خدا رو شکر که خوبی عزیزم
چرا نمیشه حتما میشه شیرین ترین فرشته ش رو بهت هدیه میده انشالله...
من سری اول به شدت درگیر بودم و هی میخوندم که مثلا اوه اوه نکنه آندومتریوزم یا لوله هام یا این یا اون باعث بشه نگیره ...
واقعا با تمام وجودم سعی میکردم مثبت باشم اما یه روز خوب بودم یه روز بد
باور نکردم که اون بالایی باید بده و به بدن هم نیست بلکه به باورِ به اعتقادِ به ایمانِ که تمام سعی ت رو بکنی و بعدش که دیگه وارد عمل شدی خودت رو تمام و کمال بسپاری به خودش.
الان که دارم این حرفها رو میزنم خدا از دلم خبر داره که از ته قلبم بهش ایمان دارم و به مثبت و منفی ش هم اصلا فکر نمیکنم بده دمش گرم نده باز هم دمش گرم که حکمتی داشته و نداشتن ش برام حتما بهتر بوده.
همه ی راهها سخته شما نگاه نکن یه نفر فرطی راحت بچه میاره پس چه خوش شانسِ چه خوشبختِ ، ریز بشو تو زندگیش ببین دلت میخواست واقعاً زن اون خونه میبودی ، همه چی شون اوکی هست
مثلا من مامانی رو میشناسم که خدا بهش یه فرشته داده اما این بچه همش مریضِ چرا چون حتی وقت نداره ناخن های بچه رو کوتاه کنه یا یه سوپ براش بزاره یا به تربیت ش برسه، چرا ؟ چون کله ش تو صفحه های مجازیِ و دنبال زندگی مردمِ چون از داشته ش راضی نیست
صدتا مثال برات میتونم بزنم که یه جای زندگی شون بد می لنگه...
این رسم زندگیِ هست همه چیز رو همه کس نداره
خدا به آدم شعور و فکر و تن سالم بده اگه کنارش بچه هم داد ممنون می شیم
به نظرم ما و همسرامون آدم حسابی هستیم
چرا؟
چون اونکه خودش مشکل داره همسرش پا به پاش با این گرونی و گرفتاری ها میاد و تنهاش نمیزاره
اونایی که همسراشون مشکل دارن زنهای مثل فرشته شون با اینکه آرزو مادر شدن دارن خم به ابرو نمیارن که مبادا مرد شون خورد بشه.
اینا نعمتِ اینا داشته های ماست
من یکی ، هیچ وقت دلم نمیخواست جای فلان آدم میبودم و برای تمام داشته هام خدا رو شکر میکنم که چه جاهای درستی قرارم داد تا به الانم رسیدم که البته همه جاش خوب نبود شکست و خستگی هم زیاااااد داشت اما درس بود.
همه ادمها حداقل یه دونه داشته دارن که خدا رو شکر کنن اما چون فوکوس میکنن به نداشته هاشون خوبی های زندگی رو نمیبینن و خدا هم به آدم ناشکر چیزی نمی بخشه همونا رو هم ازشون میگیره و بارها دیدی آدمهایی که همیشه از همه چی ناله میکنن و ناراضی هستن گرفتارترن.
چقدر حرف زدم😂
ببخشید🙏