2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
😭😭😭😭😭به خدا خيلي استرس دارم  اخه چيكار كنم ديگه نميتونم برم ازمايشگاه به خدا نميدونيد چ ...

دختر حالتو میفهم باور کن همین حال تورو داشتم 

توکل برخدا ان شالله پایان انتظارته 🙏🏻

منتظر خبرخوبتم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم داروخانه ای که میدون بنی هاشم هست رفتی؟ اونجا معمولا هرچی نایاب میشه داره.

زنگ زدم گفت فقط ایرانیشو داریم ولی داروخانه های اطراف بیمارستان دی همشون دارن و مخفی میکنن تلفنی هم زنگ بزنی اول میپرسن دکترت کیه؟ بعد میگن نداریم! نمیدونم به بیمارای اقصی میدن یا نصر!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.این بستگی ب روال کار هرمرکزی داره..مثلا مرکز ما همون اول گذاشته بودن بلاست بشه بعد فریز کردن.. ...

عزیز بلاست کردن هزینه داره مال منو پنج شنبه ۲۴۰ هزارتومن تو هزینه ها اوردن با توضیح: بلاست کردن سه جنین

عزیز بلاست کردن هزینه داره مال منو پنج شنبه ۲۴۰ هزارتومن تو هزینه ها اوردن با توضیح: بلاست کردن سه ج ...

عه..شاید برا ما چون مرکز دولتیه هزینه بلاست کردن نگرفتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زنگ زدم گفت فقط ایرانیشو داریم ولی داروخانه های اطراف بیمارستان دی همشون دارن و مخفی میکنن تلفنی هم ...

خب با چند تا شماره زنگ بزن هر دفعه هم اسم دکترترو یکیش بگو ببین کدومو قبول میکنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببخشید همسرت بعد چند روز خوب شد؟؟؟؟ نتیجه عملش چطور بود؟ اسپرم سالم داشت؟؟؟ ما ک همه روند درمانو می ...

به همسرم ۳روز استراحت داده بود ولی تو محل کار با مرخصیش موافقت نکردن بنده ی خدا همسرم روز بعد عمل رفت سرکار ما هم به کسی نگفتیم فقط خودمون دوتا خبر داشتیم هرکسی هم که پرسید گفتیم کمرش درد میکنه.همسر من اسپرم داره فقط دکتر گفت شاید با بیوپسی اسپرم های بهتری پیدا بشه که مثل دفعات قبل بود  وهیچ فرقی نداشت.

بله عزیزم یکی از دوستانم جنیناش کیفیتشون خیلی پایین بود. امروز خداروشکر سونوی ساک داره😍

تو رو خدا راس میگی. چند روزه بودن کیفیتشون چی بود.لطفا بگووو

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم.این بستگی ب روال کار هرمرکزی داره..مثلا مرکز ما همون اول گذاشته بودن بلاست بشه بعد فریز کردن.. ...

خانمی لطفا میگی چه علایمی داشتی تو دو هفته انتظار

خب با چند تا شماره زنگ بزن هر دفعه هم اسم دکترترو یکیش بگو ببین کدومو قبول میکنن

فایدش چیه؟ بعد نسخه ببری ببینن دکترت اونی نیست که بهشون باج میده خب میگن تموم کردیم!

علائمی نداشتم عزیزم  توکل کن بخدا اینجوری به خودت استرس میدی دنبال علائم نباش من فقط سپردم به ...

لطفا راهنماییم کنید یعنی دل درد تیر کشیدن تخوع چی داشتین لطفا بگین

خانمی لطفا میگی چه علایمی داشتی تو دو هفته انتظار

عزیزم.من تا8روز هیچ علامتی نداشتم ..بعدش حالتای شدید پریودی سفت و دردناک شدن سینه و تیر کشیدن تخمدون سمت چپ و تیر کشیدن کشاله رون داشتم..دست وپامم گاهی دردمیکرد..ولی عزیزم.علائم هرکسی متفاوته

عزیزم.همون افسونی ک سری قبل بتات افت کرد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زنگ زدم گفت فقط ایرانیشو داریم ولی داروخانه های اطراف بیمارستان دی همشون دارن و مخفی میکنن تلفنی هم ...

داروخانه مدیکو بهت میده همون نزدیک بیمارستان دی

اما داروخانه فتح ممکنه نده به بیمارای نصر میده

تو خود ساختمون مطب دکتر نصر هم یه داروخانه افتتاح شده اونم باید داشته باشه