2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام من ٤ روزه انتقال دادم ميشه علائمتون بعد از انتقال و بگيد كه نشانه هاي بارداري مثبت بوده

من تخمدونام تیر میکشید واژنم هم همینطور یکم هم هفته دوم انتقال به بعد حالت تهوع داشتم اما چند تا نکته بگم یکی اینکه درگیر علائمو لک لانه گزینیو اینجور چیزا نباش فقط ریلکس باشو توکلت به خدا باشه😍

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معجزه شیرین خدا رو بهت تبریک میگم دعا کن ان شاالله نصیب ما هم بشه.خیلی برات خوشحالم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

عیدتون مبااااارک خانم های گل فدای دلهای پاک و مهربونتون قول بدین توی دعاهاتون اسم منم ببرید. بگید خدایا  سفارشی برا رقیه دعا میکنم ...

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام من ٤ روزه انتقال دادم ميشه علائمتون بعد از انتقال و بگيد كه نشانه هاي بارداري مثبت بوده

عزیزم به هیچ علامتی فکر نکن و به خودت واسه داشتن یا نداشتن هیچ علامتی استرس نده.فقط آرامش داشته باش و به لطف و کرم و حکمت و رحمت خدا ایمان داشته باش.سعی کن خودت مشغول قرآن خوندن و فیلم دیدن کنی تا این روزا زودتر برات بگذره.بهترین ها رو برات آرزو میکنم

خواهش میکنم عزیزم.آره سونو واژینال خوب نیس حتی شکمی هم خوب نیس ولی واژینال بدتره.من اصلا واژینال انج ...

عزیزم اینجوری نگو دل بقیه مامانا میلرزه..... 

من حتی موقع خونریزی هم سونوها واژینال بودن.... 

سر پسرمم سونوها واژینال بودن که حتی یه لک کوچولو هم ندیدم..... 

لک اگه باشه چه با واژینال چه بی واژینال چه با سونو چه بی سونو میاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم،من میخوام برم مطب نصر ،قبلا با طرازی سه تا انتقال منفی داشتم البته همه کاری واسم کرد خدا نخ ...

انشالله دست ن ص ر برات خوب باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشیداین ازمایشهاچی هستن ایمنی انعقادی هم داخلشونه؟

عزیزم اینا تستهای روتین قبل اقدام به بارداری هست..... 

یعنی اون ایمنی انعقادی اختصاصی که مد نظرته توشون نیست در کل روتینن..... 

هورمونی.... 

عفونی.... 

ویروسی.... 

ویتامین دی.... 

قند و.... 

عزیزم منم همسرم شغلش آزاده. و خودمون بیمه تامین اجتماعی اختیاری انجام دادیم.ماهانه پول میریزی و دفتر ...

عزیزم داروهای پانکچرو ساپورت میکنه اما مکملا و یه سری داروهای خارجی مثل شیاف و استرا و... رو کلا حتی قبلترام ساپورت نمی‌کرد.... 

خیلی بیشتر از یک ذره است عزیزم دائم گرسنم میشه روز ۶ انتقالم شما کی انتقال دادی ؟ کی ازمایش داری؟

آخه من در کل غذام خیلی خیلی کم بود اما حالا اندازه و حتی بیشتر از همسرم غذا میخورم ، امروز روز بیست و نه انتقالم 

انشالله به حق همین وقت اذان هرکی که انتقال داده و منتظر جواب آز مثبت هست خدا دلشو شادکنه الهیییی آمی ...

آمینننننن.... 

مامانای گل ؛ ی سوال دارم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم🌹🌹🌹 من اصلا شیر نمیتونم بخورم..اوایل میخوردم ...

عزیزم منم خصوصا سر پسرم نتونستم لبنیات (خقوصا شیر) بخورم چون دلپیچه میگرفتم.... 

کلا دکتر من قرص کلسیم میده.... 

دوستان اتفاقا بنظر من سونو واژینال ضرری نداره فشاری به آدم وارد نمیشه..منکه دو بار سونو واژینال شدم. ...

به نظر منم ضرری نداره یعنی لک‌ها علتش چیز دیگه ای هست.... 

ببخشیدا حالا ماها احتیاطا تو بارداری ن ز د ی ک ی نداشتیم..... 

خیلیارو من میدونم هر روز داشتن.... 

اگه اینطور بود که براشون سقط میشد.... 

بچها بعد انتقال که دکتر شیاف میده باید واژینال استفاده کنیم یا رکتال ؟ 

هر دو میشه..... 

من کلا واژینال استفاده کردم..... 

سلام ،،،بچها سوال جواب ازمایشات قبل انتقالم رو گرفتم گفتن فقط ویتانین دی۳ پایینه ویه کم اوره داری،،، ...

عزیزم رنج پرولاکتین رو یادم نیست اگه بالا باشه دکترت دارو میده... 

خودتم یادآوری کن که حتما بهش دقت کنه.... 

ویتامین دی هم براش دارو میده نگران نباش.....