2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
واقعا با حرفات خیلی امیدوارم کردی انشأالله که همینطور بشه که شما می گید انشأالله که خودتم نیازی به آ ...

قربونت برم...خوب خداروشکر..خیالت راحت باشه که جواب میگیری با همین...من هرسری که میرفتم دکتر خیلی هارو میدیدم نتیجه گرفتن بعد لاپاراسکوپی و متاسفانه خودم اشتباه کردم از اول به حرف دکترم گوش ندادم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم باید حداقل 4 درصد باشه برای بارداری طبیعی، و متاسفانه مورفولوژی مقاوم ترین آیتم هست نسبت به درما ...

میکرو با ای وی اف فرق داره؟منم که اینقدر از اتاق عمل میترسم فشار خون هم دارم

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
ای جوووونم نی نی مون داره شیطونی میکنه 😍😍😍🤣🤣🤣🤣🤣

ان شالله قسمتت بشه 😍😍🙏🏻🙏🏻بعد حالمو بفهمی😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیز دلم تا باشه از این تهوع ها باشه.....  البته شوخی میکنم انشالله همه بارداری راحتی داشته با ...

اره عزیزم جای شکر داره هر روز یه جا درد داره😂

من ویار شدید داشتم خیلی بد بود دکتر بهم ب 6 داد انگار نه انگار ولی از وقتی همراهش پنتو پرازول داد خو ...

دکترم هیچ دارویی نداد😣 اب که الان اصلا نمیتونم بخورم معده ام شده ابکش😣 تا درد معده امو میگیره سریع نون پنیر میخورم بهتر میشم یه روزیه سرم🤕

@elhamiiiiiiiii     عزیزم درچه حالی؟ رفتی سونو جوجه تو ببینی؟ چندوقت درست حسابی نبودم ...

سلاممم به روی ماهت عزیزدلم خوبی خودت😍 

منم خوبم گلم اره جوجه رو هم دیدم ولی باورت میشه باور نداشتم یه فندق تو دلم دارم اون لحظه از جلو چشم کنار نمیره😍بزودی زود قسمت خودت گلم🙏🏻 

از خودت بگو چیکار کردب ؟

قربونت برم...خوب خداروشکر..خیالت راحت باشه که جواب میگیری با همین...من هرسری که میرفتم دکتر خیلی هار ...

آره گاهی اوقات آدم اشتباه می کنه ولی خب اگه زمان برای جبرانش باشه جای شکرش هست واقعا انشأالله که خدا هیچکس از در خونش نا امید نکنه ما رو هم همینطور🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خاکستری جون طبیعیه،نمیبینی بچه هاشیرمیخورن بعدمیذاریمشون روشونمون تاآروغ  بزنن بعد بالامیارن پ ...

عزیزم خوبی چیکار کردی زنگ زدی بیمارستان

یه سلامییییی بدم به همه ی دوستان گلممم🌹

ووووو تبریک میگم به همه ننه های جدیدد سایت ان شالله بخیر خوشی بغل بگیرید🙏🏻 خدا نصیب همه ی دوستان گلم این لحظات شیرین رو قسمت کنه 🙏🏻🌹

یه سلامییییی بدم به همه ی دوستان گلممم🌹 ووووو تبریک میگم به همه ننه های جدیدد سایت ان شالله بخیر خ ...

سلام 

خداروشکر عزیزم انشأالله این لحظه های قشنگ از یاد نرفتنی قسمت همه ما منتظرا وشما هم سلامت نینیتون بغل کنید

سلام  خداروشکر عزیزم انشأالله این لحظه های قشنگ از یاد نرفتنی قسمت همه ما منتظرا وشما هم سلامت ...

ان شالله عزیزم 🙏🏻همون روز برای همه ی منتظرا دعاکردم 🌹

ان شالله عزیزم 🙏🏻همون روز برای همه ی منتظرا دعاکردم 🌹

دختر چه حلال زاده ای 😂😂اومدم تو تاپیک که صدات کنم ببینم چرا خبری ازت نیست دیدم پیدا شدی😂مراقب خودت و نی نی باش😘😘😘