2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
من اینبار اصلا لک نداشتم آنا جون خدا بهم رحم کنه

عزیزم نگران نباش من لک دیدم اما ...اصلا نگران نباش عزیزم به این چیزا نیست دعای معراج رو با معنی بخون خیلی آرومت میکنهانشالله خیره و میای میگی بچه هاااا بالاخره مثبت شدم💋

ثمین جون ان شاءالله ایبار آخرین بار باشه و خدا ی دوقلو قسمتت کنه اگه قابل باشم و خدا قبول کنه امروز ...

مرسی خواهری خیلی محبت کردی خدا دامن تموم منتظرا رو سبز کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، خيلي وقته نبودم، نتونستم همه صفحات رو بخونم، ممنون از آنا جون كه همچنان با انرژي به سوا ...

سلام سوگلی جون خوبی خواهر؟پرنسست خوبه؟بابا الان حداقل میدونی ی پرنسس توی خونه داری بی خوابی هم برا بزرگ شدن پرنسسته منو بگو شب و روز بیدارم برا غصه ی نداشتنش.خدا رو شکر کن خواهر خیلی هم شکر کن خدا دختر گلتو برات صحیح و سالم حفظ کنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم نگران نباش من لک دیدم اما ...اصلا نگران نباش عزیزم به این چیزا نیست دعای معراج رو با معنی بخون ...

منم دفعه ی پیش لک دیدم ولی منفی شدم .دوبار قبلش لک دیدم ولی مثبت شدم

عزیزم باهاش صحبت کن ببین نظرش چیه..... یا با ال دی جابجا میکنه یا میگه اون موقع شروع کنین نمیدونم.. ...

خودش اینسری داشت حساب میکرد ولی نگفت که شروع نکنم گفت پریود شدی شروع کن ال دی رو

کالا به من گفت تا شنبه حتما پریود میشی الان جمعست با دو تاپروژسترون من هنوز پریود نشدم 😑  روز ۴۳ سیکلم،خداکنه تا فردا پریود شم اینم برای من داستان شده ها

آنا جون من چند روزه وحشتناک تکرر ادرار دارم همش میگم ثمین امید نبند ولی باز وقتی دستشوییم میگیره میگ ...

ثمین جون  انشالله فردا آزمایشت مثبته و تمام سختیهای این راه فراموش میکنی🤲🤲🤲

عزیزم پلاستیکی که نمیشه.... تو خونه نیستیم که ببخشیدا شلوار بتونیم درآریم..... من عمرا بتونم بیرون ...

آره راست میگی،من کلا از توالت فرنگی بدم میاد یعنی اون دو هفته هم که انتقال داشتم بدم میومد روش بشینم،نه که چندشم بشه ها فقط،کلا ارتباط برقرار نمیکنم باهاش😂

سلام رویا جان خوبی ؟ یهو یادت افتادم ، گفتم ببینم در چه حالی ، نینی چطوره

سلام عزیزم . خوبم خدا رو شکر .... نی نی هم خوبه الحمدالله. گاهی در حال چرت زدن گاهی هم در حال رقص پا رفتن 🤗فقط دلتنگ باباشه که باید عادت کنه😉

تو چطوری؟ 

ممنون که یادم کردی😍⁦❤️⁩

عزیزم  من رویان میرم  فکر کنم  همه  جا  روش  درمان  یکسان  ب ...

عزیزم شما میدونی هزینه انتقال امسال چنده؟تو رویان منظورمه فقط خود انتقال

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام به همه دوستان. امروز بعد از چنددددد ماه فرصت کردم بیام اینجا.یاد روزهای انتظار خودم افتادم.چقدر دوستان و مامان های تازه هستند.از صمیم قلب و از ته وجودم برای تک تکتون آرزوی برآورده شدن خواسته هاتون را دارم.

و متوجه شدم که samin عزیز فردا آز داره.

@samin11   عزیز دلم مطمئن باش فردا جواب آزت مثبته.یک کوچولوی سالم و زیبا درونت داری که تا آخرش به سلامتی برات میمونه و بادل خوش در آغوشش خواهی گرفت.

برای خدای مهربان هیچ کاری نداره شاد کردن دلتون.

دل به خودش بسپارید تو این راه سخت و قوی و محکم و دل قرص جلو برید و مطمئن باشید که همتون مادر فرزندی سالم و صالح خواهید شد.

بچه ها از چه هفته هایی باید حرکت نی نیو حس کنیم؟با توجه به اینکه من جفتمم قدامی هست😿 کُشتن منو بس ...

خاکستری چطووووری؟

اینقدر حجم پیامای تاپیک‌ زیاده وقتی میام دیگه اخبار جدید رو‌ گم میکنم.

ان تی رفتی ؟ جفتت قدامیه یعنی دخمل داری؟😍😍😍

خاکستری چطووووری؟ اینقدر حجم پیامای تاپیک‌ زیاده وقتی میام دیگه اخبار جدید رو‌ گم میکنم. ان تی رفت ...

خوبی رویا جونم؟؟؟اره منم بعضی وقتا نمیرسم همه پیاما رو بخونم.پسرمون چطوره؟😍

خداروشکر ماهم خوبیم.اره ان تی رو رفتم.گفت جفتت یکم پایینه و قدامی،بعد گفتم جنسیتش معلوم نیست؟گفت قطعی نه ولی احتمالا دختره...حالا انا جون گفتن جنسیت ربطی به جفت نداره.راست میگن چون مامان سبحان هم جفتشون قدامیه و پسر دارن.من جنسیتش هرچی باشه برام فرقی نداره.ولی از ان تی تا حالا همش حس میکنم دختره🤣قبلش همه میگفتن پسره...هرچی باشه جاش روی چشمامههههه...ان شاالله همه نی نیا صحیح و سالم بیان بغل ماماناشون و همه منتظرا به زودی مامان شن‌‌...

من تقریبا دو هفته دیگه انومالی دارم که ظاهرا میخوره به تعطیلات عید😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم