2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
من دفعه دوم.مثبت شدم عزیزم..2تا بلاست 5روزه انتقال دادن

عزیزم شما بعد انتقال استراحتتون درچه حدی بود؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به من گفتند 35 روز بعد از انتقال جنین سونوی شکمی برو برای قلب. قبلش اصلا نرفتم. شما هم ان شاءا ...

من امروز ٢٥ روز از انتقالم گذشته بود فقط ساك و ديد زوده يعني واسه قلب؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
۱۷ هزارو چهارصد و سی و هفت    

مبارک باشه،من امروز آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه منو خواست،رفتم گفت سابقه دوقلویی دارید و تیتر چرا دادی و خودت اومدی یا دکتر نوشته من داشتم سکته میکردم گفتم چی شده😱 من ۹۹۶۰بود گفتن دوروز دیگم بدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره میخوام برم بیمارستان تحت نظر باشم،اما دیگه لازم نیست به رویان زنگ بزنم بگم؟یا نه دیگه به اونا رب ...

خوب عزیزم اگه سابقه داری احتمالش هست.... 

انشالله هر چی خیره پیش بیاد.... 

فقط صحیح و سالم و به شادی بغلشون کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی نزنیم خاله اناشون؟

والا من که همیشه میگم نزنین.... 

چون ممکنه استرس بگیرین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساناز جون سری اخر بیمارستان ابان پانکچر شدین؟ یعنی میخوام بدونم کاراتون رو جنین شناس های بیمارستان ا ...

بله عزیزم سری اخر بیمارستان ابان با دکتر طرازی کارام انجام شد جنین شناس ابانم کارام انجام داد

سلام دوستان من امروز رفتم سونو واژينال شدم و يه دونه ساك بارداري تشكيل شده بود امروز ٥ هفته و ٦ روزم ...

معمولا زودتر از 6 نمیشه.... 

انشالله دو هفته دیگه حتما میبینی..... 

من امروز ٢٥ روز از انتقالم گذشته بود فقط ساك و ديد زوده يعني واسه قلب؟

بله عزیزم زوده.... 

من 6 هفته و 2 و 5 روز قلبا و دیدم.....