2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نه بقیه خوبه مصرف می کنی، البته اگر ویتامین د3 آزمایش دادی و میزان خوبه اون رو هم قطع کنین بهتره هر ...

خودمم حتی به داروخانه گفتم گفتن اگه از این حالت کپسولیا که دونه رنگی داره اشکال نداره 

حتی ماما دکتر هم گفت هر چی تقویتی بخوری خوبه برات 

نمیدونم این پریود لعنتی چرا نمیاد اثر داروهای آیو آی نافرجام پریود قبل تو بدنمه ۳۸ روز نشدم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
قربونت برم عزیزدلمی یادمه چقدر همدردی میکردی عزیزم الهی بزودی برای خودت باشه و من ذوق کنم از شادیت ...

فدااات عزیزم. مرسی از دعای خوبت، امیدوارم ماهی کوچولوهات به سلامتی به دنیا بیان و به ناز پدر و مادر بزرگ بشن. مراقب خودت باش. میبوسمت عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون لولم هیدرو شده بود وچسبندگی داشت باید اینکارو میکردم قبل اقدام به حاملگی

سلام بهارجان.خوبی؟روبه راهی؟

اذیت که نمیشی بعد عمل؟درد که نداری خدانکرده؟!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نترس عزیزم ارامش خودتو حفظ کن..ندیدی چند روز پیش پوو هم همینجوری شد و هیچ مشکلی پیش نیومد...با دکترت ...

زنگ زدم دکتر گفت اورژانسی بیا سونو چون نرفته بودم اصلا گفت خدایی نکرده خارج رحمی نباشه

منم زود حاضر شدم رفتم سونو واژینال کرد و گفت یه دونه جنین و خداروشکر تو رحم

واسه قلبشم گفت زوده۱۰روز دیگه بیا

خدارو صدهزار مرتبه شکر تا دکتر گریه کردم 

الانم اومدم خونه باز خون اومد قشنگ رقیق رقیق

اما گفت اسپرین و هپارینت و قطع کن و پروژسترونت و زیاد کن و قرص دوفاستون برای چیهم این و داد هر۱۲ ساعت بخورم🌷🌷🌷🌷🌷ممنون عزیزم خدا نینیت و برات حفظ کنه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چون آندومتریوز دارم می گه اگر جنینی هم کاشته باشه آندومتریوز چون سمی هست ممکنه باعث بشه جنین تشکیل ن ...

عزیزم منم اندومتریوز دارم ولی بار اول ۷ سال پیش که لاپاراسکوپی شدم خدارو شکر لوله هامو برنداشتن تازه مال من شدید بود گرید۴ فقط کیست و چسبندگی ها رو برداشتن بعد رفتم تو پروسه میکرو که ۳ بار منفی شد .الان رفتم پیش دکتر پادمهر که خیلی اخلاق و اطلاعاتش خوبه به من گفت بهتره اول جنین برات تشکیل بدن بعد دوباره لاپارسکوپی و محیط رحم پاکسازی کنم چون ممکنه ذخیره تخمدان با لاپارسکوپی پایین بیاد به نظرم بیا پیش ایشون یه بار ویزیت و مشاوره شو نهایتا هم دو هفته ای وقت میده نگران نباش.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
500 بود گلم

عزیزم احتمالا دوقلو هستش که یهو انقدر رفت بالا😄😄😄😄😄😊😊😊😊مبارکه و خدا حافظشون باشه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها چرا از دیروز تا حالا نی نیم انقد تنبل شده؟همش منتظرم لگد بزنه...وای خدایا😭بچه ها بنظرتون اگه تا قبل از سونوی ۲۷ هفته خودم برم سونو مشکلی‌پیش میاد؟تا الان ۴ بار رفتم سونو کلا از اول بارداری...و اینکه مطالب هرجا خوندم میگن سونو اصلا ضرری نداره برای جنین ولی دکتر خودم میگفت روی کیسه ی آب تاثیر میذاره

الان هفته ی ۲۲ هستم و جفتمم قدامیه...بنظرتون چی میتونه روی حرکت جنین تاثیر بذاره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه گلم نگران نباش سیکل شما هم آنتاگونیسته، همه چی خوب پیش میره، دوز داروتم زیاده ان شاء الله کلی فول ...

امیدوارم، آخه من یه تخمدانمو به خاطر کیست از دست دادم، از اون به بعد خیلی مراقب این یکی هستم، انشالله که همه چی خوب پیش بره و نگرانیم بیمورد باشه  

عزیزم آنا هم مثل شما بوده خونریزی شدید کرد ولی دکترش بهش گفت استراحت مطلق کنه و پروژسترون اضافه کرد، ...

مرسی عزیزم اره همون موقع رفتم الانم درد پری دارم و خونریزی اما فعلا استراحت مطلقم و داروهام و تغییر داد🌷🌷🌷🌷

خدا رو هزار بار شکر منم شده بود 1700، یعنی باز اگر استرس گرفتم با قفل فرمون و ماهیتابه بیایین سراغم ...

خداروشکر عزیزم.اصلا بارداری بدون فکر و استرس نمیشه😂 باید فقط خودمونو کنترل کنیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها چرا از دیروز تا حالا نی نیم انقد تنبل شده؟همش منتظرم لگد بزنه...وای خدایا😭بچه ها بنظرتون اگه ...

منم تا الان ۳ بار رفتم دکتر گفت دوباره باید ۱۰ هفته بیای تا ۱۲ هفته هر دوهفته سونو میکنه  من ازش پرسیدم گفت ضرری نداره ولی بازم از دکترت نسبت ب شرایطی ک الان داری بپرس

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
حتما خیلی هم نزدیکی عزیزم مطمئن باش😍 دعا گو هستم اگه قابل باشم ان شاءالله بیای خبر باردای تو بزاری ...

انشأالله باعث افتخاره ممنون از دعات 💖😍🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بهارجان.خوبی؟روبه راهی؟ اذیت که نمیشی بعد عمل؟درد که نداری خدانکرده؟!

سلام عزیزم ممنون خودت خوبی من خب یکم درد دارم میخوام از جام بلند شم یا بشینم یا موقع خوابیدن میخوام برگردم جای بخیه هام درد می گیره ولی خب خداروشکر نسبت به عمل قبلیم راحتتر بود ولی خراش انجام ندادم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏