2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
روز۷بی بی چک سریع دوخط شد فعلا که تو برزخم کوفتم شده با این سونو

کدوم سونو چه اتفاقی افتاده خواهری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ثمین جونم ممنونم عزیزم همچنین شما  منتظر خبرای خوب خاله شدنم هستما 😍😍🙏 قربون چش ...

ممنونم خواهری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها من پریود شدم اصلا درد بدن ندارم

ولی سردرد وحشتناکی دارم

که اصلا توان تکون دادن سرم رو ندارم

سرم رو خم کنم درد وحشتناک میپچه تو سرم.

کل بدنمم شده پر جوش 

سر درد مال جی میتونه باشه 

اخه اولین باره من اینطور شدم 

درد پریودی که گفتن خانما بعددمنفی شدن دارن من نداشتم.

ولی این سر درد  خیلی بدتره 😭😭😭😭

اره عزیزم دقیقاهمینطوره میگن ریسک پرخطری داره حالا هرچی بحث کردم کارخودش رو انجام داد😶توکل برخدا فق ...

فداتشم عزیزم..دکترای اونجا خیلی ملاحضه ی حال مادر رو میکنن.البته برای نی نی هم اینجوری بهتره

ان شاالله همین یه دونه میچسبه به دل مامانش و عزیز دردونه مون‌میشه😍

به حق همین ساعتای عزیز دعا میکنم تموم‌انتقالیا خوش خبر و دست پر باشن

اگر لایق باشن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهامی وقتی جنین به رحم بچسبه یه دونه بودنش به نفعشه تا اینکه چندتا باشن و همدیگه رو به خطر بندازن ...

آفرین رویا جون.منم با اینکه عاشق دوقلو هستم،همه بعد انتقال و بعد گرفتن بتا بهم میگفتن دوقلو بارداری، خودم میگفتم هرچی خدا خودش بخواد ولی به یه دونش هم راضی ام.هزار بار هم خداروشکر میکنم

بنظرم چندقلویی در کنار شیرینی و حس فوق العاده ش،ریسکهای خیلی خیلی زیادی داره

من دوتا از دوستام که انتقال یکیشون با من بود یکیشون دو هفته بعد من،دوقلو باردار شدن...یکیشون همون هفته های ۸-۹ شدیدا به خونریزی افتاد و دکتر گفته بود یکی از قل ها رشدش متوقف شده...اون یکی هم میگفت حالش بد شده بردنش دکتر بعد دکتر گفته یکی از قلها جذب شده و فقط یکیش مونده!

بهشون گفتم اصلا ناراحت نباشین،باز خداروشکر براشون یکی مونده..اگه میرفتن ماه های بالاتر ریسک زایمان زودرس و این مسائل رو داشتن قطعا...خلاصه سخته و خداوند به توان هرکس نگاه میکنه...ان شاالله تموم منتظرا به زودی به خواستشون برسن.و تموم مامانا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
روز سوم انتقال ترشح قهوه ای دیدم. که زنگ زدم مطب گفت‌ شیاف بذار آسپرین هن قط کن

شما روز ۶ امروز عزیزم علایمی داری

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فداتشم عزیزم..دکترای اونجا خیلی ملاحضه ی حال مادر رو میکنن.البته برای نی نی هم اینجوری بهتره ان شاا ...

اگر لایق باشممممم.وای اشتباه نوشتم😐

اگر لایق باشم هرلحظه دعاتون میکنم

بتا روز۸دادم۲۱۹بود روز۱۴هم شد۲۶۰۰ 

علامیت چی بود گلم واس منم لست بلاست بود 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام بچه ها شما بعد انتقال چه چیزهایی رو رعایت کردین؟پهلوی چپ یا راست خوابیدن تاثیر داره؟؟یعنی اگه ...

عزیزم سخت نگیر ب خودت..هر طور راحتی بخواب فقط رو شکم.نخواب..قدم زدن هم اشکالی نداره فقط خسته نشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من امروز روز 11 هستم. من علایمم سمت راستم تیر میکشید. با زیر شکمم مث وقتی میخاد پریود بیاد ولی ب عل ...

بی بی نزدی عزیزم

سلام، دوستایی که تجربه آی وی اف دارین، یه راهنمایی ازتون می خوام، من تهران زندگی می کنم ، به نظرتون آی وی افمو کجا انجام بدم که هم خوب باشه و هم هزینه ش مناسب باشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده