2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
زیزی گولوی من کی از داری؟؟؟؟ سعی کن دیگه سیر نخوری چون طبعش خیلی گرمه

۱تیر عزیزم

نمیدونستم البته کنارش کلی خنکی خوردم تخم شربتی و دوغ و ماست و... کلا هر چی گیرم اومده خوردم🙈🙈

بگید دیگه چی نباید بخورم تا بیشتر از این گند نزدم😀😀

خدا جونم شکرت...
۱تیر عزیزم نمیدونستم البته کنارش کلی خنکی خوردم تخم شربتی و دوغ و ماست و... کلا هر چی گیرم اومده خو ...

عموووو سردی هم زیاد نخور😂😂😂.....درست بخور😂

گوشت مرغ بخور

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوووو جان بيبي چكم استفاده كرده بودي قبل آزمايش ؟ خيلي مباركت باشه واسه ما ٤ تا هم دعا كن

بله عزیزم من روز ۱۲ انتقال لک داشتم نگران شدم بی بی زدم  سریع مثبت شد ...لک هم گفتن لانه گزینی بوده ک دو روز بعد قطع شد ...انشاللله به حق ۵ تن مثبت میشید عزیزم و بتای تپل   

خدا جونم شکرررت  
سلام دوستای خوبم ...امروز رفتم جواب بتا گرفتم ۴۷۸۰ شدخ بود بردم پیش دکتر جوابو گفت همین الان باید سو ...

تبریک میگم عزیزم😍 دیدی بیخودی ناراحت و‌نگران بودی. خدا رو شکر که جفتشونو دیدی و خیالت راحت شد. انشاءالله صحیح و سالم بغلشون بگیری

منم گاهی شبا روغن سیاهدونه میمالم البته مرتب نه هر وقت یادم باشه😄شنیدم خوبه

اره عالیه بزن🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربونت عزیزم همچنین برای شما  البته که فعلا درگیر مشکل فیبرومم هستم لطفا برام دعا کنید   ...

مطمین باش خدایی که برات معجزه کرده و طبیعی باردار شدی نی نی جونی رو سالم میزاره بغلت

فقط استرس به خودت نده و مراقب خودت باش♥️♥️

بچه ها من چه غذاهایی بخورم خوبه؟روز ۱۳ انتقالم

مامانم هر روز میپرسه نمیدونم چی بگم؟

چه غذاهایی نباید بخورم؟؟💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستايي كه پنجشنبه آزمايش ميدين بيبي چك استفاده كردين تو اين روزا يا نه ؟ بچه ها من طبعم خيلي سرده ...

من بي بي چك نزدم

يك پرستاري بمن گفت بعد انتقال خونتو خنك نگهدار! منم كلا با تاپ و شلوارك بودم و كولرم روشن

حس ميكنم يك كم دماي بدنم نسبت به وقتيا معمولي بالاتره

روز 10 انتقال يك چند ساعتي لك قهوه اي ديدم و بعدش قطع شد

دكتر من كه گفت جنينهاي بلاست حداكثر دو الي سه روز بعد انتقال ميچسبند به ديواره رحم بعدش به زندگي عاديت برس 

كلا خيلي فكرتو درگير اين چيزا نكن تهش هرچي خدا بخاد همون ميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرجان جون اینایی که گفتی برای همه یا اونایی که مشکل ایمنی انعقادی دارن؟من تا حالا دوتا غذا خوردم که ...

عزیزم خودتو نگران نکن. سیر با داروهای انعقاد خون میگن تضاد داره.

حالا دکترم نشنوه منم دو دونه سیر خوردم.سیر ترشی🙈🙈😁 

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستان من سه بار انتقال منفی داشتم آخرین بار دوهفته پیش منفی شدم😢 راستش خیلی امیدوار بودم که ب ...

عزیزم همه اینجا این راه سخت رو طی کردن 

هر بار انتقال فقط ۲۵ تا ۳۰ درصد امکان گرفتن داره پس با برسی درستی که کردی (آزمایش ها .و...)۴بار انتقال باید بدی که بشه ۱۰۰درصد

حالا اون وسط صد تا چیز باید خوب عمل کنن

آندومترت خوب باشه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشی ، ژنتیک تخمک و اسپرم سالم باشه (این به گرید جنین مربوط نیست) و التهاب و انقباض و عفونت و باکتری و استرس کنترل بشه و ، و ، و 

اینا جنبه علمی ش هست

یه جنبه دیگه عرفانیِ که اون دست هیچ بنی بشری نیست

اگر خدا بخواد به یه سنگ هم میتونه فرمان بده موجود شو و براش کاری نداره

حکمتش هم شاید هیچ وقت نفهمیم اما بهش ایمان بیار که او دانا و تواناست

منم اینسری همه کار کردم اما نشد 

خدا بزرگه توان و پولش رو بده انگیزهِ قوی هست انشالله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی