم یک ماه خورد دیروز از داد...اصلا باورم نمیشد ک یروزی مرفولوژی نرمال ببینم....راستی با مرفولوژی 5میکرو ج میده؟؟؟؟؟اخه تحرک ا همچنان صفره...و تحرک بی0.7هست ک خعلی پایینه.... بنظرت جنینای خوبی درس میشه؟؟؟ راستی از دخمله نازت چخبر؟؟؟ بقیه کیا مامان شدن ک من میشناسم؟؟!؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
آبجی های گلم ممنون از همدردیتون انگار یه روزنه امیدی تو دلم باز شد با حرفاتون لاله مهربون فعلا بزار همون مظلوم بمونم اخه احساس می کنم سرنوشت خیلی منو مظلوم گیر آورده من 9سالم که بود که بخاطر یه کیست بزرگ یه نخمدانم رو از دست دادم من موندم ویه تخمدان نصفه نیمه ویه شوهر بی منطق دوست داشتنی دیروز اومده بلغم کرده بهم میگه ما هنور درست وحسابی برای طبیعی تلاش نکردیم بزار اگه نشد چشم می ریم دکتر شاید دعای شما دوستان دلش رو به رحم آورده البته من سال 91 هم طبیعی باردار شدم ولی تو 7 هفته متاسفانه سقط شد بعدش هم که پیگیر شدم متوجه شدم آندو دارم وعمل کردم که باعث شد ذخیرم کم بشه وقتی میام اینجا ومی بینم همه دنبال آمپول و آزهای تکمیلی هستن آرزو میکنم من زودتر وارد سیکل بشم تا منم تلاشم رو برای مادر شدن کرده باشم نه اینکه براحتی تسلیم بشم .منم مثل همه هم جنسام تشنه مادر شدنم دوستان تو دعا هاتون منو هم فراموش نکنید
خدایا شکرت